5 video's en 10 stappenplan zelfgenezend vermogen
Krijg GRATIS toegang

Page content

Wat opvallende patiënten kenmerkt

Wat opvallende patiënten kenmerkt

Beste bezoeker,
Hieronder kun je de video ‘Wat opvallende patiënten kenmerkt‘ bekijken. Het is een video uit mijn Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK).

Het EHBK-programma bestaat uit 95 video’s

De korte, overzichtelijk geordende video’s geven een overzicht van de beste alternatieve methoden en maatregelen waarvoor mensen kunnen kiezen naast hun reguliere behandeling. Het is gemaakt voor patiënten en hun naasten, maar ook voor artsen en therapeuten. Waardevol in elke fase van het ziek-zijn.

Video ‘Wat opvallende patiënten kenmerkt’

Vind je de video interessant? Zou je de andere 94 video’s ook willen bekijken? Dan kun je hier meer lezen over het Eerst Hulp Bij Kanker-programma

Enkele testimonials

“Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing. De diversiteit en compleetheid van het programma is enorm sterk. Ik weet zeker dat het veel mensen gaat helpen en ondersteunen naar meer kwaliteit van leven, dus complimenten!”
Drs. Richard de Leth
Specialist preventieve leefstijlgeneeskunde, auteur van o.a. de bestseller Oersterk, www.oersterk.nu

“Het EHBK-programma vult een lacune op in de gezondheidszorg. Voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, opent zich een ware jungle aan mogelijke behandelingen, zowel regulier als alternatief. Verdwalen in die jungle is helaas een gevoel dat veel patiënten maar al te goed kennen. Ik zal iedereen die naast reguliere ook aanvullende behandelingen wil gebruiken, aanraden hier te starten.”
Coen van Veenendaal
Initiatiefnemer Alpe d’HuZes, oprichter Inspire2Live, www.coenvanveenendaal.nl

“De passie voor alles wat Henk doet, werkt aanstekelijk en motiveert en inspireert mij verder te kijken dan alleen de reguliere zorg. Vanuit een holistische denkwijze waarbij de patiënt centraal staat, kan ik niets anders zeggen dan dat Henk de Nederlandse Ty Bollinger is, met dat verschil dat hij ons in hapklare brokken methoden aanreikt om het verschil te maken.”
Edwin Stokkink
Patiënt en blogger, www.edwinstokkink.nl

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen

Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

2 reacties op “Wat opvallende patiënten kenmerkt


Door Rita Prins op 31 oktober 2017

Zeer indrukwekkend


Door Lilian Wetzels op 12 november 2017

Geweldige video over spontane genezing Henk, hartelijk dank. Ik zou graag je nieuwsbrief, tips etc willen ontvangen. Heel inspirerend hartelijke groet en mooie dag Lilian

Plaats een reactie


*