Een verklaring voor wat er gebeurt in deze tijd op aarde
26 oktober 2022 

Een verklaring voor wat er gebeurt in deze tijd op aarde

Er gebeurt veel in het nieuws. Hoe breng je dat allemaal bij elkaar op een manier dat het je kracht geeft en dat het je niet afscheidt van de mensen die je dierbaar zijn?


Wat is jouw verklaring?
Schrijf je reactie onder aan deze pagina.


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Paul
Door

Paul

op 28 Oct 2022

Heel mooiverhaal van jou Henk🙏 en ik deel dat ook. Dank je wel! Maar ik vind het een heel lastige tijd! Een tijd van tweedracht en onverdraagzaamheid. Maar het licht zal overwinnen. Liefs

Gemma
Door

Gemma

op 28 Oct 2022

Ik wordt altijd heel blij en licht van jou Henk, en ik vind deze tijd soms zwaar maar ook zo spannend en interessant. Bang ben ik zeker niet eigenlijk vol verwachting hoe dit verder gaat. En mooi dat er zoveel aan het licht komt , hoe verdrietig ook.

Erna Wijma
Door

Erna Wijma

op 28 Oct 2022

Ik heb het volle vertrouwen in het universum en bang ben ik zeker niet Ik ben er van overtuigd dat alles goed komt. Dank je wel voor je lieve berichten

Ans
Door

Ans

op 28 Oct 2022

Beste Henk. Jouw woorden maken het innerlijk licht in me steeds duidelijker voelbaar. Vanuit dit besef groei ik iedere dag meer en is angst geen issue meer. Samen overwinnen we dit. Heel veel dank!

Monique
Door

Monique

op 28 Oct 2022

Dag Henk,Ik word op een of andere manier altijd weer blij van jouw filmpjes. :-) waarvoor dank! Dicht bij mezelf blijven en observeren dat is mijn motto in deze tijd en daar waar ik kan breng ik licht.

Anne-Marie
Door

Anne-Marie

op 28 Oct 2022

Hoewel ik weet, dat alles wel goed zal komen, maakt alles wat er rondom ons gebeurt, mij toch verdrietig. De dieren die door ons handelen zoveel moeten lijden, mensen, die kou, honger moeten lijden en liefde moeten ontberen. Tja...

Conny
Door

Conny

op 30 Oct 2022

Mooi… ja zo voel Ik het ook. En dan zo veel mogelijk verlichting in dat lijden te brengen en zo min mogelijk onderdeel te zijn van dat-wat-schaadt. Het komt toch telkens weer neer op liefdevol, respectvol en eerlijk leven geloof ik.

Ineke
Door

Ineke

op 28 Oct 2022

Dank je wel Henk voor dit bericht.Ik wil het ook eenvoudig houden ;het is voor mij te groots om er veel over te kunnen zeggen.Dicht bij mezelf blijven en fijne dingen doen,maakt het makkelijker in balans te zijn.

lut
Door

lut

op 28 Oct 2022

Als mensen zich zorgen maken, geef ik het volgende mee te geven als een soort mantra: "ALLES is goed, alles IS goed, alles is GOED". Een ankertje voor mezelf dat ik graag deel in liefde en oprechtheid, zoals jij dat ook doet. Dank!

Carry Bloetjes
Door

Carry Bloetjes

op 30 Oct 2022

Dank je wel voor deze mooie woorden!!Ik wens jou en iedereen een hele mooie helende dag vandaag,Groetjes Carry

Véronique
Door

Véronique

op 31 Oct 2022

Ontroerend vond ik je woorden. Ik ben niet bang maar vaak verdrietig om alle kilheid, donkerte, ,misbruik, machtsvertoon en desinteresse van, vind ik toch, veel mensen.

thea boom
Door

thea boom

op 01 Nov 2022

Wat goed verwoord . Fijn om met elkaar in het licht te zijn. Nu en dan ben ik het eerlijk gezegd ook even kwijt. Maar dat geeft niet. Het komt telkens weer terug.

Reactie plaatsen