Verhoog je trilling bij ziekte online
Geef je zelfgenezende vermogens een boost in de richting van herstel.
Geef je zelfgenezende vermogens een boost in de richting van herstel.
Ik kreeg vanuit mijn netwerk veel vragen van mensen die te maken hebben met ziekte. Vragen als 'Hoe kan ik mijn trilling verhogen bij ziekte?' en 'Hoe kan mijn verhoogde trilling precies bijdragen aan herstel?'
Om antwoord te geven op die vragen heb ik dit speciale Verhoog je trilling programma online gemaakt. In dit programma deel ik een aantal van mijn allerbeste methoden om je trilling te verhogen, gericht op herstel van je lichaam en versterking van je geest.
Wat je in de cursus leert is vanzelfsprekend niet bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid.
1. Vertrouwen
Je leert meer te vertrouwen op de intelligentie van je lichaam.
2. Vitale levenskracht
Je leert een eenvoudige meditatie van 10 minuten om je op te laden met subtiele levenskracht en om deze vitale kracht te sturen in de richting van herstel.
3. 'Slaap'
Je leert het belangrijkste geestelijke aspect van zelfgenezing en hoe je dat dagelijks praktisch kunt toepassen.
4. Liefde heelt
Je leert het elektromagnetische veld van je hart te versterken, zodat de liefde die daar zetelt, kan bijdragen aan heling.
5. Immuunboost
Je leert de twee krachtigste lichamelijke ingangen om je immuunsysteem te boosten.
Volledige lesprogramma
Tekst
Handige tools
Tijdens de bijeenkomsten ontvang je praktische informatie, tips, tools en meditaties (mp3’s) om dat wat je leert makkelijk te kunnen toepassen.
Blijvend gebruik
De informatie die je krijgt, kun je op je eigen computer downloaden als tekst of mp3. Daar kun je er blijvend gebruik van maken.
Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.
Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.
Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.
Antwoorden op de meestgestelde vragen
Je hebt het programma Zoom op je computer geïnstalleerd. Verder heeft je computer een goedwerkende camera en microfoon en beschik je over een goede wifi-verbinding. Wanneer je nooit eerder aan een Zoom-bijeenkomst hebt meegedaan, doe dit dan een keer voordat je je inschrijft. Op die manier weet je zeker dat de cursus een succes voor je wordt.
Ja, dat kan, maar alleen wanneer je computer aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je een klein beetje handig bent met computers. Als je dat niet bent, is het belangrijk dat je iemand anders vraagt om te controleren of de camera en microfoon op je computer goed werken en je wifi-verbinding voldoende sterk is. Vraag deze persoon dit te testen voordat je je inschrijft en vraag hem of haar ook om het eerste kwartier van de eerste bijeenkomst aanwezig te zijn om je te helpen waar dat nodig mocht zijn.
Ook zorg je dat je alleen bent in de ruimte waar je de online bijeenkomst volgt of dat je een koptelefoon gebruikt zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren.
De bijeenkomsten starten doorgaans met een ontspanningsoefening en een geleide meditatie. Daarna sta je in een breakout room met enkele medecursisten stil bij wat je de afgelopen week hebt geleerd in het kader van de cursus. Vervolgens introduceer ik een onderwerp met een bijbehorende oefening of meditatie. Vaak geef ik een demonstratie van de oefening en beantwoord ik daarover vragen. Daarna oefen je met medecursisten in een breakout room; mogelijke vragen die zich daarbij voordoen, beantwoord ik daarna. Soms is er dan nog een tweede oefenronde. Bijeenkomsten worden doorgaans afgerond met een groepshealing en een toelichting op huiswerk. Om privacy-redenen worden er geen opnamen gemaakt van de online bijeenkomsten. Je kunt deze dus niet terugzien.
Tijdens de les heb je de mogelijkheid met een medecursist gegevens uit te wisselen. Je kunt dan in de tussenliggende week samen de huiswerkopdracht(en) uitvoeren. Dat kan per telefoon, Skype, Zoom of live. Samenwerken met oefenmaatjes is geen verplicht onderdeel van de cursus, maar het samen oefenen bevordert de integratie van de stof enorm. Veel deelnemers waarderen de mogelijkheid om samen te oefenen, zelfs als ze hier aanvankelijk wat huiverig tegenover stonden. Er zijn vriendschappen, Whatsapp-groepjes en andere uitwisselingsvormen uit ontstaan die zelfs (tot lang) na de cursus doorlopen!
Afgezien van de wekelijkse online lessen van 2 uur, heb je veel vrijheid in de tijd die je aan de cursus besteedt. Het is nuttig om in elk geval de theorie van een les nog eens na te lezen. Verder kun je dagelijks gebruikmaken van de handige mp3-tools. Deze kun je luisteren voor het slapengaan, bij het opstaan of op je mobiel tussendoor, bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Deze mp3’s duren gemiddeld 10 minuten. Als je besluit samen met een medecursist het huiswerk te doen ben je daar wellicht ook nog een halfuur per week mee bezig. Alles bij elkaar zou ik rekenen op 15-30 minuten per dag.
Behoud ik toegang tot de informatie?
Na elke les ontvang je de theorie en mp3-tools van die les. Deze informatie kun je downloaden op je eigen computer en je kunt deze dus ook na de cursus blijven gebruiken zo veel en zo vaak als je wilt.