Ik spreek op meerdere niveaus tegelijkertijd

Ik spreek op meerdere niveaus tegelijkertijd

In november en december gaan we iets heel moois doen! 

We gaan de pareltjes van oefeningen uit de basiscursus stap voor stap op een hoger niveau doorlopen. Of je nu veel spanningen ervaart of enorm in flow bent in je leven: iedereen gaat veel baat hebben bij deze nieuwe benadering. 

Op de video hieronder vertel ik hoe dat gaat werken.


Verhoog je trilling NEXT LEVEL

In november en december geef ik eenmalig acht online-bijeenkomsten (via Zoom). Elke bijeenkomst start met een lichtmeditatie, waarna ik telkens één of meer lessen uit de basiscursus 'Verhoog je trilling' naar voren breng en zal laten zien hoe je deze met de allernieuwste inzichten op een hóger niveau én met meer effect kunt ervaren.

Hier lees je er alles over...


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Cocky
Door

Cocky

op 13 Sep 2023

Wat een ontdekking vandaag!Ik ben 88 jaar en vandaag voor het eerst op deze site.Ik ben al heel lang verbonden met mijn onderbewustzijn.4 maanden geleden Pancreatitus.Overleven kleine kans werd er gefluisterd.Dat hoorde ik en ik dacht :nee hoor! Cocky

Reactie plaatsen