Next level 4: Kalm open bewustzijn
Zes online-bijeenkomsten

Voor iedereen die de basiscursus bij mij heeft gedaan

Kalm open bewustzijn

Elke serie bijeenkomsten van Next level heeft een ander thema. De eerste serie had als thema: ‘Van oefenen naar zijn’, de tweede:  ‘I let go & I let God’, de derde: ‘Er is geen macht buiten mij!’ en het thema van deze vierde Next level is: Kalm open bewustzijn.

Wat houdt het in?

Wanneer je een kalm open bewustzijn hebt, kun je je innerlijke rust bewaren in de hectiek van alledag. Vanuit die rust kun je vervolgens op jouw unieke manier bijdragen aan de transformatie die in deze tijd op aarde plaatsvindt.

Wat er nodig is om mee te kunnen doen:

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig met een goed werkende camera en microfoon. Tijdens de bijeenkomsten oefenen we namelijk met elkaar in de zogenaamde breakout rooms en daarvoor is het belangrijk dat je zichtbaar en verstaanbaar bent. Wanneer je nog niet eerder aan breakout rooms hebt deelgenomen (omdat je de basiscursus hebt aangeschaft zonder live bijeenkomsten), is dat in het begin misschien even wennen, maar het blijkt elke cursus weer dat samen oefenen en actief uitwisselen juist een meerwaarde van mijn live online-cursussen is.

Next level 4: Kalm open bewustzijn | € 27,-

Praktische informatie

  • Voorwaarde: je hebt de basiscursus bij mij gedaan.
  • Zes dinsdagavonden: 26 september en 3, 10, 17, 24, 31 oktober 2023 van 19.45 tot 21.15 uur.
  • Elke bijeenkomst bestaat uit een openende lichtmeditatie, gevolgd door een inspiratie, oefenen en uitwisselen in de breakout rooms, vraag- en antwoordsessies en een afsluitende groepsheling.
  • Log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai.


Na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle Zoom-bijeenkomsten van Next level 4. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
  • Opnames van de bijeenkomsten vind je de dag ná een bijeenkomst in de leeromgeving. Waar deze opnames precies staan, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.


Belangrijk: check of je je bevestigingsmail hebt ontvangen

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, stuur mij dan direct een mail op: office@henkfransen.nl.


5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan hendrik herman zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop hendrik herman zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

hendrik herman heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey hendrik herman, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer