Zhineng | Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen

Het Zhineng programma uit 2015 én 2018 samen voor de prijs van één

In deze twee Zhinengcursussen leer je jezelf op te laden met levensenergie en leer je hoe je deze levenskracht zó kunt richten dat ze je helpt om élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, geld, werk, relaties, hobby's, enz.

Ik ben in 1985 ben afgestudeerd als arts en ik ben gefascineerd door het zelfgenezend vermogen van mensen.

Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste verenigt uit alle geneeswijzen. Na mijn afstuderen werkte ik in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta, in ziekenhuizen in Afrika en had ik 30 jaar praktijk in Nederland. In 2016 heb ik mij bewust uit het artsenregister uitgeschreven en sindsdien inspireer ik grote groepen mensen via mijn blogs, YouTube kanaal en online-programma's. 

Het afgelopen decennium trok ik een aantal jaar op met de Chinese leraar Xie Chuan van wie ik deze oosterse oefeningen voor zelfgenezing leerde.

null

'Ik heb geen energie'

Wanneer je weinig Chi hebt, heb je doorgaans een lage weerstand, ben je onrustig en heb je de neiging emotioneel onevenwichtig te zijn. Je energie-uitstraling is ‘arm’ en anderen voelen dat aan je; ze hebben de neiging voor je te zorgen of misbruik van je te maken (omdat je zwak bent). Wanneer je weinig Chi hebt, heb je ook weinig zelfvertrouwen, waardoor je vaak het gevoel hebt dat je jezelf moet uitleggen, verdedigen of aanpassen. Alles bij elkaar een vermoeiende situatie die niet zelden leidt tot verder energieverlies (vicieuze cirkel).


'Ik heb veel energie!'

Wanneer je daarentegen veel Chi hebt, voel je je doorgaans vitaal en gezond, blaak je van zelfvertrouwen en heb je zin om het leven aan te gaan. Je ervaart innerlijke vrede en het is makkelijk voor je om je te concentreren en te mediteren. Je grote energie-uitstraling werkt vertrouwenwekkend en ontspannend op anderen en maakt dat je wensen vaak op een ‘wonderlijke’ manier vervuld worden.

Zhineng brengt je in contact met de oneindige voorraad aan levensenergie in en om je heen

Alle oefeningen in de Zhineng-cursus zijn zó ontworpen dat ze je helpen niet te verkrampen, maar juist te ontspannen en je ruim te maken, zodat je je kunt overgeven aan de oneindige Chi-voorraad in en om je heen en je je kunt opladen met levenskracht.


Wanneer je de oefeningen dagelijks doet, zal dit je Chi-‘voorraad’ in de loop van enkele weken vergroten. Tegelijkertijd helpen de oefeningen en de 8 Zhineng-verzen die in de cursus worden geïntroduceerd, je om de verzamelde Chi tussendoor niet, of in ieder geval veel minder, te verliezen.


Wanneer je dan na enige tijd op de cursus terugkijkt, zul je waarschijnlijk verbaasd zijn over de vooruitgang die je door het dagelijkse oefenen hebt geboekt. Vooruitgang in je vaardigheid de oefeningen uit te voeren, maar meer nog vooruitgang in energie, rust, zelfvertrouwen en innerlijke vrede.

Leer wat ik van de Chinese leraar Xie Chuan leerde over het vermeerderen van levensenergie en het in je kracht gaan staan

Krijg direct toegang tot zowel de oosterse oefeningen voor zelfgenezing uit 2015 als ook de volledige update uit 2018

En kom in een inspirerende en afgeschermde omgeving waar je - wanneer je dat wilt - ook met andere deelnemers kunt uitwisselen

Zhineng online 2015 én 2018

Maar liefst 36 video’s, 18 e-boeken en 10 audiobestanden met geleide meditaties en ingesproken oefeningen over de oosterse oefeningen voor zelfgenezing.

Je krijgt onbeperkt toegang tot beide programma's en een besloten leeromgeving waar je kunt uitwisselen met andere deelnemers.


nullnull

Al meer dan 3.500 deelnemers

30+ videos
10 e-boeken
10+ audios
+Leeromgeving

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in een begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl

Als ik denk aan Henk Fransen zijn werk komen de volgende woorden in mij op: informatief, overzicht, gedegen, zorgvuldig, wijsheid, verbinding, steun en diep begaan.

Wandelcoach en mediator
Marjolein Engbers, psycholoog www.marjoleinengbers.nl

Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk. Mijn complimenten!

Auteur van Oersterk
Richard de Leth www.oersterk.nu