Nieuwe cursus NEXT LEVEL (2)
7 online-bijeenkomsten in febr/mrt 2023


Introductievideo

Meer informatie


Er zijn twee mogelijkheden:

1. Je hebt de basiscursus al gevolgd

Je betaalt dan in totaal € 17,50 voor de zeven Zoom-bijeenkomsten die in februari en maart gepland staan. 

Je ontvangt:

Direct na inschrijving ontvang je een persoonlijke link voor de Zoom-bijeenkomsten. Na elke Zoom-bijeenkomst ontvang je bovendien nog een of meer opnames van die bijeenkomst. Op die manier kun je het besprokene vaker beluisteren of - wanneer je een bijeenkomst mocht missen - dit alsnog beluisteren.

Tot slot krijg je zonder bijbetaling ook toegang tot NEXT LEVEL (1) wanneer je die nog niet hebt.

Voorwaarden:

Om te kunnen deelnemen aan de online-bijeenkomsten heb je een computer, laptop of iPad nodig met een goed werkende camera en microfoon. Je committeert je eraan om uit te wisselen met medecursisten in de breakout rooms, om hier met elkaar te oefenen en om elkaar te steunen/inspireren. Wanneer je dit nog niet eerder hebt gedaan, is dit in het begin soms wat onwennig, maar het blijkt elke cursus weer een enorme meerwaarde te zijn voor de integratie van het geleerde in je dagelijkse leven.

2. Je hebt de basiscursus nog niet gevolgd

Dan kun je ook meedoen, maar het is daarvoor noodzakelijk dat je tevens de basiscursus aanschaft zodat je tijdens NEXT LEVEL (2) ook gebruik kunt maken van de 'Verhoog je trilling'-basisoefeningen. Ik heb daarvoor de basiscursus € 50,- goedkoper gemaakt. Hier lees je er alles over.

Nadat je de basiscursus hebt aangeschaft, kun je je hieronder voor € 17,50 inschrijven voor de zeven Zoom-bijeenkomsten van NEXT LEVEL (2) die in februari en maart gepland staan.

Je ontvangt:

Direct na inschrijving ontvang je een persoonlijke link voor de Zoom-bijeenkomsten. Na elke Zoom-bijeenkomst ontvang je bovendien nog een of meer opnames van die bijeenkomst. Op die manier kun je het besprokene vaker beluisteren of - wanneer je een bijeenkomst mocht missen - dit alsnog beluisteren.

Tot slot krijg je zonder bijbetaling ook toegang tot NEXT LEVEL (1).

Voorwaarden:

Om te kunnen deelnemen aan de online-bijeenkomsten heb je een computer, laptop of iPad nodig met een goed werkende camera en microfoon. Je committeert je eraan om op een diep niveau uit te wisselen met medecursisten in de breakout rooms, om hier met elkaar te oefenen en om elkaar te steunen/inspireren. Wanneer je dit nog niet eerder hebt gedaan, is dit in het begin soms wat onwennig, maar het blijkt elke cursus weer een enorme meerwaarde te zijn voor de integratie van het geleerde in je dagelijkse leven.

De wereld zoals die zich ontwikkelt is een optelsom van al onze keuzes. Iedereen heeft daarin een belangrijke rol te vervullen. Niemand is in deze tijd zomaar op aarde. Ga je mee op pad?


Cursus NEXT LEVEL (2)

DATA:

>  Zondagochtend 12, 19, 26 februari en 5, 12, 19, 26 maart 2023


TIJDEN:

>  Van 09.15 - 10.45 uur.

>  Om 09.00 uur kun je inloggen om in de stemming komen met mooie muziek. Na de bijeenkomst kun je nog een poosje uitzoomen met muziek in stijl en afscheid nemen in de chatbox.


PRIJS:

>  Eenmalig € 17,50


ELKE BIJEENKOMST BESTAAT UIT:

>  Een openende lichtmeditatie, gevolgd door een inspiratie(s), oefenen en uitwisselen in de breakout rooms, vraag en antwoordsessies en afsluitende groepshelingen.


DIRECT NA JE INSCHRIJVING ONTVANG JE:

>  Direct na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. In deze vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle Zoom-bijeenkomsten.

>  In een tweede mail ontvang je je nota.

>  Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.


Na betaling openen zich in de leeromgeving ook automatisch de programma's NEXT LEVEL (1) en (2).

In NEXT LEVEL (1) vind je de opnames van deze eerdere cursus .

In NEXT LEVEL (2) zullen in de loop van deze cursus na elke bijeenkomst nieuwe opnames verschijnen. Op die manier kun je de informatie van een bijeenkomst vaker beluisteren of - mocht je een bijeenkomst missen - deze alsnog beluisteren.


LET OP:
>  Mocht je de bevestigingsmail niet binnen enkele minuten ontvangen, check dan je reclame- of spambox. Ontvang je deze ook daar niet, stuur mij dan bij voorkeur dezelfde dag een mailtje op office@henkfransen.nl.


5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey Henk, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer