Lichtmeditatie

+ DNA-activatie


Voor iedereen die de basiscursus Verhoog je trilling heeft gedaan

Van 12 november tot en met het eind van het jaar

Elke zondagochtend een lichtmeditatie, een DNA-activatie en een bespreking van manieren waarop je de basisoefeningen 'Verhoog je trilling' op een hoger niveau kunt toepassen.

Wat houdt het in?

Wekelijkse steun, inspiratie, tips en oefenmogelijkheden om mee te bewegen in de uitdagingen van deze tijd. Daarnaast staan we stil bij hoe je - op jouw unieke wijze - kunt bijdragen aan de transformatie die in deze tijd op aarde plaatsvindt.

Wat er nodig is om mee te kunnen doen:

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig met een goed werkende camera en microfoon. Tijdens de bijeenkomsten oefenen we namelijk met elkaar in de zogenaamde breakout rooms en daarvoor is het belangrijk dat je zichtbaar en verstaanbaar bent.

Wanneer je nog niet eerder aan breakout rooms hebt deelgenomen (omdat je de basiscursus hebt aangeschaft zonder live bijeenkomsten), is dat in het begin misschien even wennen, maar het blijkt elke cursus weer dat samen oefenen en actief uitwisselen juist een belangrijke meerwaarde van mijn live online-cursussen is.

Wekelijkse lichtmeditatie + DNA-activatie
Donatie van € 27,-

Praktische informatie

  • Voorwaarde: je hebt de basiscursus bij mij gedaan.
  • Acht zondagochtenden: 12, 19, 26 november en 3, 10, 17, 24, 31 december 2023 van 9.15 tot 10.45 uur.
  • Elke zondagochtend doen we een lichtmeditatie, een DNA-activatie en bespreken we manieren waarop je mijn basisoefeningen 'Verhoog je trilling' op een hoger niveau kunt toepassen.
  • Log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle Zoom-bijeenkomsten van deze cursus DNA-activatie. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
  • Opnames van de bijeenkomsten vind je de dag ná een bijeenkomst in de leeromgeving. Waar deze opnames precies staan, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.


LET OP: Check direct na betaling of je de bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, laat mij dat dan direct weten door een mail te sturen naar: office@henkfransen.nl.


7.400+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

35+

Jaren trainingservaring

1.900+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan hendrik herman zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop hendrik herman zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

hendrik herman heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey hendrik herman, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer