Mijn beste boekentips

De zelfgenezende kracht van een goed boek

Het bevrijden van ons volledige potentieel tot zelfgenezing heeft mede te maken met een juiste mindset. En het optimaliseren van onze mindset vereist vaak een bewustzijnsverandering, gevolgd door een (gezonde) gedragsverandering. Het lezen van een inspirerend boek kan daarbij enorm behulpzaam zijn. Waarom? Omdat zo’n boek je vele uren lang in een toestand van toegenomen vertrouwen en inspiratie brengt. Deze gevoelens zetten je er niet alleen toe aan de benodigde verandering in gang te zetten; al tijdens het lezen activeren ze ook je zelfgenezend vermogen. Gevoelens van hoop, en meer nog: gevoelens van geloof en vertrouwen, versterken namelijk direct je lichamelijke afweerkracht, zo heeft onderzoek inmiddels bevestigd.

Op deze video geef ik je mijn beste tips: boeken die het vermogen hebben je volop te inspireren.

Deze video is volledig onvoorbereid opgenomen. Daardoor is het denk ik
een van mijn grappigste en meest spontane video’s geworden.

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).
Dit is een video uit mijn EHBK Online programma.
Lees meer over de 95 andere video’s uit dit programma.

Mijn beste tips

Mijn online Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK) bestaat uit 95 korte video’s met waardevolle tips en maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling. Dit programma is waardevol in elke fase van je ziek-zijn. Wanneer je net de diagnose kanker hebt gekregen, kan het je helpen in korte tijd de belangrijkste zaken op de rit te krijgen. Heb je al langere tijd kanker en maak je al gebruik van alternatieven, dan kan het programma dienen als check-up om te onderzoeken waar je jezelf nog kunt verbeteren.

 

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Ineke
Door

Ineke

op 07 Aug 2020

Bedankt Henk voor je “boekenvideo” zeer inspirerend en fijn dat je deze info met ons deelt. Bedankt ook weer voor je enthousiasme , dat is ook inspirerend! Bedankt!

Leen
Door

Leen

op 08 Aug 2020

Bedankt! Heel interessant!

Jessica
Door

Jessica

op 16 Aug 2020

Wat een fijne inspiratie weer adhv je boeken uit de boekenkast. Ook de herbeleving was voelbaar en daardoor heel krachtig en al helend op zichzelf

Hilda den Boer
Door

Hilda den Boer

op 16 Aug 2020

De rust die van u uitgaat is al genezend. Bij ons geen kanker maar je kan dit bij zoveel problemen gebruiken en doortrekken. Heel blij elke keer weer. Andere vraag, de tune achter de video's is zó mooi, zou ik misschien de naam van de muziek of CD mogen weten. Hartelijk dank voor alles en een vriendelijke groet, Hilda den Boer.

Wilma
Door

Wilma

op 16 Aug 2020

Dank je wel Henk voor het delen! Ook dat is positieve mindset!

Reactie plaatsen