Page content

Laat een bericht achter

Comment Section

24 reacties op “Henk Fransen


Door Tineke vd weerd op 9 december 2012

Hallo Henk, de reaktie van karam is van mij . We zaten op de cornelia met Peter en de eigenaar ( naam vergeten) .rebirthten.
Toen was je al een fijn mens en ben je nooit vergeten. Ben ook mensen gaan begeleiden, ik ga je boeken lezen . Bedankt,Tineke

Ps karam is mijn vriendin.


Door Henk Fransen op 20 december 2017

Hey Tineke, wat bijzonder een contact uit de tijd van ‘De Cornelia’! De eigenaar was Roy Busse. Veel succes met je werk! Henk


Door marielle op 9 december 2012

dank voor de duidelijke informatie. Ik kan er veel van leren en opsteken en ook aan de mensen om mij heen kan ik de informatie doorgeven en “reclame”” voor uw goede werk maken.
veel succes in de toekomst.


Door Janine en Heijmen Brouwer op 24 januari 2013

Hoi Henk,
Je vroeg ons in een mail of wij nog tips hebben voor mensen die heel ernstig ziek zijn. Voor diegenen die geloven in de geneeskracht die in ons allemaal zit, zoek een Vriendenkring van Bruno Gröning op, voor je gemak zo dichtbij mogelijk. Ontdek het zelf … Je kunt de nodige informatie over de Vriendenkring en Bruno Gröning zo vinden op internet.
Heel veel sterkte allemaal,
Janine en Heijmen


Door Ina Beerents op 26 juli 2013

Beste Henk,

Zonet heb ik je e-boek gelezen en ik vind het fantastisch dat jij al deze ervaringen en je praktische kennis zomaar kosteloos met de mensen wilt delen en op deze manier verder wilt verspreiden. Mijn eigen ervaring loopt hier paralel aan en ik zie dit boek dan ook als een bevestiging voor mijn pad. Zoals ik aan velen mijn eigen ervaringen doorgeef, zo zal ik ook jouw boek van harte aan zoveel mogelijk mensen doorgeven. “Mijn eigen” oncoloog, een zeer betrokken en door liefde gedreven arts, heeft pas een project in Arnhem opgestart voor extra aandacht en aanvullende zorg, op onderdelen vergelijkbaar met wat jij beschrijft, voor ernstig zieke mensen,(bv met kanker)en is daarmee in Nederland en daarbuiten nu zo bekend geworden dat hij uitnodigingen van verschillende ziekenhuizen heeft gekregen om daar die projecten vorm te geven. Ook hem zal ik op je boeken attenderen, zoals ik het boek: “Kwantum genezing” van Deepak Shopra hem ook aangeboden heb, waarin gezondheid en ziekte ook vanuit een andere hoek worden benaderd.
Bedankt voor het vele dat je vanuit liefde voor de mensen doet! Veel voorspoed met alles gewenst:
Ina Beerents.


Door Els op 26 oktober 2013

Dag Henk, ik heb al verschillende van je boeken gelezen; er ook over gedeeld met mensen om me heen. Ook de biografie van de immuuncel heb ik hier bij me… Net door je eenvoudige manier van schrijven, bereik je veel mensen! dank daarvoor. Ik heb gemerkt dat – als je ernstig ziek of erg verzwakt bent door die grote uitdaging – je geen nood hebt aan ingewikkelde boeken, maar aan klare taal die je verder helpt; en je vooral helpt in je zoektocht binnenin jezelf! Je spreekbeurt “living with cancer” was opnieuw erg duidelijk en zal weer veel mensen raken en verder helpen. Op mijn eigen manier help ik mensen om me heen: vanuit de lessen die ik zelf al mocht leren, de ervaring die ik opdeed wat je zelf kan doen qua voeding, enz, blijk ik mensen nieuwsgierig te maken… ze vragen me hoe of wat of waarom ik iets doe… en al zou er maar 1 andere medemens zijn die hierdoor weer verder kan met z’n leven, het zou al meer dan de moeite geweest zijn, vind je ook niet? Moge we met z’n allen nog veel mensenharten bereiken; en hen helpen… het ga je goed! alsook iedereen die naar je komt luisteren en/of je boeken leest.


Door Henk op 26 oktober 2013

Beste Els,
Ik ben geraakt door je bericht.
Dank voor je waardering, maar meer nog chapeau voor het pad wat je gaat. Het doet me goed te horen dat je daarin ook anderen tot steun bent.
Met vriendelijke groeten,
Henk Fransen


Door MariAnne op 26 oktober 2013

Beste Henk,
Just to share:
Uw presentatie raakt mij diep!
Respect + Chapeau!
Ook zie ik herkenning en bevestiging van eigen ervaringen,
ziende waartoe een Cel, een Held, een Champion in staat kan zijn!
Ik vind u een uitgesproken Champion en Held!
Wat een inzicht, wijsheid, balans, rust, passie, deskundigheid, sensitiviteit, teamspirit, altruïsme en empathisch vermogen,
zoals ik het zie! En veel meer!
Ben dankbaar van deze zegen weer te mogen leren, genietenderwijze!


Door Paul op 28 oktober 2013

Beste Henk,

Dank je wel dat je niet bij toeval in mijn leven bent gekomen. Op een moment van twijfel over het volgen van mijn levenspad heb je mij bijzonder weten te inspireren.

Vanuit de gedachte en met name het gevoel dat de mensheid een eenheid is hoop ik anderen blijvend te mogen inspireren.
Ik kijk enorm uit naar de workshop van 4 januari as.

Met een groet vanuit mijn hart,

Paul


Door Paul op 12 november 2013

Beste Henk,

Voor mij zaten er ‘brok in mijn keel momenten’ in de presentatie.
Een besef dat het mij raakt vindt ik voor mijzelf bijzonder en geeft stof tot nadenken.
Het inspireert mij in ieder geval om verdere stappen te gaan zetten. Bedankt daarvoor.
Dankzij jou weet ik nu dat mijn Leukemie
een wake up call is van mijn lichaam en ziel
om mijn leven te nu toe te evalueren en te heroverwegen.
Ik zie het daarom nu ook als een kans en niet als een belemmering.
Dit komt mede door de milde vorm van mijn kanker: ik heb nog de tijd om te overdenken.
Door jou heb ik ook mogen ontdekken dat door praktisch alles zelf alleen te willen doen
en dus gebrek aan binding met anderen, mede de oorzaak is van mijn soort kanker.
Graag geef ik gehoor aan mijn immuunsysteem en ga de verbinding met je aan op 4 januari.

Tot dan. Paul


Door Gabriëlle op 7 september 2019

Goedemorgen, ik ben nog zoekende naar een manier om mijn leven vorm te geven na de uitslag CLL. Alles alleen willen doen en weinig verbinding is ook mijn ding. Mag ik vragen hoe jij hiermee bent omgegaan?
Liefs, Gabriëlle


Door Miriam op 22 november 2013

Beste Henk,

Ook ik ben tot op t bot geraakt door elke zin die je zei. Ikzelf heb geen ziekte maar ben pas hersteld van een burn out. Toch herken ik werkelijk elk aspect van je boodschap. Ik heb ook ” gewerkt” MET mijn lichaam en ziel om beter te worden. Heb ontdenkt dat mijn lichaam vele malen groter is als ik ben… soul body fusion heeft mij doen beseffen dat ik in samenwerking met mij zog. Grotere zelf of zieltot eigenlijk alles in staat ben. Het gaat mij nu goed. Ik kan mezelf genezen…dat is gebleken. Nu kan ik n volgende stap maken en anderen helpen…dat voelt zo goed… dank voor je heldere geluid dat haarscherp binnen kwam bij mij en bevestigde wat ik op zielsniveau eigenlijk al wist…Dank Henk 😉


Door Joseph Groot Kormelink op 10 december 2013

Beste Henk, ik kan eigenlijk niet veel meer zeggen dan dat ik diep respect heb voor de dingen die je doet.


Door Henk op 10 december 2013

Dat raakt me Joseph, dank daarvoor.
Groet, Henk


Door anneke de groot op 17 december 2013

Dit interessante verhaal il ik graag nog eens in het Nederlands horen en lezen
Dank voor dezeliefdevolle wijsheid!


Door Gerda Schapers op 29 december 2013

“Willen jullie kennismaken met mijn Nederlandse arts” vroeg ik mijn Australische vrienden.Dat wilden zij. En dus keken wij vanavond gezamenlijk naar jouw inspirerende verhaal en was je even bij me.

Als altijd met vrolijke groet,
Gerda


Door Aller Weis op 12 januari 2014

Je doet me denken aan Baghwan (niet persoonlijk, maar je ‘praatjes’): hele (algemene) en halve waarheden, vaagheden, m.a.w. “diepzinnige nonsens”.
Er zijn heel wat goeroes (geweest)die die inspelen op de angst voor kanker, en het ‘reinigen van de ziel’-
denk aan Jomanda, New Age, etc, etc.

Ikzelf ben 10 jaar geleden aan darmkanker geopereerd;
3 januari jl. een coloscopie gehad – 4 poliepen verwijderd – moet de uitslag nog krijgen.
vriendelijke Ggroeet @ller


Door Aller Weis op 12 januari 2014

Ik kom niet verder dan “goedkeuring” afwachten….


Door JJ op 8 september 2015

Lees aub eerst maar eens het boek
“Het verzwegen verhaal over Kanker ” van professor Brian Peshkin.
Dat zijn geen koekenbakkers maar Artsen, Nobelprijswinnaars die zich daadwerkelijk inzetten voor de mens en gezondheid ( zonder winstbejag)
Ook voor jou is het nog niet te laat ….Door Henk op 12 januari 2014

Beste Aller,

Je moet op goedkeuring wachten, omdat ik alle berichten op mijn site controleer en ik was vandaag onderweg. Vandaar.

Met vriendelijke groeten,
Henk Fransen


Door nelly van de nadort op 3 mei 2014

Beste Henk, we hebben dringend je advies nodig. Karel Krijger,mijn zoon die enkele keren bij jou op consult is geweest moet van de een op andere dag direct aan de chemo omdat er een velk te zien is die snel gegroeid is in zes maanden,maar niet aankleurt.Volgens Annie Apperloo,waar hij nog steeds onder behandeling is met goede resultaten, is het vocht door hormonale onbalans,waarschijnlijk veroorzaakt door de afbouw van de medicatie Carbomazepine en Lamotrigine We zitten met smart op de oprichting van je kliniek te wachten,want Karel durft niet met Temodal te beginnen omdat ie bang is voor gif in zijn lijf.Hij heeft vorig jaar zijn HBO diploma natuurvoedingsdeskundige gehaald. Hij wordt dusdanig onder druk gezet door de artsen dat ie van alle stress een insult kreeg sinds jaren…. Hij mocht zelfs weer autorijden en anti-epileptica afbouwen.Kun jij ons advies geven voor eventuele niet toxische behandelingen en waar we terecht kunnen? Ook is hij met medicinale cannabiscapsules begonnen, maar kan nergens de geadviseerde dosering vinden. please help !!! Met vriendelijke groet,nelly van de Nadort.Ik heb je ook via facebook benaderd,omdat de nood erg hoog is.


Door odette koekenberg op 29 mei 2014

Beste Frans,

Ik ben afgelopen zaterdag op een lezing van je geweest. Ik vond het fijn je in het echt te ontmoeten!
Ik heb al veel van je gelezen en ook de meditatie dvd’s gehoord.
Je behandelcentrum komt, daar is geen twijfel over mogelijk.
Naast reguliere behandelingen ook alternatieve inzichten/ behandelingen te gebruiken dan wordt je pas geheeld.
Veel succes met alles! Hart gr Odette Koekenberg


Door Josephien Rosendal op 11 maart 2019

Hallo Henk,
ik was een vriendin van Gerda Schapers. Ik weet dat ze veel heeft gehad aan een middel tegen neuropathie. na haar chemokuren.
Mijn vraag is: hoe heet dat middel. Ik wil daarmee weer een andere vriendin helpen.

Alvast bedankt,

Josephien Rosendal

Plaats een reactie


*