arrow_drop_up arrow_drop_down
1 september 2017 

Wat opvallende patiënten kenmerkt

Beste bezoeker,
Hieronder kun je de video ‘Wat opvallende patiënten kenmerkt’ bekijken.

Het EHBK-programma bestaat uit 95 video’s

De korte, overzichtelijk geordende video’s uit het EHBK-programma geven een overzicht van de beste alternatieve methoden en maatregelen waarvoor mensen kunnen kiezen naast hun reguliere behandeling. Het is gemaakt voor patiënten en hun naasten, maar ook voor artsen en therapeuten.

Wil je meer weten over de 94 andere video’s uit het EHBK-programma?
Dan kun je daarover hier meer lezen…

Enkele testimonials

“Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing. De diversiteit en compleetheid van het programma is enorm sterk. Ik weet zeker dat het veel mensen gaat helpen en ondersteunen naar meer kwaliteit van leven, dus complimenten!”
Drs. Richard de Leth
Specialist preventieve leefstijlgeneeskunde, auteur van o.a. de bestseller Oersterk, www.oersterk.nu

“Het EHBK-programma vult een lacune op in de gezondheidszorg. Voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, opent zich een ware jungle aan mogelijke behandelingen, zowel regulier als alternatief. Verdwalen in die jungle is helaas een gevoel dat veel patiënten maar al te goed kennen. Ik zal iedereen die naast reguliere ook aanvullende behandelingen wil gebruiken, aanraden hier te starten.”
Coen van Veenendaal
Initiatiefnemer Alpe d’HuZes, oprichter Inspire2Live, www.coenvanveenendaal.nl

“De passie voor alles wat Henk doet, werkt aanstekelijk en motiveert en inspireert mij verder te kijken dan alleen de reguliere zorg. Vanuit een holistische denkwijze waarbij de patiënt centraal staat, kan ik niets anders zeggen dan dat Henk de Nederlandse Ty Bollinger is, met dat verschil dat hij ons in hapklare brokken methoden aanreikt om het verschil te maken.”
Edwin Stokkink
Patiënt en blogger, www.edwinstokkink.nl

Over de schrijver
Rita Prins

Door

Rita Prins

op 31 October 2017

Zeer indrukwekkend

Lilian Wetzels

Door

Lilian Wetzels

op 12 November 2017

Geweldige video over spontane genezing Henk, hartelijk dank. Ik zou graag je nieuwsbrief, tips etc willen ontvangen. Heel inspirerend hartelijke groet en mooie dag Lilian

Paula

Door

Paula

op 15 May 2018

Beste Henk, Bedankt voor je inspirerende verhalen. De passie en helderheid waarmee je alles uitlegt, zijn ontzettend fijn. Ik ben zo blij dat je hebt besloten om jouw kennis online te delen. Dank dank dank. Vrolijke groet! Paula

Giny

Door

Giny

op 22 September 2018

Dank voor de kennis en de manier van denken over “hulpbronnen” bij kanker en z’n moodboards is een heel goed idee.

Marja

Door

Marja

op 30 October 2018

Beste Henk, Jouw kennis en inspiratie zijn voor mij al jaren een bron van kennis en zo waardevol. Als het weer eens tegen zit dan beluister ik jou videos om weer moed en kracht te krijgen. Kanker is een signaal van je lichaam dat er in de basis iets niet goed functioneert. Mindset en gezonde voeding werkt niet alleen bij ziekte maar in alles wat je onderneemt in het dagelijks leven, daar ben ik van overtuigd. Ik heb meerdere lezingen van je gevolgd en ik kom altijd met positieve energie thuis. Dank voor je tomeloze inzet om de mensen wakker te schudden! Ik hoop dat je jou doelen voor een gezondere aanpak van fysieke maar ook emotionele aandoeningen en ziekten mag realiseren! Heel veel succes!

anja

Door

anja

op 30 October 2018

goedemorgen het doet me goed om te horen/lezen dat het je veel beter gaat.

Guido Riemenschneider

Door

Guido Riemenschneider

op 1 January 2019

Ik ben het met Henk volledig eens. Er is wel een ding dat om te weten. We komen veel meer dan vroeger in contact met giftige stoffen zoals: fijnstof, microplastic, stralen, werkdruk(stress), pesticiden, smaakstoffen en kleurstoffen in de voeding enz,enz…. Voor sommige mensen is dat nefast of men nu gezond leeft of niet. We hebben spijtig genoeg onze gezondheid niet meer volledig in handen en dat is zeer frustrerend vind ik. Ik moet zeggen dat ik Henk bewonder voor de manier hoe hij zijn ervaringen en wijsheid verkondigd.

Catherine Delsing

Door

Catherine Delsing

op 8 February 2020

Beste Henk, helaas stopt het filmpje voortijdig. Laatste woorden: maar deze mensen verwerpen hun prognose...Is het mogelijk dat ik het nogmaals ontvang. Bij voorbaat dank!

Reactie plaatsen