arrow_drop_up arrow_drop_down

Zhineng - Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng leert ons hoe we contact kunnen maken met de universele levensenergie. De Zhineng-oefeningen helpen ons onze levensenergie te vermeerderen en leren ons hoe we deze kunnen richten op zelfgenezing, verandering en zelftransformatie.

Je hoeft niet ziek te zijn om baat te hebben bij Zhineng. Integendeel: Zhineng gaat over optimale gezondheid op alle niveaus van ons bestaan. Zhineng kan je helpen elk probleem ten goede te keren. Uiteindelijk gaat Zhineng over de moeiteloze en optimale ontplooiing van jouw levensenergie. Met een diep gevoel van innerlijke vrede en levensgeluk tot gevolg.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Zhineng de essentie bevat van de Chinese levensleer en dat het zo’n diepgang heeft dat je er de rest van je leven mee vooruit kunt. Wanneer je de oefeningen in de juiste houding in de praktijk brengt, zijn het pareltjes die hun geheimen van zelfgenezing op een steeds dieper niveau prijsgeven.

Wil je meer leren over deze oosterse oefeningen voor zelfgenezing?

Lees hier meer…

Over de schrijver
Marjo
Door

Marjo

op 4 January 2019

Ook bij deze video krijg ik zwart beeld met de tekst:'Sorry, because of its privacysettings, this video cannot be played here. Zo gaat dat vaker, wat te doen?

gerda
Door

gerda

op 21 September 2019

geen reactie,maar een vraag: zijn de lessen in de nederlandse taal?

Reactie plaatsen