Drie extra lessen VJT bij ziekte

Geef je zelfgenezende vermogens een boost in de richting van herstel.

Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, privé, relaties, hobby's vrije tijd, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online-programma's.

Waarom drie extra lessen?

Verhoog je trilling bij ziekte

De cursus 'Verhoog je trilling bij ziekte' die je hebt gevolgd, is een spoedcursus, waarin ik in slechts 4 bijeenkomsten belangrijke aspecten uit de basiscursus ‘Verhoog je trilling’ (van in totaal 10 bijeenkomsten) met je deel.


Ik kreeg veel vragen van deelnemers

Veel deelnemers hebben mij gevraagd naar een vervolg/verlenging van de cursus; daarnaast kreeg ik vragen over onderwerpen die in de ‘spoedcursus’ niet aan bod zijn gekomen. Mensen vroegen mij bijvoorbeeld om aandacht te besteden aan de vraag hoe je om kunt gaan met familieleden en artsen die anders denken, en of ik vragen zou willen beantwoorden over de toepassing van alternatieve geneeswijzen bij ziekte. Ook stelden mensen mij meerdere vragen over het reinigen en ontgiften van het lichaam en tot slot vroegen mensen mij of ik een masterclass zou willen geven speciaal gericht op ziekte (de bestaande masterclass kun je namelijk alleen volgen wanneer je de basiscursus ‘Verhoog je trilling’ hebt gevolgd). Ik heb besloten op al die vragen in te gaan en de cursus te verlengen voor iedereen die dat graag wil.


Drie extra bijeenkomsten

Tijdens drie bijeenkomsten, ook weer op de woensdagochtenden, zal ik de hierboven genoemde onderwerpen aan bod laten komen en de informatie bovendien in een extra programma in de leeromgeving plaatsen.

In de eerste bijeenkomst (woensdagochtend 17 november) zal ik stilstaan bij manieren waarop je met andersdenkenden kunt omgaan. Daarnaast komt aan de orde wat ‘genezende relaties’ zijn en hoe je die kunt vormgeven.

De tweede bijeenkomst (woensdagochtend 24 november) is een masterclass speciaal gericht op ziekte. Een masterclass is bedoeld om het licht te activeren om hardnekkige ‘problemen’ op te lossen. Hier kun je meer lezen over wat een masterclass inhoudt.

In de derde bijeenkomst (woensdagochtend 1 december) vertel ik over het ontgiften en reinigen van je lichaam en leg ik uit hoe je alternatieve geneeswijzen optimaal kunt inzetten. Daarna is er ruimte om vragen te stellen over alternatieven.


Noot: Wat je in de cursus leert is vanzelfsprekend niet bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid. 

In 'Verhoog je trilling bij ziekte' deel ik mijn beste inzichten en methoden om je trilling te verhogen, gericht op herstel van je lichaam en versterking van je geest.
€ 47,- voor drie bijeenkomsten plus lesprogramma

Drie extra lessen VJT bij ziekte

WAT KRIJG JE?

- Je krijgt toegang tot een extra lesprogramma in de leeromgeving. Hierin vind je lessen met de volgende onderwerpen: 'Omgaan met andersdenkenden', 'Genezende relaties', 'Masterclass bij ziekte', 'Inspiraties behorend bij de masterclass', 'Ontgifting en reiniging' en 'Hoe alternatieve geneeswijzen in te zetten voor optimale resultaten'. Het extra lesprogramma verschijnt in de leeromgeving naast het programma dat je al hebt.

- Je ontvangt een link voor drie bijeenkomsten via Zoom. Deze bijeenkomsten vinden plaats op 17 en 24 november en 1 december van 09.45 tot 11.45 uur.


RESERVEER IN JE AGENDA

Reserveer 17, 24 november en 1 december van 09.45 tot 11.45 uur ruim in je agenda zodat je op een ontspannen manier aan de lessen mee kunt doen. (Vooral de Masterclass zal meer tijd nemen, reserveer daarom voor 24 november van 09.45 - 12.45 uur.)


VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

De technische voorwaarden en privacy-richtlijnen voor deelname zijn dezelfde als die voor de cursus die je net hebt gevolgd.


WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

- Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een nota en een bevestigingsmail met uitleg hoe je kunt inloggen in de leeromgeving (check je spambox in het geval dat je die email niet ontvangt).

- Je hebt na betaling dus direct toegang tot het extra programma.

- Je behoudt onbeperkt toegang tot de leeromgeving en het extra programma dat je hebt aangeschaft.


Je kunt in één of twee termijnen betalen.


5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen