'Help, ik heb geen tijd!'

Beste deelnemer aan de cursus Leef de beste versie van jezelf,

Mocht je het idee hebben dat je het tempo van de cursus niet (altijd) kunt bijbenen, dan geef ik je in de video hieronder enkele eenvoudige tips om daarmee om te gaan.

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).

Met vriendelijke groeten,
Henk Fransen

 

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Amelie
Door

Amelie

op 07 Jan 2020

Henk deze tips komen precies op het juiste moment! Liefst wil alles dagelijks bijhouden, zo boeiend, maar dat lukt niet altijd. Hartelijk dank ook hiervoor.

Urszula Sikorska
Door

Urszula Sikorska

op 07 Jan 2020

Dankjewel Henk voor deze boodschap. Ik ook ervaar tijd probleem. En dan krijg ik meer druk op me want ik doe niet wat ik hoor te doen.... Ik ga jou advies tot mezelf nemen. Groetjes

Annie
Door

Annie

op 07 Jan 2020

Gelukkig, ik heb het niet alleen. De druk is er wat van af na deze video.Dankjewel Henk voor je inlevingsvermogen.

Gonny
Door

Gonny

op 07 Jan 2020

Ik wil wel even tip delen: ik heb mijn wekker wat vroeger gezet, zodat ik toch voordat ik de dag inga, de informatie heb waar het over gaat en kan dit dan zo meenemen in de dag zelf. Mss idee?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 14 Jan 2020

Goed plan Gonny, in ieder geval voor sommigen zal dat kunnen werken :-)

Colette
Door

Colette

op 07 Jan 2020

Henk, even een praktisch puntje. Ik heb geen geluid meer bij de video's. Het probleem begon gisteren en toen lukte het nog wel om de video's met geluid af te spelen in een andere browser maar nu doe het geluid het daar ook niet meer. Ontvang je daar meer klachten over?Ik kan wel gewoon youtube filmpjes met geluid bekijken dus het ligt niet aan mijn laptop ;-).

Wiebe
Door

Wiebe

op 08 Jan 2020

Colette bij deze willekeurige gebruiker doet alles het in alle browsers. Ik denk dat het bij jou ligt

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 14 Jan 2020

Stuur even een mailtje Colette, dan kijken we of we je kunnen helpen.

Hilde Van Camp
Door

Hilde Van Camp

op 08 Feb 2020

Dag lieve mensen , ik voel me gesteund door jullie allemaal, Henk, ik vind de training geweldig, het doet iets met mij! Gisteren angst voor de stress die ik voel, toen kwam je video als een engel, vandaag het gevoel dat het te vlug gaat, alweer een geruststellende boodschap!! Zalig, liefs

Cornelia
Door

Cornelia

op 08 Feb 2020

Ja, dank je wel Henk, ik geniet ook heel erg van hoe je de cursus aanbied en hoe betrokken en liefdevol je bent in alles wat je aanreikt.

Reactie plaatsen