Zhineng - Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng - Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng leert ons hoe we contact kunnen maken met de universele levensenergie.
Zhineng-oefeningen helpen ons onze levensenergie te vermeerderen en leren ons bovendien
hoe we deze extra energie kunnen richten op zelfgenezing.

De juiste mindset

Voor een optimaal effect van de oefeningen is een goede mindset van wezenlijk belang. Daarom besteed Zhineng veel aandacht aan de de juiste mindset. Deze mindset bepaalt niet alleen in hoge mate het effect van de oefeningen, maar kan ook een enorme steun zijn om de problemen in ons leven aan te gaan.

Zhineng helpt of je nu ziek of gezond bent

Je hoeft niet ziek te zijn om baat te hebben bij Zhineng. Integendeel: Zhineng gaat over optimale gezondheid op alle niveaus van ons bestaan. Zhineng kan je helpen elk probleem ten goede te keren. Uiteindelijk gaat Zhineng over de moeiteloze en optimale ontplooiing van jouw levensenergie. Met een diep gevoel van innerlijke vrede en levensgeluk tot gevolg.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Zhineng de essentie bevat van de Chinese levensleer en dat het zo’n diepgang heeft dat je er de rest van je leven mee vooruit kunt. Wanneer je de oefeningen in de juiste houding in de praktijk brengt, zijn het pareltjes die hun geheimen van zelfgenezing op een steeds dieper niveau prijsgeven.

Zhineng workshops en online-training

Sinds 2016 heb ik meerdere workshops georganiseerd met de Chinese leraar Xie Chuan. Xie Chuan werkte in de jaren negentig in het grootste medicijnvrije ziekenhuis van China. In dit ziekenhuis was Zhineng (oosterse oefeningen voor zelfgenezing) de enige behandelmethode.

Achthonderd mensen namen de laatste jaren deel aan deze meerdaagse workshops en nog eens bijna tweeduizend mensen volgden de Zhineng online-cursus. Hieronder vind je de welkomstvideo uit mijn Zhineng online-programma.

 

Wil je meer leren over de oosterse oefeningen voor zelfgenezing?
Lees hier meer…

 

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
gerda
Door

gerda

op 21 Sep 2019

geen reactie,maar een vraag: zijn de lessen in de nederlandse taal?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 21 Jun 2020

Ja Gerda, de workshops worden vertaald en de online-cursus is in het Nederlands.

Reactie plaatsen