Nederlandse vertaling van het Bengston boek

Nederlandse vertaling van het Bengston boek

De Amerikaanse wetenschapper Bill Bengston heeft talrijke publicaties op zijn naam staan, waaronder ‘Energy cure’, het eerste boek van zijn hand dat wij direct na onze eerste contacten met Bengston bij Succesboeken in het Nederlands hebben laten vertalen: ‘Genezing door Energie’.

Dit boek beschrijft de inmiddels 30 jaar omspannende periode waarin Bengston wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar energetische genezing met behulp van de zgn. cycling-methode. Daarnaast geeft het boek duidelijke aanwijzingen om de cycling-methode ook zélf te leren, en daarmee in feite ook de kunst van het energetische genezen onder de knie te krijgen.

Het was zo mooi om het eerste exemplaar van de Nederlandse vertaling tijdens het event aan Bengston te kunnen aanbieden!

‘Zowel in mijn professionele leven als privé ben ik getuige geweest van wat dr. William Bengston vertelt over energetische geneeskunde en daarom kan ik aanvaarden en geloven wat hij presenteert in ‘Genezing door Energie’. Mensen hebben een enorm ingebouwd genezingspotentieel en ze kunnen, zoals als alle levensvormen, een grote verscheidenheid aan ziekten overleven – zonder traditionele medische ingrepen.’
– Bernie Siegel, arts, schrijver van o.a. ‘Faith, Hope and Healing’ en ‘Help Me to Heal’ –

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen