Ik daag je uit!

Verhoog je trilling: al meer dan 4.000 mensen gingen je voor

In januari ben ik begonnen met een serie online cursussen Verhoog je trilling (VJT) en die zijn enorm aangeslagen! Veel mensen lijken er in deze tijd naar te verlangen om hun trilling te verhogen, het beste van zichzelf in ‘het veld’ te zetten, élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen en bij te dragen aan de enorme transformatie die op dit moment plaatsvindt in de wereld.

Herken je dat?

Doe dan mee aan de GRATIS challenge-week

De inschrijving is gesloten.
In totaal hebben 6.000 mensen meegedaan.

In augustus organiseer ik een gratis challenge-week Verhoog je trilling. Tijdens deze week kies je een lichtkwaliteit, bijvoorbeeld kracht, moed, directheid, liefde, vrede, rust, tederheid, compassie of nog iets anders dat jij graag meer wilt ervaren. Vervolgens krijg je een week lang elke dag aanwijzingen van mij om deze zelfgekozen lichtkwaliteit sterker te maken.

Wanneer is de challenge-week?

De challenge is van 22 t/m 28 augustus. Je kunt overal meedoen, zelfs op vakantie! Je krijgt een week lang elke dag een e-mail van mij. Je kunt dus overal meedoen, zelfs op vakantie, als je maar een goede wifi-verbinding hebt en een computer, iPad of mobiele telefoon waarop je email kunt ontvangen.

Hoeveel tijd heb je nodig voor de challenge?

Je hebt ongeveer een kwartier per dag nodig om de aanwijzingen die je krijgt door te lezen en eventueel bij een kleine opdracht stil te staan. Vervolgens zul je merken dat de aanwijzingen doorwerken en je anders omgaat met de dingen die overdag gebeuren.

Hoe kun je meedoen?

Dat kan door je aan te melden via de link hieronder. Alleen wanneer je je aanmeldt, ontvang je van 22 t/m 28 augustus de dagelijkse mails van de challenge-week.

  • INSCHRIJVING GESLOTEN

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Bewaar die mail goed!

Samen met een vriend of vriendin?

Voel je vrij deze gratis challenge-week ook met anderen te delen. Het is sowieso een leuk idee de challenge samen met een vriend, vriendin, je eigen zoon of dochter of een goede buur te doen. Je tilt dan de trilling van je omgeving naar een hoger plan en hebt na de challenge iemand waarmee je op één lijn zit en kunt uitwisselen. Dat is veel waard!

 

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Bestekeus
Door

Bestekeus

op 30 Jul 2021

Altijd leuk een uitdaging. Groei zit aan het einde van je comfortzone. Ik ga mee doen.

Marian
Door

Marian

op 16 Sep 2021

Ik ben de boeken van Christina von Dreien aan het lezen. Bijzonder om te lezen,dat jij ook zo denkt. Heb de aug. Week gemist maar wil ook lichtwekker worden.

Reactie plaatsen