Laat je niet misleiden

Hieronder een paar pijnlijke constateringen met betrekking tot wat er gaande is in de wereld. Er schuilt slecht nieuws in, maar ook een enorme kans voor elk individu om zijn innerlijk licht te bevrijden.

Laat je niet misleiden

Al mijn blogs, artikelen, video’s en online cursussen zijn erop gericht om mensen - wat ze ook kiezen - naar beste vermogen te informeren en ze te sterken in de uitdagingen waar we in deze tijd samen voor staan. Deze blog vormt een eenheid met mijn blogs ‘Hoe heeft het zover kunnen komen?’, ‘Dit zullen we nooit gaan doen’, ‘De strijd om ons DNA’ en ‘De tijger in jou ontwaakt’.

In mijn laatste nieuwsbrief schreef ik: ‘De overheid versoepelt en onze situatie lijkt te 'normaliseren'. We zijn er echter nog niet. Waarschijnlijk heb je de afgelopen twee jaar wel opgemerkt dat de restricties telkens in golven komen: ontspanning en daarna weer beperkingen. Ik zeg daarom: 'Geniet van deze periode van ontspanning, maar weet ook dat er nieuwe restricties gaan komen.’ In deze blog ga ik hier dieper op in:

Niks is wat het lijkt

Na twee jaar lang paniekzaaierij lijkt de pandemie plotseling voorbij… Korte tijd geleden nog stond de wereld op zijn kop: Djokovic werd met een speciaal dwangbevel Australië uitgezet (het was onverantwoord wanneer hij mee zou tennissen), Oostenrijkers zonder ‘de behandeling’ kregen een geldboete van duizenden euro’s (dat was de enige mogelijkheid om ‘de ziekte’ eronder te krijgen) en in Canada werden de bankrekeningen bevroren van truckers die demonstreerden voor vrijheid. De maatregelen werden zo extreem dat meer en meer mensen wakker werden en niet meer geloofden in het verhaal dat hun dagelijks via de media werd verteld. Mensen begonnen ook ongehoorzaam te worden, gingen eisen stellen en de opstand van de truckers in Canada was moeilijk nog negatief te framen of buiten het nieuws te houden. Mensen waren er klaar mee; de pandemie was tot op de bodem toe uitgemolken. En wat denk je? Plotseling, in een paar weken tijd, is de hele pandemie verdampt!

Er sterven nog steeds zo’n 5 tot 10 mensen per dag aan ‘de ziekte’ hier in Nederland, maar dit getal is niet meer bruikbaar en je vindt er dan ook nauwelijks nog berichten over in het nieuws. Plotseling hebben we een nieuwe vijand: Poetin. We zijn in oorlog!

Iedereen begrijpt dat als Poetin Oekraïne echt zo graag had willen hebben, hij dit land honderdduizend keer beter tijdens de pandemie had kunnen binnenvallen. Toen had de hele wereld immers andere problemen aan zijn hoofd. Nee, uitgerekend nu alle aandacht in de wereld weer vrijkomt, gaat Poetin oorlog voeren. Hoe dom kun je zijn?!

Of is het toch niet zo dom?

Het klinkt misschien raar, maar de regeringsleiders hebben een oorlog hard nodig. Niet alleen omdat ‘ze’ een nieuwe vijand nodig hebben om iedereen weer uur na uur in de greep van het nieuws te houden, nee, ook nog om een andere reden. Ik heb al eerder aangegeven dat het niet om ‘de ziekte’ gaat, maar om het opblazen van het huidige financiële systeem, zodat van daaruit een controlemaatschappij kan worden gecreëerd. Hoe ik daarbij kom? Het zijn de duidelijk omschreven plannen van het World Economic Forum (WEF), een internationale organisatie waar vrijwel alle regeringsleiders en leiders van grote multinationals aan zijn verbonden. De plannen staan internationaal bekend als ‘the Great Reset’. Het WEF heeft letterlijk gezegd dat de pandemie een fantastische kans biedt om de plannen tot verregaande controle versneld uit te rollen. De angst voor ‘de ziekte’ maakte immers dat mensen bereid waren om in korte tijd veel van hun vrijheid op te geven in ruil voor een vakantie of een bezoek aan een restaurant of bioscoop. Zo kon er in relatief korte tijd gemakkelijk een QR-pas worden ingevoerd, wat anders in het vrije Westen ondenkbaar zou zijn geweest. Ook werd de angst voor ‘de ziekte’ gebruikt om wetten in te voeren die de grondrechten van mensen overschreven. Je leest het goed: de grondrechten van de mens zijn de afgelopen twee jaar gedeeltelijk herschreven! Tot slot konden er triljoenen euro’s en dollars worden bijgedrukt om de getroffenen van de lockdowns te ‘helpen’. Zo werd de zeepbel die ons financiële systeem al sinds de crisis in 2008 is, tot het uiterste opgepompt. Een belangrijke stap in het opblazen van het huidige systeem.

Je hoeft geen financieel deskundige te zijn om te begrijpen dat het bijdrukken van zoveel geld een enorme ontwaarding van geld tot gevolg zal hebben. Toch werd in het nieuws zonder blikken of blozen beweerd dat het goed ging met ‘onze’ economie. Maar op een gegeven moment was het niet langer verborgen te houden. De inflatie en de eerste prijsstijgingen braken door de oppervlakte van het nieuws heen en er is urgent een nieuwe dekmantel nodig. Oorlog zou een heel goede zijn. Waarom? Oorlog biedt de kans om de schuld bij een tegenpartij neer te leggen. Daarnaast kunnen de kosten van de oorlog en alle ermee gepaard gaande sancties worden aangevoerd als redenen voor alle problemen (inflatie, prijsstijgingen en andere). Zo hebben weinig mensen in de gaten dat deze agenda op de achtergrond van de pandemie en de oorlog welbewust wordt vormgegeven. 

Wat zijn de gevolgen van de inflatie en prijsstijgingen?

De gevolgen hiervan zijn enorm. Een groot deel van de middenstand, die door de lockdowns in de schulden terecht is gekomen, zal de komende paar jaar door de inflatie helemaal vastlopen of failliet gaan. Mensen met een hypotheek (bijna alle huizenbezitters dus) zullen door de devaluatie van geld zo ver onder water komen te staan, dat ze verdrinken. En enorme prijsstijgingen zullen uiteindelijk ook de financieel gezondere mens met de rug tegen de muur duwen. En dan…? Dan komt er een konijn uit de hoge hoed!

Het konijn uit de hoge hoed

Zoals reeds aangegeven tover ík dit konijn niet uit mijn hoed, maar komt dit uit de hoge hoed van het WEF. Geen complottheorie, maar een agenda die alle overheden en multinationals stap voor stap proberen uit te rollen. Het konijn is een nieuw financieel systeem dat volledig digitaal is. Het betreft een systeem waarin niet de banken het geld in handen hebben, maar de overheid. Elke burger in dit systeem krijgt geld in ruil voor een QR-pas of chip waarop zo’n beetje alles wordt bijgehouden: informatie over je gezondheid, je aankopen, waar je heen gaat, met wie je contact hebt, enz. Geld heeft immers met al onze levensgebieden van doen. 

Hoe gaan ze dit concept introduceren?

Allereerst is daarvoor een zondebok nodig. En die hebben we nu: Poetin. Die krijgt straks de schuld van de inflatie en alle prijsstijgingen; hij is immers deze oorlog begonnen. De volgende zondebok worden de private banken. Die hadden nooit zoveel geld mogen bijdrukken voor hun eigen gewin! Mensen en overheden gingen immers kapot aan de schulden bij hun bank? Dat moet nu voor eens en voor altijd afgelopen zijn. De overheid zal daarom voortaan het geld in eigen beheer nemen en eerlijk en zonder winstoogmerk onder burgers verdelen. Omdat het nieuwe systeem helemaal digitaal is, kan de overheid net zoveel bijdrukken als ze zelf wil. Iedereen krijgt dus genoeg. De overheid is er immers om goed voor je te zorgen. Maar dat alles moet natuurlijk wel rechtvaardig gebeuren. Dus moeten we zaken heel goed bijhouden en mensen ook bijsturen op (in de ogen van de overheid) ongewenst gedrag. Gelukkig is dat technologisch mogelijk met een QR-pas. En wat een geluk dat de meeste mensen er al één hebben en dat ze er ook al aan gewend zijn!

Het slechte nieuws

Zonder QR-pas kun je in de toekomst dus eigenlijk niet meer bestaan. Zonder de pas worden je schulden niet kwijtgescholden, krijg je geen digitaal geld van de overheid en kun je ook nergens meer iets kopen of betalen. Zonder pas kun je dus bijvoorbeeld je huur of hypotheek niet voldoen, noch je gemeentelijke heffingen. Je kunt geen gas, water of licht betalen, geen benzine krijgen, geen eten kopen, niks! Je hebt dus feitelijk twee opties: óf je komt volledig onder controle, óf je ligt eruit. Ik ben benieuwd hoeveel mensen dat aan kunnen. Tijdens de pandemie waren het vooral de kwetsbaren en ouderen die vreesden voor hun leven. Nu is iedereen aan de beurt.

Het goede nieuws

Zelf durf ik het wel aan om zonder geld te leven en ik denk met mij veel wakkere mensen. Het digitale financiële systeem en de QR-pas liggen weliswaar al op de plank van het WEF, maar de nieuwe wereld ligt ook al op onze plank! Honderden miljoenen mensen zijn aan het wakker worden. Ik ken veel mensen die hun geld van de bank halen en het overhevelen naar de cryptowereld of naar goud en zilver. Ik ken mensen en gemeenschappen die onderzoeken hoe ze onafhankelijk kunnen zijn van de overheid en multinationals door zelf groente te verbouwen, diensten uit te ruilen, enz. Ik ken zelfs wakkere initiatieven die experimenteren met eigen munten. Ik ken een organisatie die plastic van de aarde afhaalt en omzet in olie waarvan de waarde in cryptomunten is verankerd. Je leest het goed: de aarde schoonmaken en de opbrengst ervan weghouden bij de bank. Ik ken een organisatie die boerderijen opkoopt om regeneratief boeren te faciliteren: samen de aarde helpen herstellen en de opbrengst van het land met elkaar delen. Er zijn momenteel tal van netwerken van mensen die met elkaar zelfvoorzienend proberen te leven. Wij zijn niet op weg naar de nieuwe wereld; we zitten er middenin!

Met elke mens die kiest voor deze nieuwe wereld, komt deze meer tevoorschijn. Met elke mens die de oude wereld de rug toekeert, sterft deze af.

Het beste in de mens

Oracle Girl, mijn grote inspiratiebron, geeft aan dat ons nog grote uitdagingen wachten, maar dat we het aankunnen. Wanneer mensen met de rug tegen de muur staan, komt immers vaak het beste in hen naar boven. Wanneer mensen ontberingen lijden, zullen ze zich met elkaar verbinden. Oracle Girl noemt ‘care’ (zorg voor elkaar en voor de aarde) de nieuwe munt. Wanneer we die munt in onszelf ontdekken, hebben we alles wat we nodig hebben en heeft niks nog macht over ons. Dan regeert liefde op aarde. We zijn daar heel dichtbij. Soms is het misschien moeilijk contact te houden met het goede. Dan is het goed om stil te staan bij het feit dat je niet alleen bent. Honderden miljoenen mensen worden momenteel wakker en er is ook steun van een heel nieuwe generatie kinderen die met een veel hoger bewustzijn geboren worden (of er al zijn). Zij dragen vele oplossingen in zich.

De toekomst is positief. Het is aan ons om het spel te doorzien, ons met gelijkgestemden te verenigen en de nieuwe wereld samen vorm te geven. Wil je praktisch aan de slag? Sluit je dan aan bij een initiatief dat voor jouw gevoel de nieuwe wereld vormgeeft. Zoek je ondersteuning of een bekrachtiging van je innerlijke licht? Overweeg dan een van mijn   cursussen Verhoog je trilling; ze zijn speciaal daarvoor ontwikkeld.

Affirmatie

Ik ben dankbaar om in deze tijd op aarde te zijn.

Het is mij een eer mijn licht te laten stralen, zelfs onder de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden.

Het doet me goed steeds minder energie te stoppen in de oude wereld, die gebaseerd is op macht, controle, misbruik en uitputting. Wanneer ik in mijn hart voel dat bepaalde zaken niet kloppen, laat ik met volle overtuiging mijn ‘nee’ horen en daarna druk ik mijn waarheid uit in wat ik denk, zeg en doe; ook wanneer anderen menen mij daarin te mogen beperken, onderdrukken of bestraffen.

Omdat ik mijn energie niet langer stop in de oude wereld van macht en controle, sterft deze onafwendbaar af.

Ik ben dankbaar dat ik steeds meer doordrongen raak van de kracht van mijn innerlijk licht, dat enkel kan handelen voor het hoogste goed van alle mensen, dieren en planten. Niks kan mijn licht stoppen en het is duizenden malen sterker dan welke uiterlijke macht of beperking dan ook.

Het maakt mij gelukkig om op deze manier de menselijke waarden van ‘vrijheid’, ‘verbondenheid’ en ‘echte betrokkenheid’ hoog te houden voor mezelf, de mensen om mij heen en voor de kinderen die na mij komen.

Dank aan de ontelbare lichtbrengers die de afgelopen eeuwen het licht hooghielden en een hartengroet aan de honderden miljoenen lichtbrengers die op dit moment samen met mij de duisternis ontmantelen en de lang voorspelde transformatie van de aarde tot werkelijkheid maken.

Ik zie ernaar uit om samen met jullie het licht en de liefde nog meer in de stof te brengen en een geheel nieuwe aarde op te bouwen.

Henk Fransen

Ik ben benieuwd: hoe sta jij erin?
Laat je reactie achter onder aan deze pagina.

Dat stel ik op prijs.

Verder lezen?

Mijn belangrijkste blogs hebben allemaal de foto van een tijger: