Verhoog je trilling | Serie online-bijeenkomsten
08 september 2020 

Verhoog je trilling | Serie online-bijeenkomsten

Nieuwe serie bijeenkomsten

De twee online-bijeenkomsten die ik pas geleden via Facebook organiseerde waren zo snel volgeboekt dat ik via mijn nieuwsbrief nog vier extra bijeenkomsten plande. En ook deze waren in enkele uren alweer volgeboekt (met in totaal meer dan 600 deelnemers!).

Verhoog je trilling en leef de beste versie van jezelf

De eerste bijeenkomsten waren vooral bedoeld als try-out. Ik ben namelijk aan het onderzoeken in welke vorm deze online-bijeenkomsten mensen het beste kunnen helpen hun trilling te verhogen. Ik heb daar inmiddels veel over geleerd, zowel qua techniek als qua inhoud.

Christina von Dreien

Het meeste plezier heb ik beleefd aan de bijeenkomsten die ik op basis van de boeken van Christina von Dreien organiseerde en daar ga ik dan ook op voortbouwen.

Doel van de nieuwe bijeenkomsten

Het doel van de nieuwe serie bijeenkomsten, is jou wekelijks zo’n sterke impuls geven dat je je trilling niet alleen kunt verhogen, maar deze ook in je leven kunt verankeren.

Voorwaarden voor deelname

Om aan de nieuwe serie bijeenkomsten mee te kunnen doen zijn er enkele voorwaarden:

 • Je hebt minimaal 1 van de 3 boeken van Christina von Dreien gelezen en bent daar enthousiast over.
 • Je schrijft je in voor de hele serie en kunt (voor zover je dat nu kunt overzien) in ieder geval zeven van de tien bijeenkomsten aanwezig zijn.
 • Je bent bereid om tijdens de bijeenkomst met mij en de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.
 • Je hebt al eens eerder via mij (of via een andere organisatie) met Zoom gewerkt en je beschikt over een microfoon en een videofunctie op je computer.

Praktische informatie

 • 10 online-bijeenkomsten via Zoom.
 • Zondagochtend van 10.00 – 11.15 uur (maximale uitloop 15 minuten).
 • Op 4, 11, 18 en 15 oktober, 1, 8, 15, 22, 29 november en  afsluiting op 13 december (let op: 6 december vervalt).
 • Elke bijeenkomst bestaat uit een inleiding (± 20 minuten), een uitwisseling met andere deelnemers in zogenaamde breakout-rooms (± 20 minuten), een korte deelronde en vraag & antwoord met Henk (± 20 minuten) en een afsluitende meditatie (± 15 minuten).
 • Kosten: € 50 voor de hele serie va 10 bijeenkomsten.
 • Je ontvangt in de week na betaling een unieke link om aan de bijeenkomsten deel te nemen. Deze link kun je niet met anderen delen.

Een combinatie van…

Tijdens de bijeenkomsten combineer ik alles wat ik van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over spontane genezing met de informatie uit mijn online-trainingen ‘Leef de beste versie van jezelf’ én met de informatie uit de boeken van Christina von Dreien.

 • Hier kun je je van een plek verzekeren… (helaas zijn deze bijeenkomsten inmiddels volgeboekt)

 

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Hilde Van Campen
Door

Hilde Van Campen

op 10 Sep 2020

Beste, ik volg graag de bijeenkomsten van Henk Fransen. zondagvoormiddag is voor mij onmogelijk omdat ik dan werk (verkoop van bio groenten en fruit op Antwerpse markt). Is er dan ook iets mogelijk voor mij?

Trees
Door

Trees

op 28 Sep 2020

Graag wil ik meedoen op zondagmorgen .Wanneer is er een plekje en hoe kan ik betalen.

Henriette
Door

Henriette

op 29 Sep 2020

ik doe ook graag mee op zondagmorgen, en lees dat het is volgeboekt. Mocht voor deze serie nog een plaatsje vrijkomen (of het aantal deelnemers vergroot worden ;-)) dan houd ik me van harte aan bevolen.

Jacky van de Berkt
Door

Jacky van de Berkt

op 06 Nov 2020

Ben zeer gelukkig met de boeken van Christina. Herken hier heel veel van mezelf in Werk reeds als healer en medium Wil graag de seminars bijwonen zodra er plaats is

Reactie plaatsen