Online lezing Spontane genezing

Voor iedereen die voor zichzelf of iemand anders geïnteresseerd is in zelfgenezing.

Genezen van wat?

Zelfgenezing verwijst doorgaans naar beter worden van een ziekte, maar deze lezing is ook interessant wanneer je niet ziek bent. De informatie kan je namelijk ook helpen gezond te blijven en je zult bovendien merken dat veel van de informatie over zelfgenezing direct en praktisch toepasbaar is bij andere problemen of uitdagingen op je levenspad.

Wat gaan we doen?

In de 30 jaar dat ik met ongeneeslijk zieke mensen heb gewerkt, ben ik getuige geweest van vele wonderbaarlijke genezingen. Deze zogenaamde spontane genezingen laten zien waartoe iemand onder 'de juiste omstandigheden' in staat is.

In deze lezing zal ik vertellen over wat deze 'juiste omstandigheden' precies zijn, hoe je reguliere en alternatieve geneeswijzen kunt combineren (en vooral ook hoe niet), wat de essentie van zelfgenezing is en hoe je daar op een praktische manier gebruik van kunt maken om je lichaam te sterken en je hele leven sterker te maken.

Vraag en antwoord

Verder heb ik aan het eind van de lezing zo veel mogelijk vragen beantwoord. Ik heb dat gedaan door telkens de algemene principes van heelwording op alle niveaus te benoemen, zodat iedereen die luistert het antwoord direct naar zijn eigen situatie kan vertalen en er zijn voordeel mee kan doen. 


Praktische informatie

  • Direct na betaling heb je toegang tot de online lezing 'Spontane genezing' (86 minuten).
   • Je behoudt onbeperkt toegang tot de informatie.
   • Prijs: € 10,-.


   Direct na betaling

   • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je de informatie om in te loggen in mijn speciale leeromgeving en de online lezing 'Spontane genezing' te bekijken. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.


  Belangrijk: check of je je bevestigingsmail hebt ontvangen

  Mocht je de bevestigingsmail met de informatie om in te loggen in de leeromgeving niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, stuur mij dan even een mailtje op: office@henkfransen.nl.


5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen