arrow_drop_up arrow_drop_down
Vitaily: twee vliegen in één klap
9 september 2020 

Vitaily: twee vliegen in één klap

Wij maken de longen van de aarde stuk…
en corona valt onze longen aan.

Wij maken de longen van de aarde stuk…

Wanneer je een boom fotografeert en deze foto op zijn kop bekijkt, zie je het evenbeeld van onze longen. De bossen en de oerwouden zijn de longen van de aarde. Bomen produceren levengevende zuurstof, die wij inademen. Daarbij absorberen ze juist het giftige koolzuur dat wij uitademen. Dit weerspiegelt de eenheid van de natuur en onze plaats in de kringloop van het leven.

Maar… wij kappen de bossen en branden de oerwouden plat; wij vernietigen de longen van de aarde. Zou het dan toeval zijn dat de natuur, in dit geval in de vorm van corona, ‘terugslaat’ via onze eigen longen? Corona valt onze longen aan. Laat me je daar onder het plaatje wat meer over vertellen…

De longen van de aarde: plant een boom

… en corona valt onze longen aan!

Alles op aarde is een eenheid. Het is onmogelijk dat wij gezond blijven op een ongezonde en leeggeroofde planneet. Wanneer we de longen van de aarde vernietigen, hebben wij zelf straks geen zuurstof meer. Denk je dat het toeval is dat corona zijn meest vernietigende uitwerking heeft op onze longen? En denk je dat het toeval is dat er zoveel angst in de wereld is (die letterlijk ‘zijn adem inhoudt van schrik’)?

De werkelijke oorzaken van de (enorme) disbalans op aarde gaan we niet oplossen door een vaccin. Daarvoor zullen we, in elk geval, bomen moeten planten!

Vitaily: twee vliegen in één klap

Op deze site kun je meer informatie vinden over Vitaily, een handig alles-in-één-supplement dat precies die voedingsstoffen bevat die mensen in het westen vaak tekortkomen. Wanneer je die voedingsstoffen aanvult , sla je twee vliegen in één klap:

Fijn voor jezelf

Allereerst is het natuurlijk goed voor je eigen gezondheid, en daarmee voor de kwaliteit van je leven.

Én fijn voor de aarde!

Maar het is ook heel fijn voor de gezondheid van de aarde. Want voor elke maand dat jij Vitaily gebruikt, wordt er een boom geplant! Dus bij een proefabonnement van een maand doneer je al 1 boom; bij een jaarabonnement zijn dat er maar liefst 12!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen