arrow_drop_up arrow_drop_down

Leef de beste versie van jezelf

Leef de beste versie van jezelf 2020

Om élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, geld, relaties, hobby's, enz.

Het programma Leef de beste versie van jezelf creëert meer flow en moeiteloosheid in je leven; ongeacht de uitdagingen waarmee je op dit moment te maken hebt.

Ik ben in 1985 ben afgestudeerd als arts en ik ben gefascineerd door het zelfgenezend vermogen van mensen.

Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste verenigt uit alle geneeswijzen. Na mijn afstuderen werkte ik in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta, in ziekenhuizen in Afrika en had ik 30 jaar praktijk in Nederland. In 2016 heb ik mij bewust uit het artsenregister uitgeschreven en sindsdien inspireer ik grote groepen mensen via mijn blogs, YouTube kanaal en online-programma's. 

Alles wat ik de afgelopen 30 jaar van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest is waardevol voor iedereen!

null

Wat ik bijzonder vind aan Henk Fransen zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de mensen waarmee hij werkt echt heeft begrepen hoe de diepere emotionele geschiedenis een invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Geweldloze (Verbindende) Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in een begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl

Krijg toegang tot meer dan 40 van mijn meest inspirerende video's om de beste versie van jezelf te leven

Leer eenvoudige oefeningen uit oude tradities om je innerlijk licht te onsluieren en élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen

Ontvang als bonus De beste 2019 waar meer dan tweeëneenhalfduizend mensen aan meededen!

Leef de beste versie van jezelf 2020

Inclusief het bonusprogramma 'De beste 2019'

Leef de beste versie biedt eenvoudige, op oude tradities gebaseerde methoden die je veelal gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden kunt beoefenen. Leef de beste versie is bedoeld om je te helpen je innerlijke licht te ontsluieren en dit meer en meer tot uitdrukking te brengen in de wereld. Leef de beste versie helpt je minder druk op jezelf uit te oefenen, je minder in te spannen en meer moeiteloosheid toe te laten in je leven. Tot slot maakt Leef de beste versie gebruik van de inspiratie van een groep. Door met elkaar uit te wisselen en elkaar te inspireren ontstaat er een extra kracht, die je vooruit helpt en op koers houdt waar dat in je eentje soms best lastig is.


Nu tijdelijk van € 200,00 voor € 77,50

Of in twee termijnen van €39,95

Meer dan 3.800 deelnemers


nullnull


Beste 2020+
40+ videos
Meer flow+
Beste 2019+

Ik voel me doorgaans overstelpt door grote hoeveelheden informatie, maar… ik vind deze informatie super toegankelijk! Prachtig en heel overzichtelijk.

Camilla Beekhuis

Als ik denk aan Henk Fransen zijn werk komen de volgende woorden in mij op: informatief, overzicht, gedegen, zorgvuldig, wijsheid, verbinding, steun en diep begaan.

Wandelcoach en mediator
Marjolein Engbers, psycholoog www.marjoleinengbers.nl

Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk. Mijn complimenten!

Auteur van Oersterk
Richard de Leth www.oersterk.nu

100% tevredenheidsgarantie

Ik sta zo achter de waarde van dit programma dat ik iedereen een niet-goed-geld-terug-garantie geef. Mocht je binnen 14 dagen (om wat voor reden dan ook) niet tevreden zijn, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.


Je kunt het programma dus zonder risico uitproberen.