Zit kanker tussen de oren? | Deel 2

‘Alles wat ik de afgelopen decennia van mensen
 met kanker 
heb geleerd over de enorme veerkracht van
lichaam en geest, is voor iedereen
 van belang.’

Op mijn video’s bespreek ik geregeld wat ik heb geleerd van patiënten met een bijzonder ziekteverloop, die namelijk opvallend lang leven of zelfs ‘spontaan genezen’. Dat doe ik níét om een norm te stellen, zo van: ‘Zij kunnen het, dan moet jij het ook kunnen.’ Nee, dat zou heel onethisch zijn. Waarom bespreek ik hun ervaringen dan wel? Omdat deze mensen eenieder van ons aan het denken kunnen zetten over ons eigen functioneren. De belangrijkste eigenschappen van deze opvallende patiënten, plus de manier waarop ze hun ziekte hebben benaderd, kunnen niet alleen zieke mensen bij hun kracht brengen, maar ook gezonde mensen nieuwe ideeēn geven om de uitdagingen in hun leven aan te gaan.

Zit kanker tussen de oren? – Deel 2

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).

Bekijk hieronder ook: ‘Wat opvallende patiënten kenmerkt’ én ‘Spontane genezing’

Wat opvallende patiënten kenmerkt

Spontane genezing

Dit zijn video’s uit mijn Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK).
Leer meer over dit programma.

Deel deze pagina gerust met je netwerk

Het EHBK-programma bestaat uit 95 korte video’s over waardevolle maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling. EHBK is waardevol in elke fase van je ziek zijn. Wanneer je net de diagnose kanker hebt gekregen kan het je helpen in korte tijd de belangrijkste zaken op de rit te krijgen. Heb je al langere tijd kanker en maak je al gebruik van alternatieven? Dan kan het programma dienen als checkup om te onderzoeken waar je jezelf nog kunt verbeteren.

 

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen