Christina vond Dreien - Deel 1, 2 en 3

We leven in een turbulente tijd. Er vindt een enorme transformatie op aarde plaats en dat gaat niet zelden gepaard met grote uitdagingen in ons eigen leven. Op die momenten waarop het licht op het punt van doorbreken staat, geldt ‘Het is het donkerst vlak voor de dageraad’.

Christina – Deel 1

In dit boek beschrijft de moeder van Christina de zwangerschap, geboorte en het opgroeien van haar dochter Christina, een kind van de nieuwe tijd. Met een brok in mijn keel en met een overstromend hart heb ik veel passages uit dit boek gelezen. Een boek dat een totaal nieuw licht werpt op wat er op aarde gaande is.

Christina – Deel 2

Vijfendertig jaar geleden, tijdens mijn studie geneeskunde, las ik al alles wat los en vast zat over bewustzijn. Sindsdien heb ik me op allerlei manieren verder in dit onderwerp verdiept. Maar de ontwikkeling op aarde gaat de laatste jaren zo snel dat veel van deze bewustzijnsinformatie niet meer up-to-date is (en soms zelfs gewoon achterhaald). De mensheid is toe aan nieuwe informatie. Informatie die direct aansluit op wat er nu op aarde gaande is.

Deze informatie krijg je in de drie boeken van en over Christina von Dreien, een kind van de nieuwe tijd. In deel 2 zet Christina als 16-jarige haar eerste stappen om naar buiten te treden met de diepere bedoeling van haar leven op aarde. Zelf zegt ze daarover: Ik kom mensen laten zien hoe ze met het ‘onlicht’ kunnen omgaan (het onlicht zijn de duistere krachten die het bewustzijn LIJKEN tegen te houden). De diepgang van dit boek en de geweldloze manier waarop Christina leeft maken mij tijdens het lezen van deel 2 intens gelukkig.

Christina – Deel 3

Dit deel is recentelijk in het Nederlands verschenen. Het is het eerste boek dat Christina ‘zelf’ schrijft. De eenvoud waarmee deze jonge vrouw spreekt over deze en de komende tijd en wat ieder van ons daarin kan betekenen raakt mijn ziel. Ik heb veel boeken gelezen maar tijdens het lezen van dit boek voel ik hoe de een na de andere bewustzijnsshift in mij plaatsvindt en belangrijker nog: hoe mijn hart zich verder opent en ik zin heb om te leven.

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Carine
Door

Carine

op 22 Aug 2020

Beste Henk, Paar maand geleden ontdekte ook ik Christina von Dreien via haar boeken en de talrijke interviews die ik op haar website vond. Ik kan alleen maar bevestigen dat dit een ABSOLUTE aanrader is in deze woelige tijd en zij ons leert in ons midden te blijven in plaats ons te laten meenemen in de angst- en paniekgolf. Ook het boek van haar mama Bernadette von Dreien "Herz-Ethik" is een schatkist aan positieve boodschappen, wel enkel in het Duits voorlopig. Fijn te constateren dat zulke zienswijzen beginnen binnen te sijpelen bij sommige artsen. Dank je wel, Henk!

Agnes van der Meer
Door

Agnes van der Meer

op 02 Sep 2020

Beste Henk Ook ik heb alle drie de boeken gelezen van Christina von Dreien. Wat een hoopgevend verhaal, zeker in deze tijd, waari angsten hoogtij vieren. Een absolute aanrader, dank je voor het aanraden van de boeken, Hartelijke groet Agnes van der Meer

G.Simons
Door

G.Simons

op 30 Apr 2021

Heerlijk, wat een onzin. Wat is nou de bedoeling en de zin hiervan. Heeft hij wel een oplossing voor de bestrijding van corona? Ik heb het niet gehoord. Hij laat een test zien. Bij een fout antwoord krijgt hij als straf een stroomstoot. Maar als hij niet antwoord ook.? En zegt dat nu iets over de mensheid of iets over die kandidaat Zo zijn er nog wel wat dingen te verzinnen om je gelijk te halen. Te simpel. Kom maar met een goede oplossing. En anders zou ik hem aan willen raden om eens een kijken in een ziekenhuis te gaan nemen. Laat hem daar maar eens zijn relaas over doen Sterkte jongen

Reactie plaatsen