Video Genezing van kanker

Hieronder de video ‘Genezing van kanker’.
Het is een bonusvideo’s uit mijn Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK).

 

Het Eerste Hulp Bij Kanker-programma bestaat uit 95 korte video’s die een overzicht geven van natuurlijke maatregelen die je kunt toepassen naast een reguliere behandeling.

Lees er hier meer over….

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Jan
Door

Jan

op 18 Apr 2017

Geheel mee eens! Het wordt ook hoog tijd dat de pers de moed opbrengt zich los te weken van de economische macht en invloed van de corrupte farmaceutische industrie en haar lobbyisten. Ze zijn er wel bang voor gezien de tegenwerking die Henk Fransen ondervindt. Het is hoog tijd voor de waarheid. De kosten van de gezondheidszorg zullen dan drastisch omlaag gaan.

sonja
Door

sonja

op 07 Sep 2017

Helemaal mee eens Jan!

Eric
Door

Eric

op 19 Apr 2017

Wat een oeverloos gewauwel. Natuurlijk ga je intenser leven wanneer je beseft dat je einde nadert. Alsook ruzies bijleggen met familieleden en banden verder aanhalen. Daar heb je geen pilletjes, poedertjes, of supplementen voor nodig. Ruikt zeer sterk naar kwakzalverij.

gerrie
Door

gerrie

op 08 Sep 2017

Daarom is genezing ook zo belangrijk tijdens je leven. Waarom zou je wachten tot je naderende dood om ruzies bij te leggen ?

W
Door

W

op 17 Dec 2017

Kwakzalverij propaganda uit de doos van de BIG Pharma. Herkenbaar

Trudy
Door

Trudy

op 29 Jul 2017

Triest deze reactie van Eric...je snapt er echt totaal niks van! Veel liefde wens ik je...en google ook eens "de wet van de aantrekkingskracht"....het is wetenschappelijk bewezen dat deze wet bestaat....

sebrechts
Door

sebrechts

op 07 Sep 2017

ik ben het eens met deze zienswijze.Als patiënt heb ik 10 jaar de reguliere geneeskunde bewandelt (7 zware ingrepen en 2 jaar angiogeneseremmers= rotpillen) mijn immuunsysteem zat diep. Gelukkig heb ik Gabriël Devriendt ontmoet en ben ik gestart met 4 voedingssuppl. De genezende werking van Reiki heb ik ook mogen ervaren. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ik kan weer genieten van het leven. een boodschap aan de regulieren: werk hand in hand met de complementaire geneeskunde

Caroline Tempelaar
Door

Caroline Tempelaar

op 07 Sep 2017

Geweldig Door om te horen dat je de genezende werking van Reiki ook heb mogen ervaren! Fijn dat je weer kunt genieten. Ook ik hoop dat de reguliere geneeskunde samen gaat werken met de complementaire geneeskunde. Hartelijke groet, Caroline Tempelaar

Caroline Tempelaar
Door

Caroline Tempelaar

op 07 Sep 2017

Geweldig om te horen dat je de genezende werking van Reiki ook hebt mogen ervaren! Fijn dat je weer kunt genieten. Ook ik hoop dat de reguliere geneeskunde samen gaat werken met de complementaire geneeskunde. Hartelijke groet, Caroline Tempelaar

Elly
Door

Elly

op 07 Sep 2017

Helemaal mee eens Sebrechts. Als ex-patient en huisarts heb ik ervaren hoe incompleet de reguliere geneeskunde is. Ik heb veel steun en hulp van mijn acupuncturist die wel holistisch kijkt. Ook de video's van Henk met tips om mijn zelfgenezend vermogen te stimuleren zijn heel helpend. Ook ik geloof in een geneeskunde die gebruik maakt van het beste van zowel regulier als alternatief!

Tineke
Door

Tineke

op 07 Sep 2017

Prachtig deze video, ga door Henk, ook al zal er misschien wel weerstand dop je pad komen. Ik blijf je volgen! Jou en je adviezen..

Mirjam
Door

Mirjam

op 08 Sep 2017

Henk, je bent al zoveel jaar bezig en ik ben je heel dankbaar dat je met jouw bezieling deze EHBK serie hebt weten te maken. Ik heb groot respect voor jou. Ik weet zeker dat heel veel mensen veel aan de EHBK zullen hebben.

Kitty
Door

Kitty

op 21 Nov 2017

dank Henk het verhaal van jouw baby zijn was herkenbaar het ontroerede me maar ook het resultaat om met zoveel kracht je boodschap door te geven met heel mijn hart steun ik je dank je wel prachtig stralend goddelijk liefdevol wezen.

Theo
Door

Theo

op 15 May 2018

Heb de bonus video bekeken. Kan nog niet zeggen of het bij mij overkomt daar zal ik nog wel enkele video's voor moeten bekijken. Klinkt positief maar dat ben ik zelf al van aard dus daar heb ik geen hulp bij nodig. Wat mij wel interesseert is wat heeft dhr Henk meer in petto ? Ben benieuwd !?

Leo Groeneweg
Door

Leo Groeneweg

op 17 May 2018

Ik met veel belangstelling een paar video's bekeken, ik ben het totaal met je eens dat je zelf genezend proces in je lichaam niet geloven. Ik ben in 1986 genezen van een long tumor genezen via de Moerman therapie. De reguliere longarts had mij 1 of 2 jaar toe gezegd met chemo therapie, toen ik hem vertelde dat ik naar Dr Moerman ging zij hij dat ik dan binnen 6 weken dood was. Ik was toen 36 nu 69 en vele marathons en triatlons verder. Gezond leven en een gezonde geest doen heel veel met een lichaam. Ook als het ten doden opgeschreven is.

Hans E.
Door

Hans E.

op 03 Nov 2018

Ik heb zelf geen kanker, maar zie en hoor het veel om mij heen. Ik praat eIr veel met anderen over en wil graag overbrengen op welke wijze je kanker kan helpen voorkomen, in ieder geval de kans op het krijgen van kanker kan verkleinen. Jouw visie, kennis en video's helpen mij hierbij. Ik hoop nog veel van je te horen Henk.

Reactie plaatsen