Van je hoofd naar je hart

Vanaf 21 januari geef ik zes online bijeenkomsten, bedoeld voor mensen die elke week een focus- en resetmoment wensen om sterk te staan in alle uitdagingen die het leven op ons pad brengt.De zes bijeenkomsten hebben als thema "Wat zou liefde nu doen in mijn leven?" en ze zijn bedoeld om meer van je hoofd naar je hart te gaan. Je hart niet in de zin van "soft, lief en aardig", maar je hart als een heel duidelijk kompas in deze roerige tijden. Elke bijeenkomst duurt ruim een uur en heeft dezelfde korte en krachtige structuur:Het licht in je medemens groeten (5 minuten)

Wanneer je deze manier van kijken naar je medemens meeneemt in je dagelijkse leven, kan alleen dat al een verrassende flow veroorzaken en ervoor zorgen dat mensen anders op je (beginnen te) reageren.


Liefde absorberen uit het kwantumveld (10 minuten)

Via deze geleide meditatie sluit je jezelf aan op de kosmische bron van liefde en laat je jezelf vol stromen met universele kwantumenergie. Je kunt deze korte meditatie dagelijks doen en je zult merken dat ze je niet alleen nieuwe levels van energie geeft, maar vooral ook meer vertrouwen in het leven en de liefde.


Reflectie op wat je hebt geleerd de afgelopen week (15 minuten)

Dit onderdeel, waarin je ook veel van je medecursisten leert, ondersteunt je groei en ontwikkeling: je raakt er steeds vertrouwder mee om contact te ervaren met je hart en uitdrukking te geven aan jouw liefde.


Inspiratie, groepsheling en beantwoording van vragen (30 minuten)

In een wekelijkse inspiratie sta ik stil bij manieren waarop je uitdagende situaties in je leven in beweging kunt houden of opnieuw in beweging kunt brengen. Ook neem ik elke bijeenkomst de tijd om vragen te beantwoorden, op een manier die voor iedereen interessant en leerzaam is.


De vraag die als een rode draad door de hele cursus loopt is: "Wat zou liefde nu in mijn leven doen?"Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig met een goed werkende camera en microfoon. Tijdens de bijeenkomsten oefenen we namelijk met elkaar in de zogenaamde breakout rooms en daarvoor is het belangrijk dat je zichtbaar en verstaanbaar bent. Actief met elkaar uitwisselen is een belangrijke meerwaarde van mijn live online-cursussen.


Zes online bijeenkomsten via Zoom om meer van je hoofd naar je hart te bewegen.
Donatie van € 27,-

Praktische informatie

  • Voorwaarde: een goed werkende camera en microfoon op je computer/laptop en de bereidheid om met medecursisten uit te wisselen en te oefenen.
  • Zes zondagavonden: 21, 28 januari en 4, 11, 18 februari en 3 maart 2024 van 19.30 tot 20.30 uur (met een maximale uitloop van 15 minuten).
  • Log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle zes de online bijeenkomsten. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
  • De opnames van de bijeenkomst (de meditatie, inspiratie en evt. antwoorden op vragen) vind je de dag ná een bijeenkomst in de leeromgeving. Waar deze opnames precies staan, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.


LET OP: Check direct na betaling of je de bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, laat mij dat dan direct weten door een mail te sturen naar: office@henkfransen.nl.


7.400+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

35+

Jaren trainingservaring

1.900+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan hendrik herman zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop hendrik herman zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

hendrik herman heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey hendrik herman, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer