Een persoonlijke boodschap van Stephan Hausner

Beste lezer,
Met trots kan ik je vertellen dat het gelukt is om Stephan Hausner naar Nederland te halen voor de lezers van mijn Nieuwsbrief. Hij is naast Bert Hellinger een autoriteit op het gebied van opstellingen en ziekte en heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit vlak. Klik hier voor meer info over Stephan Hausner.

Persoonlijk bericht van Stephan


Stephan heeft mij gevraagd om geen maximum aantal deelnemers te hanteren en ook niet dat enkele mensen een opstelling kunnen doen en anderen niet. Hij wil graag met elkaar een 'veld' creëren (zo heeft dat in het opstellingenwerk) waarin we met elkaar willen leren over de ziekte kanker. Het aantal aanwezigen bepaalt daarbij de kracht en energie van de dag.


Stephan geeft verder aan dat in een open sfeer over het algemeen de juiste, 'rijpe' mensen de kans krijgen naar voren te stappen en een opstelling te doen ('of jij dat bent voel je op de dag zelf'). De opstellingen die zo ontstaan hebben een maximaal gezondheidsbevorderend effect op alle aanwezigen. Op deze manier kan een opstelling die 'iemand anders' doet een genezende effect hebben op een representant (zo wordt iemand genoemd die aan een opstelling deelneemt) of ook op iemand die 'alleen maar' toeschouwer is. Ik zie er enorm naar uit dit samen met jullie te beleven.


PS 1. Ik heb gezorgd voor Nederlandse vertaling tijdens de workshop.


PS 2. Stephan heeft een boek geschreven met de titel 'Auch wann es mich mein Leben kostet' of 'Even If it Costs Me My Life' ('Zelfs als het mij mijn leven kost'). Het is te bestellen bij uitgeverij Noorderlicht in Groningen in NL, E en D. Ik kan het je aanraden.


Deelname aan de workshop is mogelijk voor mensen met kanker en hun partners, als ook therapeuten die meer van Stephan willen leren.

Het is nog een eind weg (eerstvolgende workshop is 22 november) maar ik raad je aan om - wanneer je interesse hebt - je nu alvast in te schrijven. Alleen al onder mijn eigen cliëntenbestand is er veel interesse en er zijn nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

PS. De workshop was binnen een maand volgeboekt met meer dan 130 deelnemers.


Met vriendelijke groeten,

Henk Fransen

 

Hennie ten Klooster
Door

Hennie ten Klooster

op 07 Jul 2018

Beste Henk,Ik meen hier uit te moeten begrijpen dat die dag al is volgeboekt,maar ik ben zo vrij om mezelf op de wachtlijst te plaatsen.Suf niets doen helpt nooit,en ik zag ineens een licht van hoop branden,omdat kanker onuitgesproken in het verleden bij ouders en voorouders heeft huisgehouden.Vandaar dus. Harte groet ,Hennie

Reactie plaatsen