Wat is allerbelangrijkste factor in je voeding?
17 juni 2020 
in Voeding

Wat is allerbelangrijkste factor in je voeding?

Zonder licht is er geen leven op aarde en zonder zonlicht ook
 geen leven in een cel.

Samenvatting

In deze video bepreek ik de allerbelangrijkste factor in je voeding, een factor die in de meeste boeken over voeding niet eens genoemd wordt. Kijken dus!

Veel kijkplezier!
Henk Fransen


(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).
Dit is een video uit mijn Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK).
Lees meer over de 95 andere video’s uit dit programma.

Licht: de belangrijkste factor

In tal van oude wijsheidstradities wordt gezegd: de mens is een lichtwezen. En deze uitspraak wordt de laatste decennia door de wetenschap bevestigd. We kunnen inmiddels met speciale apparatuur het lichtveld van de mens en de lichtuitstraling van cellen zichtbaar maken en meten. Er blijkt bovendien een nauwe relatie te bestaan tussen dit licht en onze geest. Want wanneer de mens, zoals de uitdrukking luidt, ‘de geest geeft’, sterft, verdwijnt met die geest ook zijn lichtveld en houden alle processen in de cel op te bestaan.

DNA, het geheim van alle wonderen in de cel

Verder onderzoek laat zien dat dit lichtveld met name wordt uitgezonden door je DNA, het erfelijke materiaal in de kern van elke cel. Je DNA is verantwoordelijk voor de miljoenen biochemische wonderen die elke seconde in je cellen plaatsvinden. Je zou kunnen zeggen dat het licht, of de geest, vanuit een andere dimensie onze materiële werkelijkheid binnenkomt door ‘het deurtje van het DNA’. Vervolgens drukt dit zich uit via dit DNA en zet het op die manier alle wonderbaarlijke processen in de cel in beweging.

Voor die verbazingwekkende biochemische celprocessen zijn vitaminen, mineralen en andere belangrijke hulpstoffen nodig, maar de eerste, meest voorwaardelijke factor is licht. Wanneer er te weinig licht in de cellen zit ontstaan er functieverstoringen en ziekten. Wanneer het licht in de cel dooft, sterft de cel.  Daarom luidt mijn stelling dus dat licht de allerbelangrijkste factor in je voeding is.

Waar vind ik licht in de voeding?

Tot slot geef ik aan waar je dit licht in voedingsmiddelen vindt. Ook laat ik zien hoe de natuur mét dit licht in je voeding precies de benodigde hoeveelheid vitaminen, mineralen en andere belangrijke hulpstoffen ‘meelevert’.

Leer meer over dit programma.

 

Vind je deze informatie waardevol? Deel deze dan met je vrienden/netwerk.
Of laat een reactie achter onderaan deze pagina.

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Ineke
Door

Ineke

op 20 Jun 2020

Interessante informatie ! Dank je wel!

Gewicht Op Niveau
Door

Gewicht Op Niveau

op 22 Jun 2020

Mooi Henk om het ook van een andere kant te 'belichten'... ;)

R . Tiebot
Door

R . Tiebot

op 23 Jun 2020

Ik zou graag willen weten of mijn bloedgroep invloed heeft op mijn medicijn gebruik. Ik heb de bloedgroep B. Reces fact. Negatief Graag een antwoordREM

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 27 Jun 2020

Medische zaken beantwoord ik om privacyredenen niet op de site

Reactie plaatsen