5 video's en 10 stappenplan zelfgenezend vermogen
Krijg GRATIS toegang

Page content

Video Genezing van kanker

Video Genezing van kanker

Hieronder de bonusvideo ‘Genezing van kanker’.
Het is een van de video’s uit mijn Eerste Hulp Bij Kanker-programma.

Het Eerste Hulp Bij Kanker-programma bestaat uit 95 korte video’s die een overzicht geven van natuurlijke maatregelen die je kunt toepassen naast een reguliere behandeling. Lees er hier meer over….

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen

Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

13 reacties op “Video Genezing van kanker


Door Jan op 18 april 2017

Geheel mee eens! Het wordt ook hoog tijd dat de pers de moed opbrengt zich los te weken van de economische macht en invloed van de corrupte farmaceutische industrie en haar lobbyisten. Ze zijn er wel bang voor gezien de tegenwerking die Henk Fransen ondervindt. Het is hoog tijd voor de waarheid. De kosten van de gezondheidszorg zullen dan drastisch omlaag gaan.


Door sonja op 7 september 2017

Helemaal mee eens Jan!


Door Eric op 19 april 2017

Wat een oeverloos gewauwel. Natuurlijk ga je intenser leven wanneer je beseft dat je einde nadert. Alsook ruzies bijleggen met familieleden en banden verder aanhalen. Daar heb je geen pilletjes, poedertjes, of supplementen voor nodig. Ruikt zeer sterk naar kwakzalverij.


Door gerrie op 8 september 2017

Daarom is genezing ook zo belangrijk tijdens je leven. Waarom zou je wachten tot je naderende dood om ruzies bij te leggen ?


Door W op 17 december 2017

Kwakzalverij propaganda uit de doos van de BIG Pharma. Herkenbaar


Door Trudy op 29 juli 2017

Triest deze reactie van Eric…je snapt er echt totaal niks van! Veel liefde wens ik je…en google ook eens “de wet van de aantrekkingskracht”….het is wetenschappelijk bewezen dat deze wet bestaat….


Door sebrechts op 7 september 2017

ik ben het eens met deze zienswijze.Als patiënt heb ik 10 jaar de reguliere geneeskunde bewandelt (7 zware ingrepen en 2 jaar angiogeneseremmers= rotpillen) mijn immuunsysteem zat diep. Gelukkig heb ik Gabriël Devriendt ontmoet en ben ik gestart met 4 voedingssuppl. De genezende werking van Reiki heb ik ook mogen ervaren. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ik kan weer genieten van het leven.
een boodschap aan de regulieren: werk hand in hand met de complementaire geneeskunde


Door Caroline Tempelaar op 7 september 2017

Geweldig Door om te horen dat je de genezende werking van Reiki ook heb mogen ervaren! Fijn dat je weer kunt genieten. Ook ik hoop dat de reguliere geneeskunde samen gaat werken met de complementaire geneeskunde. Hartelijke groet, Caroline Tempelaar


Door Caroline Tempelaar op 7 september 2017

Geweldig om te horen dat je de genezende werking van Reiki ook hebt mogen ervaren! Fijn dat je weer kunt genieten. Ook ik hoop dat de reguliere geneeskunde samen gaat werken met de complementaire geneeskunde. Hartelijke groet, Caroline Tempelaar


Door Elly op 7 september 2017

Helemaal mee eens Sebrechts. Als ex-patient en huisarts heb ik ervaren hoe incompleet de reguliere geneeskunde is. Ik heb veel steun en hulp van mijn acupuncturist die wel holistisch kijkt. Ook de video’s van Henk met tips om mijn zelfgenezend vermogen te stimuleren zijn heel helpend. Ook ik geloof in een geneeskunde die gebruik maakt van het beste van zowel regulier als alternatief!


Door Tineke op 7 september 2017

Prachtig deze video, ga door Henk, ook al zal er misschien wel weerstand dop je pad komen. Ik blijf je volgen! Jou en je adviezen..


Door Mirjam op 8 september 2017

Henk, je bent al zoveel jaar bezig en ik ben je heel dankbaar dat je met jouw bezieling deze EHBK serie hebt weten te maken. Ik heb groot respect voor jou. Ik weet zeker dat heel veel mensen veel aan de EHBK zullen hebben.


Door Kitty op 21 november 2017

dank Henk het verhaal van jouw baby zijn was herkenbaar het ontroerede me
maar ook het resultaat om met zoveel kracht je boodschap door te geven met heel mijn hart steun ik je dank je wel prachtig stralend goddelijk liefdevol wezen.

Plaats een reactie


*