Online-programma's

VERHOOG JE TRILLING
Ziek

Alles wat ik de afgelopen 30 jaar als arts heb geleerd over de mindset en attitude van mensen die spontaan genezen heb ik in dit online programma samengebracht.

 

Naast waardevolle informatie die je vrijwel nergens vindt, bevat het programma krachtige geleide meditaties die je dagelijks kunt toepassen om je zelfgenezende vermogens te activeren.

 

In 2016 heb ik me vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven om alles wat ik heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest met iedereen te delen. Deze nieuwe programma's voor gezonde mensen vind je hiernaast.

 

Meer dan 1.800 deelnemers.

verhoog je trilling online programma

VERHOOG JE TRILLING
Gezond

Alles wat ik heb geleerd over spontane genezing heb ik de laatste jaren beschikbaar gemaakt voor iedereen. Het programma is niet alleen bedoeld om je gezondheid te bekrachtigen, maar om élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen, dus ook je werk, vrije tijd, relaties, geld, hobby's, enz.

 

Dit programma creëert moeiteloosheid en flow in je leven en helpt je om sterk te staan in de grote uitdagingen waar we momenteel in de wereld mee te maken hebben.

 

Verhoog je trilling, zet het beste van jezelf 'in het veld' en draag bij aan de bijzondere transformatie die op dit moment op aarde plaatsvindt.

  

Al meer dan 5.000 deelnemers.