Bengston energetische genezing

Beste mensen,
Hieronder ervaringen van mensen die aan het event ‘Energetische genezing’ met Bill Bengston deelnamen. Heb je zelf ook meegedaan? Dan kun je onderaan deze pagina ook een reactie achter laten.

‘Ik heb de (door onszelf en voor eigen gebruik) geladen katoen meteen de volgende dag gegeven aan iemand die al maanden en maanden slecht slaapt vanwege pijn (vermoedelijk afgeknelde zenuwen als gevolg van schade nekwervels) – resultaat: ze heeft die hele nacht als een blok geslapen zonder ook maar één keer wakker te zijn geworden, en had de volgende ochtend meteen minder last! Heel blij mee :-)’

‘Ik heb mijn partner in tijden niet zo gelukkig gezien, zo ziek als hij is, nadat ik de blij makende energie bij hem had toegepast (met een trommel en zijn eigen wensenlijst). Ik voelde voor het eerst een onafhankelijkheid bij hem, die me gerust stelde dat genezing voor hem mogelijk is! wat we altijd al hoopten, maar nu ligt er een weg open…. Gaaf!’

‘Ik wil je even heel erg bedanken voor het ontzettend mooie weekend wat ik heb gehad.  Wat was het allemaal goed georganiseerd. Echt aan alles was gedacht. En natuurlijk zullen er altijd wel verbeterpunten zijn misschien, maar ik vond het geweldig. Meer dan voldoende parkeergelegenheid, makkelijk bereikbaar, in t midden van het land. Ondanks dat er toch heel veel mensen waren was het geen massale gebeurtenis met veel herrie en harde muziek of zo. De broodjes waren heerlijk, allerlei soorten drank, vertaling voor wie het nodig had, alles duidelijk te verstaan. Ik heb er heel veel aan gehad. Nogmaals mijn dank.’

‘Super bedankt Henk voor dit weekend! Ik vond/vind het echt geweldig. Ik heb het idee dat ik in een bubbel heb geleefd dit weekend. Geen moment aan andere dingen gedacht. Zo interessant. Daarom wil ik je heel erg bedanken dat je dit op je genomen hebt. En dat het verhaal verder gaat… Ik ben erbij!’

‘Mede namens mijn echtgenoot wil ik u van harte bedanken voor de fantastische workshop. Zelden heeft een workshop zo’n indruk op ons nagelaten. We zijn ontzettend enthousiast om verder te oefenen en ermee aan de slag te gaan. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan veranderingen binnen de gezondheidszorg. Ik werk als orthomoleculair therapeute. De energetische heling is een zeer mooie meerwaarde, ik hoop ze te kunnen integreren in mijn werk.’

‘Ik vind dat jullie een prachtige locatie hebben gekozen in Nieuwegein. Ben erg onder de indruk van de kwaliteit ervan. Natuurlijk ook van de simpelheid van Bengston. Maar helemaal van de tolkkwaliteiten van Henk. Het is echt heel bijzonder wat hij heeft neergezet daar op het podium. Zo lang achter elkaar tolken. Dat kunnen weinig professionele tolken op deze manier. Dat weet ik omdat ik een bedrijf heb in de tolk- en vertaalbranche.’

‘Wat een geweldige dagen waren dit. Het geeft me bergen hoop en hoop doet leven! Ik heb aldoor gevoeld dat er een weg was en wat ben ik blij dat mijn gevoel me hierheen heeft geleid. Waarbij ik een grote dankbaarheid voel dat ik met Henk in aanraking ben gekomen.’

‘Nogmaals dank je wel voor de organisatie en voor wie jij bent. Diepe buiging hoe jij je hiervoor inzet. Ik werk hier met liefde aan mee. Het was magisch en diep geraakt om te voelen wat er in veld gebeurd.’

‘Ik was er bij!!! Het was geweldig. Ik ben er nog helemaal vol van. Dank Henk voor het organiseren en ik heb me al ingeschreven voor de 4 daagse in december.’

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Yolanda Overvelde
Door

Yolanda Overvelde

op 18 Mar 2019

Dank je wel Henk voor wat je het weekend hebt weten neer te zetten door Bill Bengston uit te nodigen. Voor mij voelde het als een krachtig veld wat mij bekend voorkomt en aanvoelt. En geweldig hoe Bill zijn informatie overdraagt met veel humor en ontspanning. Dank je wel voor de vertalingen, lijkt mij zeer intensief voor jou. Misschien een tip, laat de mensen uit de zaal het gewoon in het Nederlands vertellen en jij daarna vertalen. Dit scheelt in tijd en het wordt vanuit eigen taal verteld vanuit de emotie. Ik ga hier zeker wat meedoen in mijn praktijk. Alleen al het cyclen is goed voor ieder mens lijkt mij, vanuit je hoofd naar je Zijn. Nogmaals dank en ik ben zo blij dat ik toch gekomen ben. Geen probleem met mijn hand gehad.

Mariëtte
Door

Mariëtte

op 18 Mar 2019

Door omstandigheden kon ik eergisteren alleen de lezing bijwonen. Hoog niveau onderzoek, simpel gebracht. Het boek heb ik al voor de helft uit. Evenzeer goed begrijpelijk. En héél fijn om mee te maken: ik heb gisteren toch in Apeldoorn 'in het veld' mee gedaan; ik loop een stuk beter en heb duidelijk minder pijn in mijn rug!! Ben al bezig het cirkelen aan te leren. Zou willen dat ik in een groep hier in de buurt kan mee oefenen. Wie biedt ?!?

marlies van son
Door

marlies van son

op 18 Mar 2019

Heel veel dank voor het organiseren van dit inspirerende en zeer goed georganiseerde event! Mijn complimenten! Ik ben erg blij dat ik de gelegenheid heb gehad om dit te mogen leren en hoop er heel veel cliënten mee te kunnen helpen. Ik ben druk aan het oefenen met het cyclen en watten uit te delen.

Cees Hilgersom
Door

Cees Hilgersom

op 18 Mar 2019

Ik heb het leren cyclen op mijn lijst gezet :-) Ik merk bij het cyclen een soort trilling die in frequentie toe of afneemt afhankelijk van mijn emoties van dat moment. Ik word er ook heel blij van als ik het doe. Een heel inspirerend weekend. Dank jullie wel!

Nancy De Pooter
Door

Nancy De Pooter

op 19 Mar 2019

Heel boeiende en diepgaande ervaring. Zeer professioneel gebracht, zowel op gebied van de workshop zelf, maar ook de organisatie, als de accommodatie. Ook enorm genoten van de sfeer en de humoristische toets, wat het een bijzondere aangename ervaring gaf. Ik ben zeer blij kennis te hebben genomen van de cycling techniek. Er rest uiteraard nog veel oefenening. Hopelijk zoals aangekondigd zal dit ondersteund worden. Ben benieuwd. Ik kijk er naar uit wat dit allemaal gaat brengen. Heel erg bedankt.

Annita
Door

Annita

op 19 Mar 2019

Het was een bijzonder weekend en na het een dag te hebben laten bezinken, ben ik erachter gekomen dat het veel dieper gaat dan dat het in de eerste instantie leek. Ik wil Henk en zijn team graag bedanken voor het organiseren, en vooral niet te vergeten Bill en zijn vrouw die dit heel toegankelijk in de wereld brengen, voor een ieder die dat wil. Ook ben ik dankbaar 2x! aan het experiment te hebben mogen deelnemen. Ondanks dat het bij mij oude processen activeerde, wat overigens na een paar uur weer rustig werd. Ik ben nu bezig om het cyclen me eigen te maken op de manier die bij me past en ik denk dat dit ook de bedoeling is, juist omdat het met je persoonlijke energie en voorkeuren te maken heeft. Daarvoor draag ik nog het entreebandje, zodat ik er de hele dag eraan herinnerd word zoveel mogelijk te cyclen. Nogmaals dank voor een ieder die dit weekend zo speciaal heeft gemaakt!

Reactie plaatsen