Zhineng | Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen

Het Zhineng programma uit 2015 én 2018 samen voor de prijs van één

In deze twee Zhinengcursussen leer je jezelf op te laden met levensenergie en leer je hoe je deze levenskracht zó kunt richten dat ze je helpt om élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, geld, werk, relaties, hobby's, enz.
henk fransen is in 1985 afgestudeerd als arts. Hij werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. In Nederland verdiepte hij zich meer dan 25 jaar in het zelfenezend vermogen van mensen.

In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister laten uitschrijven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, geld, privé, relaties, hobby's vrije tijd, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online-programma's.

Het afgelopen decennium trok hij een aantal jaar op met de Chinese leraar Xie Chuan van wie hij deze oosterse oefeningen voor zelfgenezing leerde.

null

'Ik heb geen energie'

Wanneer je weinig Chi hebt, heb je doorgaans een lage weerstand, ben je onrustig en heb je de neiging emotioneel onevenwichtig te zijn. Je energie-uitstraling is ‘arm’ en anderen voelen dat aan je; ze hebben de neiging voor je te zorgen of misbruik van je te maken (omdat je zwak bent). Wanneer je weinig Chi hebt, heb je ook weinig zelfvertrouwen, waardoor je vaak het gevoel hebt dat je jezelf moet uitleggen, verdedigen of aanpassen. Alles bij elkaar een vermoeiende situatie die niet zelden leidt tot verder energieverlies (vicieuze cirkel).


'Ik heb veel energie!'

Wanneer je daarentegen veel Chi hebt, voel je je doorgaans vitaal en gezond, blaak je van zelfvertrouwen en heb je zin om het leven aan te gaan. Je ervaart innerlijke vrede en het is makkelijk voor je om je te concentreren en te mediteren. Je grote energie-uitstraling werkt vertrouwenwekkend en ontspannend op anderen en maakt dat je wensen vaak op een ‘wonderlijke’ manier vervuld worden.

Zhineng brengt je in contact met de oneindige voorraad aan levensenergie in en om je heen

Alle oefeningen in de Zhineng-cursus zijn zó ontworpen dat ze je helpen niet te verkrampen, maar juist te ontspannen en je ruim te maken, zodat je je kunt overgeven aan de oneindige Chi-voorraad in en om je heen en je je kunt opladen met levenskracht.


Wanneer je de oefeningen dagelijks doet, zal dit je Chi-‘voorraad’ in de loop van enkele weken vergroten. Tegelijkertijd helpen de oefeningen en de 8 Zhineng-verzen die in de cursus worden geïntroduceerd, je om de verzamelde Chi tussendoor niet, of in ieder geval veel minder, te verliezen.


Wanneer je dan na enige tijd op de cursus terugkijkt, zul je waarschijnlijk verbaasd zijn over de vooruitgang die je door het dagelijkse oefenen hebt geboekt. Vooruitgang in je vaardigheid de oefeningen uit te voeren, maar meer nog vooruitgang in energie, rust, zelfvertrouwen en innerlijke vrede.

Leer wat ik van de Chinese leraar Xie Chuan leerde over het vermeerderen van levensenergie en het in je kracht gaan staan

Krijg direct toegang tot zowel de oosterse oefeningen voor zelfgenezing uit 2015 als ook de volledige update uit 2018

En kom in een inspirerende en afgeschermde omgeving waar je - wanneer je dat wilt - ook met andere deelnemers kunt uitwisselen

Zhineng online 2015 én 2018

Maar liefst 36 video’s, 18 e-boeken en 10 audiobestanden met geleide meditaties en ingesproken oefeningen over de oosterse oefeningen voor zelfgenezing.

Je krijgt toegang tot beide programma's en een besloten leeromgeving waar je kunt uitwisselen met andere deelnemers. Je behoudt toegang zolang mijn leeromgeving in de lucht is.


nullnull

Al meer dan 3.500 deelnemers

30+ videos

10 e-boeken

10+ audios

+Leeromgeving

henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in een begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl

Als ik denk aan henk zijn werk komen de volgende woorden in mij op: informatief, overzicht, gedegen, zorgvuldig, wijsheid, verbinding, steun en diep begaan.

Wandelcoach en mediator
Marjolein Engbers, psycholoog www.marjoleinengbers.nl

Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk. Mijn complimenten!

Auteur van Oersterk
Richard de Leth www.oersterk.nu