Je verlangens zijn manifestatie-krachten

Je verlangens zijn het leven dat aan de binnenkant van je hart klopt:
 ‘Laat me eruit, zo wil ik me in jouw leven openbaren.’

Oplichten

Wanneer ik mensen vraag wat hen boeit, fascineert, waar ze enthousiast over zijn of waar je ze midden in de nacht voor wakker mag maken, dan moeten ze soms even op gang komen, maar wanneer we eenmaal enkele zaken gevonden hebben dan lichten ze letterlijk op en komen ze tot leven. Daarom zijn de onderwerpen waar jij warm voor loopt – die zaken die jij zo belangrijk en essentieel vindt – een deur naar je innerlijke licht. Ik heb een video voor je opgenomen die je inzicht geeft in de bijzondere manifestatie-kracht van je verlangens:

Kwijtraken en weer terugvinden

Sommige mensen zijn het contact met hun verlangens kwijtgeraakt of ze focussen in hun leven vooral op waar hun droom niet goed lukt of waar die nog niet is. Daardoor wordt het leven stroperiger en moeizamer dan nodig. Het is vrij eenvoudig om mensen in contact te brengen met zaken waardoor ze opleven en met enkele kleine aanwijzingen is het ook goed mogelijk om daarbij flow en moeiteloosheid op te wekken.

Flow en moeiteloosheid

Dat is de belangrijkste focus in de cursus Verhoog je trilling. Middels een paar krachtige oefeningen uit oude wijsheidstradities, een beproefde oefen-formule (in plaats van nog meer theorie) en de kracht van samen, kan iedereen in relatief korte tijd veel vooruitgang boeken. En dat niet alleen. Je krijgt er ook nog een heel stel gelijkgestemden bij cadeau, mensen waarmee je in de online-breakoutrooms kunt uitwisselen en aanscherpen (dit onderdeel scoorde de afgelopen cursus zelfs het hoogst!).

Lees hier alles over het online programma Verhoog je trilling

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
jeroen
Door

jeroen

op 17 Apr 2021

Beste Henk: dank voor dit mooie verhaaltje: zou je ook een link kunnen delen naar dat filmpje? Dank bij voorbaat!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 20 Apr 2021

Beste Jeroen, Ik begrijp niet wat je met deze vraag bedoeld. Je kunt de URL van deze pagina met mensen delen, dan komen ze op deze pagina. Je kunt ook linksonder op de video op YouTube klikken. Dan zie je de video op YouTube en kun je die link met iemand delen. Beantwoord ik zo je vraag?

jeroen
Door

jeroen

op 20 Apr 2021

Excuses voor de onduidelijkheid van mijn vraag.... Je noemde in jouw gesproken bericht een filmpje over kirlian fotografie waarbij [in animatie, meen ik] te zien zou zijn dat er, op de plaats waar een takje aan een steel gaat komen, allereerst een energie-uitstulping te zien is.... Mijn vraag ging daarover: Is dat filmpje ergens te zien op internet? Hartelijke groet en bij deze dank voor al je mooie aandacht. Jeroen

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 21 Apr 2021

Zie antwoord via de mail

Reactie plaatsen