DE BESTE VERSIE - SAMEN OEFENEN

Deze pagina is alleen bedoeld voor deelnemers aan de cursus ‘Leef de beste versie van jezelf’.

Wil je de in de cursus aangeboden oefeningen samen met iemand doen die de cursus ook volgt? Geef dan in de reactiemogelijkheid onder deze pagina aan in welke stad of regio je woont en hoe je te bereiken bent. Succes!

Dit programma is vervangen door het programma Verhoog je trilling online
Klik hier voor meer informatie

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Regina
Door

Regina

op 09 Jan 2020

Het zou heerlijk zijn om iemand te hebben om mee te oefenen. Ik woon in Hilversum en misschien is hier iemand in de buurt, die ook alleen is en iemand zoekt.

Evelien
Door

Evelien

op 09 Jan 2020

Haha, dat is grappig, ik open deze pagina en de eerste die ik zie ben je jij Regina en ik woon ook in Hilversum!

Regina
Door

Regina

op 10 Jan 2020

Ha Evelien, zullen we een keer afspreken. Ik woon in de Kerkelanden met mijn hondje Mo. Bij jou of bij mij, dat maakt me niet uit. Mijn telefoonnummer is 6215821. Hartelijke groet, .

Martine
Door

Martine

op 09 Jan 2020

Goeie morgen allemaal, toevallig iemand in de buurt van Antwerpen die graag wil oefenen met mij??? Ik kijk er alvast naar uit :)

Carla
Door

Carla

op 09 Jan 2020

Hoi Martine, is Bergen op Zoom een optie voor jou? Dat is halverwege voor ons beiden? Ik hoor t graag of via Skype? Groetjes Carla

Jet
Door

Jet

op 22 Jan 2020

Martine, ik woon aan het harmoniepark in Antwerpen

Jet
Door

Jet

op 24 Jan 2020

ja , ik woon aan het Harmoniepark

Marijke
Door

Marijke

op 09 Jan 2020

ik wil graag samen met iemand die in de buurt van Rolde/ Assen woont? Is er iemand die meedoet en dat ook wil?

Veronica
Door

Veronica

op 09 Jan 2020

Hoi Marijke, ik woon redelijk in de buurt. Ik woon in Hoogeveen.

Marijke
Door

Marijke

op 09 Jan 2020

Henk wil jij Veronica en mij koppelen , zodat we dingen samen kunnen doen? dus graag adh-gegevens?

Marijke
Door

Marijke

op 09 Jan 2020

Veronica, Rony van Geuns woont ook bij jou in Hoogeveen en Henk heeft nog niet gereageerd.

Alien
Door

Alien

op 09 Feb 2020

Dag, ik woon in Assen

Wilma Meijer
Door

Wilma Meijer

op 09 Jan 2020

Ik zou graag met iemand contact willen hebben die in Utrecht woont.

Marieke
Door

Marieke

op 09 Jan 2020

Ha Wilma, ik woon ook in utrecht. Maar ik vraag me af hoe we verder onze gegevens gaan uitwisselen.

Wilma Meijer
Door

Wilma Meijer

op 10 Jan 2020

Hoi Marieke, je kunt me bellen 0611786117 Tot horens.

Jacinta
Door

Jacinta

op 09 Jan 2020

Ik woon in Oosterhout Gld. en zou graag oefenen/uitwisselen met iemand uit de omgeving Arnhem-Nijmegen.

Karen
Door

Karen

op 27 Jan 2020

Dag Jacinta, Ik woon in Nijmegen en zoek iemand om mee te oefenen. Hartelijke groet, Karen 0612171934

ineke
Door

ineke

op 09 Jan 2020

mmmm, lijken 2 rubrieken 'samen oefenen' te zijn. Dus dan ook nog een keer mijn oproep hier: Ik woon in Amersfoort en het lijkt me top om deze oefening samen te doen en uit te wisselen over dit prachtige verlangen om de beste versie van onszelf te leven. Ik heb veel ervaring met processen als deze en houd er ook van om me hier mee bezig te houden. Jij ook? Ik hoor graag van je. Ineke

Anneke Fransen
Door

Anneke Fransen

op 09 Jan 2020

Jacinta, ik woon in Dreumel en zoek ook iemand. Misschien kunnen we elkaar ontmoeten in of rond Tiel?

Jacinta
Door

Jacinta

op 10 Jan 2020

Hoi Anneke, is voor mij niet helemaal naast de deur, maar laten we contact opnemen. 06-40827392

Karin
Door

Karin

op 09 Jan 2020

Is er iemand in de buurt van Delft die wil oefenen?

Hetty
Door

Hetty

op 21 Jan 2020

Hi Karin ik woon in Den Haag, Wateringse Veld. Ik loop iets achter vandaar nu pas mijn reactie. Mijn nr is 0653582800. Misschien heb je ondertussen al iemand gevonden, dan hoor ik het wel. Groetjes Hetty

Anne de Kok
Door

Anne de Kok

op 21 Jan 2020

Hetty en Karin ik woon in Delft en wil graag oefenen. Ik heb gemerkt hoe verrijkend delen is. Mijn telefoonnummer 06 406 35 406 Groet Anne

Karin
Door

Karin

op 07 Feb 2020

hoi Anne en Hetty, ik ben een tijdje niet op deze pagina geweest, bedankt voor jullie reactie! Ik zal een uitnodiging voor whatsapp sturen

Marieke
Door

Marieke

op 10 Jan 2020

Hallo allemaal, Ik woon in Hilvarenbeek en zou graag uitwisselen / oefenen met iemand uit de omgeving Tilburg.

arno
Door

arno

op 26 Feb 2020

Hallo Marieke, heb je al iemand gevonden? Mijn naam is Arno en ik woon in Tilburg.

yris
Door

yris

op 10 Jan 2020

Hai allemaal, Ik woon in Olst, is er iemand in de omgeving die met mij zou willen oefenen?

Gerrie
Door

Gerrie

op 14 Jan 2020

Hi Yris, ik woon in Wijhe... dat kan geen toeval zijn :) Zit je op FB? groetjes Gerrie

Yris
Door

Yris

op 30 Jan 2020

Dag Gerrie. Ik loop een beetje achter met de cursus. Nu dus pas mijn reactie. mijn tel 0570 784143. Tot horens. Groetjes Yris

Pauline
Door

Pauline

op 11 Jan 2020

Ik woon in de buurt van Eindhoven en het lijkt mij heel fijn met iemand contact te hebben die net als ik kanker heeft of bekend is met de weg die je dan gaat en die deze cursus volgt.. niet om samen zielig te zijn maar juist om elkaar te steunen en ook dat stukje te delen, ik zal niet altijd fysiek kunnen afspreken maar misschien is contact via mail oid ook al fijn.

Olga
Door

Olga

op 28 Jul 2020

Beste Pauline, Een half jaar later ben ik weer in de cursus gedoken en zie je reactie. Ik woon ook in de buurt van Eindhoven, prijs mezelf gelukkig niet ziek te zijn, maar ben er wel heel erg bekend mee. Mocht je dit zien dan houd ik me aanbevolen. Alle goeds en groet, Olga (06-10424199)

Arlo
Door

Arlo

op 11 Jan 2020

Hallo allemaal, ik woon in Amsterdam en zou het fijn vinden om samen te delen en te oefenen

Anne-Marie
Door

Anne-Marie

op 12 Feb 2020

Hoi Arlo, Ik wil wel samen oefenen. Neem je contact met mij op?

Annie
Door

Annie

op 11 Jan 2020

Hallo Marieke , Ik woon in Boxtel. Ik zit niet op facebook,maar wil jij je telefoonno doorgeven dan kan ik je belken Succes met alke oefeningen Annie

Annie
Door

Annie

op 12 Jan 2020

Hallo Carla, De voorgaande reactei was bedoeld voor Carla. Ik kan je niet via facebook bereiken maar wel en face of telefonisch.Ik woon in Boxtel. Mijn nummer is 0411 688261 wat ik het fijnst vind . Mijn mobiel is 06 -12063351 Het lijkt me zo krachtig om samen te oefenen en te delen voor een betere versie van jezelf en wat je werkelijk voelt en wilt. Mijn energienivo stijgt al bij dit verlangen, en ook wel eng. Het verlangen is zoveel sterker!! Wil je contact opnemen? Ik zie ernaar uit. Warme groet Annie.

Anny Lunshof
Door

Anny Lunshof

op 20 Jan 2020

Ik woon in Zeeland (Noord Brabant) En we hebben hier sinds eind 2017 een support groep. Elke maandag avond van 20-22 uur en donderdag avond om de 2 weken, van 20-22 uur. Als je zin hebt om mee te doen? Ik noem het Intentie avond. Je wordt ondersteunt in je hartsverlangen/intenties door de hele groep. En iedereen komt aan bod! We werken vanuit ons hart, vanuit Licht en liefde. Mijn mailadres: annylunshof.anora@gmail.com Stuur me een berichtje en ik zal je antwoorden. warme groet, Anny Lunshof

A.v.d.Eide
Door

A.v.d.Eide

op 12 Jan 2020

Beste medecursisten, Ik woon in Amersfoort en het lijkt me fijn om de oefening samen te doen. Wie wil dit ook? Hoor graag en groet.

Ineke
Door

Ineke

op 14 Jan 2020

Dag A. Ik woon ook in A’foort. Heb graag contact. Ineke@verdoner.nl. Je kan me met dit mailadres bereiken.

Jet de Boer
Door

Jet de Boer

op 21 Jan 2020

Ik woon in Rotterdam en zoek iemand om de oefeningen samen te doen en ervaringen te delen

Jet de Boer
Door

Jet de Boer

op 21 Jan 2020

Ik woon in Rotterdam en zoek iemand om de oefeningen samen te doen en/of te delen.

Dymph
Door

Dymph

op 21 Jan 2020

Hallo Jet, ik zoek ook iemand om de oefeningen te doen en te delen. Ik woon in Dordrecht en vind Rotterdam goed te doen. Zullen wij samen gaan oefenen? HG

Judith
Door

Judith

op 21 Jan 2020

Iemand in de buurt van Doetinchem die graag een support groepje wil gaan vormen om elkaar te inspireren op dit pad? Ik woon in Terborg.

Mars
Door

Mars

op 22 Jan 2020

Dag Judith. Ik woon in Zevenaar. Via montferland is het een mooi ritje naar elkaar.

Mars
Door

Mars

op 23 Jan 2020

judith mijn mailadres is mars@nitb.nl

Judith
Door

Judith

op 24 Jan 2020

Ha Mars, mijn e-mail judith@koningsmaal.nl Ik mail je om te kijken en af te spreken wat en hoe en wat wensen zijn oké?

Gonny
Door

Gonny

op 24 Jan 2020

Hallo Judith, ik woon in Doetinchem, dus dat is in de buurt. We kunnen kijken of er een klik is. Mijn telefoonnr. 0314-841331, je kan inspreken als ik niet thuis ben, als je dit wilt natuurlijk. Groet Gonny

Gonny
Door

Gonny

op 24 Jan 2020

Ik zit er mooi tussenin zie ik, Mars in Zevenaar..... ik ben benieuwd wat er uitkomt. ......

judith
Door

judith

op 24 Jan 2020

Ha Gonny, ik lees net je bericht. Leuk. Laten we kijken of we met ons drietjes een keer kunnen afspreken om kennis te maken en dan verder te kijken. Is dat wat? Als je mij je email adres geeft dan stuur ik een mail ook naar Mars met wat data voorkeuren. De eerste keer kan bij mij als dat oke is voor jullie. ik ga nu 3 dagen weg dus maandag stuur ik de mail. groet Judith

Gonny
Door

Gonny

op 24 Jan 2020

Hoi Judith, lijkt me goed plan, mijn mail adres is g.veenbrink@chello.nl Fijn weekend alvast en ik lees je mail... Groet Gonny

Petra van der Stouw
Door

Petra van der Stouw

op 14 Feb 2020

Dag allemaal, beetje laat misschien, maar probeer het toch alsnog. Ik woon in Ruurlo en wil jullie graag ontmoeten. Hartelijk welkom in mijn Achterhoekse boerderijtje of ik rijd naar een van jullie toe. Tot horens/ziens. 0653422453.

Tineke
Door

Tineke

op 21 Jan 2020

Hoi, woon je in de buurt van Dalfsen? Het lijkt me leuk om elkaar te steunen!

Marion
Door

Marion

op 22 Jan 2020

Dag allemaal, wie woont er in Haarlem en wil samen delen en oefenen? Zou heel fijn zijn. Ik hoor het graag. Fijne dag.

Danielle
Door

Danielle

op 02 Feb 2020

Hi Marion, ik woon in Haarlem en wil graag oefenen. . hoor het graag , Danielle

Danielle
Door

Danielle

op 02 Feb 2020

d-ferdinandusse@hotmail.com

Yvon
Door

Yvon

op 22 Jan 2020

Hallo allen, kan en wil er iemand in de buurt van Borne samen oefenen en elkaars hartsverlangens delen en steunen. Hoor het graag. In liefde Yvon

Jet
Door

Jet

op 22 Jan 2020

Martine, ik woon aan het harmoniepark in Antwerpen

Jantsje
Door

Jantsje

op 22 Jan 2020

Door Jantsje 23 jan Ik woon in Fryslân in de buurt van Drachten is er iemand die ervaringen met me wil delen over deze cursus? Ik hoor het graag.

Dymph
Door

Dymph

op 23 Jan 2020

Ik woon in Dordrecht is er iemand in de buurt die samen wil oefenen en delen? Dan graag natuurlijk.

Gonny
Door

Gonny

op 24 Jan 2020

Hoi Judith, lijkt me goed plan, mijn mail adres is g.veenbrink@chello.nl Fijn weekend alvast en ik lees je mail... Groet Gonny

Henny Lokhorst
Door

Henny Lokhorst

op 27 Jan 2020

Ik woon in Zutphen en wil graag life of via telefoon oefenen met mensen uit de buurt. hennylokhorst@gmail.com

Petra
Door

Petra

op 02 Feb 2020

Hallo Henny, Graag kom ik een keer naar Zutpen om je te ontmoeten! Ik woon in Ruurlo, waar je ook hartelijk welkom bent. Alleen nu ben ik in Spanje. Weet niet precies tot wanneer. Hoogstens nog 2 weken. Daarna afspreken? Petravanderstouw@planet.nl.

Henny Lokhorst
Door

Henny Lokhorst

op 02 Feb 2020

Is goed Petra. Tot gauw.

Henny Lokhorst
Door

Henny Lokhorst

op 02 Feb 2020

Is goed Petra. Tot gauw.

Richarda
Door

Richarda

op 03 Feb 2020

Hoi Ineke, Gerke en A.v. d Eide. Ik woon in Hooglanderveen, gemeente Amersfoort. Graag wil ik ook samen oefenen. Mijn e-mail adres is: richarda@richarda.nl

Irina
Door

Irina

op 04 Feb 2020

Hoi, ik wil graag een whatsapp groep vormen met zn 3en of 4en en de vorm aanhouden die Henk voorstelt! Dus: “Elke ochtend wanneer je wakker wordt, app je je hartsverlangen of intentie voor die dag en je steunt de andere deelnemers met het icoontje van de twee steunende handen. Gedurende de dag deel je opvallend fijne momenten en successen en ‘s avonds schrijf je één of twee waarderingen aan de andere deelnemers.” Zijn er mensen die dit met mij willen doen? :)

Arlo
Door

Arlo

op 06 Feb 2020

Hallo Irina en Erna, ja het lijkt mij heel fijn om dagelijks samen te oefenen via WA. Mijn telnr is 0641852486. Laat maar weten als jullie willen dat ik de groepsapp aanmaak. groetjes Arlo

Marjan
Door

Marjan

op 09 Feb 2020

Kan ik je mailen om mijn nummer te sturen, vind het een super mooi idee van je, doe heel graag mee Groetjes Marjan

Marjan
Door

Marjan

op 09 Feb 2020

Mijn mailadres is diepzielduiken@gmail.com

Richarda
Door

Richarda

op 04 Feb 2020

Goeiemorgen allemaal, ik richtte me in vorig bericht alleen op drie dames, die in Amersfoort wonen. In de omgeving van Amersfoort is natuurlijk ook prima ;-). Ik hoor graag van jullie. Mijn e-mail: richarda@richarda.nl. Harte groet, Richarda

Erna Bisterbosch
Door

Erna Bisterbosch

op 05 Feb 2020

Hoi Irina, Ja, het lijkt me een goed idee om er dagelijks mee bezig te zijn. Mijn mailadres is ernabisterbosch@gmail.com Hartelijke groet, Erna

Richarda
Door

Richarda

op 06 Feb 2020

Hoi Irina en Erna, Ik wil wel graag met jullie meedoen. Mijn mailadres staat al hierboven tussen jullie twee in :-) Hartelijke groet, Richarda

Alien
Door

Alien

op 09 Feb 2020

Dag, ik woon in Assen

Dymph
Door

Dymph

op 12 Feb 2020

Mocht er iemand in Dordrecht of omgeving zijn die wil oefenen dan graag. Mijn mailadres is dymph.smeele@kpnmail.nl

Frederike
Door

Frederike

op 16 Feb 2020

Hoi is er iemand uit Flevoland of uit de buurt van Zwolle?

Yris
Door

Yris

op 18 Feb 2020

Dag Gerrie uit Wijhe. Het is nog niet gelukt contact te maken. Mijn e .mail yrisakker@gmail.com

Marie -Anne
Door

Marie -Anne

op 22 Feb 2020

Zijn er mensen vanuit België die nu of later samen willen komen om te oefenen ? Ikzelf woon in lier en zou het fijn vinden elkaar te ontmoeten . Verder omarm ik met de steunzin jullie allen alsook de situatie zoals die nu is . Liefs

Yvonne
Door

Yvonne

op 23 Feb 2020

Dag allemaal, Ik woon in Nijmegen en zou graag met iemand oefenen en uitwisselen.

Doortje
Door

Doortje

op 27 Mar 2020

Dag Allen, Nu ik een poosje met deze online cursus bezig ben, zou het fijn zijn om dit ook in het “normale verkeer”met iemand te kunnen delen . Ik woon in Den Bosch, Engelen.

Jikke Julieth
Door

Jikke Julieth

op 17 Aug 2020

Hallo, wie wil er met mij oefeningen uit de cursus doen? Ik ben nu bij dag 9 de hartsverlangens.

CLEMENS
Door

CLEMENS

op 10 Sep 2020

Het is wel een stukje al in september, maar een maatje hierin lijkt mij wel fijn buiten de directe privésfeer. Apeldoorn. Dag 9

Reactie plaatsen