De grootste misvatting over ontgiften

Iedereen, ziek én gezond, kan zijn voordeel doen met de informatie op deze video. Wanneer je gezond bent zal de informatie je lichaam helpen nog vitaler en gezonder te worden. Wanneer je ziek bent, leert deze je wat je kunt doen om het herstelvermogen van je lichaam te optimaliseren.

Op de video bespreek ik één van de grootste misvattingen over ontgiften en geef ik tal van tips over de manier waarop je élke cel in je lichaam - de hele dag door (!) - kunt ondersteunen zijn afval- en gifstoffen uit te scheiden. Het zijn stuk voor stuk dingen die je wat mij betreft eigenlijk al op de lagere school had mogen leren.Vind je de informatie op deze video waardevol?
Laat dan even een reactie achter onder aan deze pagina. 

Meer weten?


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Pauline
Door

Pauline

op 15 Jun 2022

Fijn je weer te zien en horen over zelfgenezing .. goede reminder voor mij om meer tijd maken voor mijzelf en ruimte te maken voor zelfgenezing.

margreet
Door

margreet

op 15 Jun 2022

Dank je wel Henk voor zulke belangrijke informatie in een nutshell!!Deze stuur ik zéker door naar mijn kinderen als je dat goed vindt.

margreet
Door

margreet

op 15 Jun 2022

Dank je wel Henk voor deze belangrijke informatie in een nutshell!! Die stuur ik zéker door naar mijn kinderen, als je dat goed vindt.

Elizabeth
Door

Elizabeth

op 15 Jun 2022

Bedankt Henk voor deze heerlijke ochtendvitamine. Mijn zon staat weer aan en vol vertrouwen stap ik de dag weer in gesterkt door jouw woorden.

Joke Gravesteijn
Door

Joke Gravesteijn

op 15 Jun 2022

Heel fijn Henk dat je ons weer zoveel aanreikt , informatie en wijsheid gaat bij jou altijd samen Dat is waarom ik zo dankbaar ben met alles wat jij doet Ook geef ik t heel graag door …. Dank je 🙏

Vicky
Door

Vicky

op 15 Jun 2022

Dankjewel Henk! Zo fijn hoe jij de taal weet te vinden om uit te leggen hoe alles met elkaar verbonden is. Zeker een video om door te sturen, want je zegt zoveel meer dan alleen over ontgifting. Waardevol!

Els
Door

Els

op 15 Jun 2022

Dankjewel voor de krachtige informatie geeft mij veel steun.

Nelja
Door

Nelja

op 15 Jun 2022

Prachtig en doorvoelt uitgelegd, vooral dat vertrouwen in het leven (wat kan beginnen na de uitademing, na de pauze…, dat die inademing vanzelf weer komt.) Dank daarvoor. 🙏🏻

Josje Jansen
Door

Josje Jansen

op 15 Jun 2022

Henk, dank je wel. Weer veel nuttige informatie Heb dit pareltje met veel mensen gedeeld

Coralie
Door

Coralie

op 15 Jun 2022

Dankjewel Henk. Leven in n het ritme van de natuur,... zalig. Mellie Uyldert heeft hierover ook veel mooie boeken geschreven. Daar put ik ook veel wijsheid uit. 🙏🙏🙏

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 16 Jun 2022

Ja, prachtmens! Als student geneeskunde las ik al haar boeken.

Marianne
Door

Marianne

op 15 Jun 2022

Dank je wel voor de heldere uitleg✨ Mooi t-shirt 😘

Daniëlle
Door

Daniëlle

op 15 Jun 2022

Zo actueel wat je zegt voor mijn praatje vanavond bij Taketina, over ritme en ademen. Is het niet geweldig wat er zich in een uit en in ademing afspeelt. Ik geniet van je video's. Dank je wel!

Anke Struik
Door

Anke Struik

op 15 Jun 2022

Dankjewel Henk.Wat een mooie en verhelderende uiteenzetting over de adem en voeding. Ik ga al jaren om 22.00 uur naar bed om s,morgens rond 7.00 uur weer wakker te worden. Leuk dat je dit ook benoemd in je video.

Wilma de Goede
Door

Wilma de Goede

op 15 Jun 2022

Dieper indalen tijdens meditatie na de uitademing, dat ga ik proberen. 12 uur niet eten. Ga ik over nadenken en om 10 uur naar bed lijkt me wel wat. Dank je wel voor de fijne uitleg.

Johanna
Door

Johanna

op 16 Jun 2022

Fijne video Henk, wat mooi om te horen dat je met hele simpele middelen zoals ademhalen en intermitted fasten ook kunt ontgiften. Dit past ook beter bij mij dan al die andere ontgiftings kunstgrepen en hypes. Dank je wel voor het delen!

r. vanderbeken
Door

r. vanderbeken

op 16 Jun 2022

dank je wel HENK vraagje, als je om 18.00 uur stopt met eten en als je slaapt of in bed blijft tot +- 08.00 uur , dan heb je toch al 14 uur geen voedsel meer tot je genomen?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 19 Jun 2022

Ja, dat klopt.

Veerle
Door

Veerle

op 16 Jun 2022

Hartelijk dank, Henk! Niet nieuw voor mij maar wel heel krachtig en mooi neergezet, waardoor ik weer extra gemotiveerd ben :-))) Ik kijk uit naar je video over voeding...

Riky van Hal
Door

Riky van Hal

op 19 Jun 2022

Hartelijk dank Henk, weer zeer de moeite waard.

Marcel
Door

Marcel

op 19 Jun 2022

Hartelijk dank! Zo simpel kan het zijn!

Trees Dijkstra
Door

Trees Dijkstra

op 20 Jun 2022

Dank Henk Heerlijk dat het eigenlijk zo simpel is en wat heeft ons lichaam een enorme intelligentie

Jet Bus
Door

Jet Bus

op 07 Jul 2022

Bedankt Henk, voor deze mooie en inspirerende uitleg. Altijd fijn om naar je te luisteren!

Nadine Goethals
Door

Nadine Goethals

op 21 Jul 2022

dag henk,ik blijf mij zo dankbaar voelen om jouw 'filmpjes' ! Je bent daarin zo 'eenvoudig' in je uitleg, en toch verhelderend .. Zo mooi, het beroert mij telkens weer en spreekt mij sterk aan.Nadine Goethals

Rita Mertens
Door

Rita Mertens

op 15 Dec 2022

Lieve Henk, na het herbeluisteŕen van jouw gouden tips , met wijsheid en liefde gedeeld, heeft mijn vertrouwen een nieuwe 'upload' gekregen, waardoor het inzicht verdiept wordt en de waardering voor het leven nog meer betekenis krijgt. Zoveel dank. Henk

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 15 Dec 2022

Mooi Rita, het klinkt alsof je innerlijke wijsheid in diepere lagen is geactiveerd.

Kristine
Door

Kristine

op 12 Dec 2023

Van harte dank henk voor de mooie filmpjes ik geniet er van

Reactie plaatsen