Page content

Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland | Wat is het precies?

Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland | Wat is het precies?

 

Hoopvolle ontwikkelingen de laatste maand

* Ik hoop dat je er begip voor hebt dat ik de meeste gevallen geen
namen van personen of ziekenhuizen kan noemen omdat een en
ander zich in een kwetsbare opstartfase bevindt.

– Ik sprak begin februari met drie borstkankerspecialisten. Ik was onder de indruk van hun holistische visie. Een ervan had zelfs een orthomoleculaire opleiding afgerond.

– Ik ben benaderd door een organisatie die bestaat uit mensen die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven. Zij zetten hun kennis en expertise in om initiatieven te helpen realiseren die regulier en alternatief verbinden.

– Achmea heeft een project ‘Leefstijlfactoren bij chronische ziekten’ en AGIS een innovatiefonds chronische ziekten.

– Meer en meer wordt de macht van de farmaceutische industrie ter discussie gesteld door de reguliere geneeskunde zelf en reguliere instanties beginnen de eis tot dubbleblind onderzoek als enige maatstaf om behandelingen los te laten.

– De burgerbeweging, een nieuwe politieke partij met een sterk economisch programma, is een integratieve gezondheidszorg in haar partijprogramma aan het profileren.

– Een universiteitsziekenhuis is bezig om bij chronische ziekten leefstijlfactoren te integreren en wil in een pilotstudie de effecten van natuurgeneeskundige protocollen onderzoeken.

– Het ziekenhuis in Bernhoven heeft een visie om zich in Nederland te onderscheiden op het vlak van integratieve geneeskunde en brengt dat in de praktijk.

– Een groep huisartsen heeft als doelstelling om van hun stad een ‘Blue zone’ te maken (blue zones zijn gebieden op aarde waar mensen bovengemiddeld oud worden en weinig welvaartsziekten kennen).

– Ik heb een zeer interessante man ontmoet die contacten heeft met grote reguliere organisaties (KWF, ziekenhuizen en zorgverzekeraars) om een leefstijlcentrum bij kanker op te richten.

– Inmiddels spreek ik steeds meer artsen die al integratief werken en waar heel goed mee te praten valt.

Kortom ik ben zeker niet de enige die in deze richting werkt. Er zijn meeerdere goede natuurartsen en kleine ‘alternatieve’ centra die de deur naar regulier hebben openstaan en wanneer we onze ‘alternatieve’ ideeen goed weten te verpakken staat regulier zeker open om daarin mee te bewegen.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

22 reacties op “Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland | Wat is het precies?


Door Pieter Prior op 9 januari 2017

Hartverwarmende uitleg met bovenstaande video. Hartelijk dank !


Door Henk Fransen op 9 januari 2017

Dank Pieter. Door de Facebook-actie kwamen er zoveel mensen op mijn site die mij nog niet goed kenden, dat het hard nodig was wat meer toelichting te geven. Binnenkort meer.


Door Amelie van Dun - Aerts op 9 januari 2017

Schitterend idee Henk om een medicijn loos ziekenhuis in Nederland te willen verwezenlijken voor kankerpatiënten


Door Henk Fransen op 10 januari 2017

Dank Amelie, het is het idee van velen


Door Claasje Kos op 10 januari 2017

Wat een fantastisch initiatief! Eindelijk, vanuit de geneeskunde zelf, een daadwerkelijke actie om alternatieve en reguliere geneeskunde samen te voegen. De tijd is rijp, Het kan!!!


Door Henk Fransen op 10 januari 2017

Ja de tijd is met ons


Door Wilma op 11 januari 2017

Graag sluit ik me aan Henk , dank voor de info .
Ik geloof heilig in jou plannen en ondersteun je van harte.

O.a. chi neng en de MIR methode hebben mijn leven verrijkt .
Oude wonden geheeld en ruimte gemaakt voor een geheel nieuw leven .
Mijn leven .

Alle goeds


Door Wiepie op 11 januari 2017

Dag henk!wederom een goede video!in de drie jaar dat ik je “ken” heb ik al heel wat mooie video s mogen bekijken.ik schryf je nu omdat je eerst lang bezig was om geld in te zamelen voor een ziekenhuis waar alternatieve en reguliere geneeskunde met elkaar zouden kunnen samenwerken in een ziekenhuis.nu ben je met de zhineng qigong meester Xie Chuan aan het samenwerken!samen workshops geven !fantastisch,geweldig om dat te kunnen doen !maar nu begrijp ik dat ik alleen maar mee kan doen als ik of 500 euro heb voor de workshop of 170 euro voor een online programma. Is het een idee om een deel van het geld wat je met de crowd funding hebt ontvangen te gebruiken voor online programma s, en of workshops?zodat iedereen mee kan doen die het nodig heeft?Omdat er waarschijnlijk zoals ik uit jou eerste video opmaak over dit onderwerp voorlopig niet gebouwd hoeft te worden op een plek in Nederland en dat misschien ook niet de bedoeling is!De tyd is ryp inderdaad om informatie en kennis te delen !dank voor je inzet op alle fronten.


Door Henk Fransen op 11 januari 2017

Ja Wiepi, in 2017 gaan we investeren in een gratis programma. Je kunt overigens voor €20 ook een boek over Zhineng kopen en beginnen.


Door ans aarts op 11 januari 2017

wil mijn bijdrage leveren aan dit zo nodig nieuwe aanpak

Wil mijn bijdrage leveren aan dit bijzondere nieuwe en zo gewenste initiatief.
Henk , sterkte en geweldig wat je doet.Door piet stuitje op 11 januari 2017

Een mooi initiatief om een holistische benadering van kanker vorm te geven in een centrum, waarin men aandacht heeft voor alle aspecten van kanker. Het lijkt mij onjuist om te spreken van ‘medicijn loos’. Want bijvoorbeeld ‘personalized medicines’ kunnen zeer wel nodig zijn. Ook denk ik aan het gebruik van cannabis en zelfs aan stoffen als DMT e.a Verder een prachtig en lofwaardig initiatief.


Door Henk Fransen op 13 januari 2017

Ja zeker Piet, in samenwerking met regulier (daar worden wanneer de patiënt dat wil medicatie voorgeschreven). Aan onze kant worden ook middelen ingezet zoals je schrijft: ik noem dat ‘geneesmiddelen’.


Door Ankie kolhoff op 23 januari 2017

Mee eens….ook met de Dmt en bv Ayahuasca!


Door Eva op 11 januari 2017

Super en ik hoop van harte dat jouw droom zal uitkomen! Veel suc6!


Door Milena op 12 januari 2017

Dat lijkt me een geweldige idee. Ik ben zeker dat reguliere en alternatieve heel goed samen en in balans met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ik wens je heel veel succes.


Door Marijke op 13 januari 2017

Hoera, eindelijk iemand die regulier en alternatief samen wil brengen!!!
Geweldig. SUCCES !!!


Door Marjolijne van Buren-Molenaar op 14 januari 2017

Wauw Henk, geweldig hoe je je droom steeds meer handen en voeten geeft, complimenten!
Lieve groet, Marjolijne


Door Sandra op 21 januari 2017

Niet alleen met Qineng hoor… ook “GuoLin Qigong” -www.guolin.nl- heeft geweldige resultaten. 🙂 Zo zie je dat er meerdere mogelijkheden zijn 🙂 … Op naar een prachtig huis waar we samen met de reguliere zorg DE BESTE zorg geven aan zieke mensen. Frans zullen we het een hospital noemen i.p.v. ziekenhuis 🙂 🙂


Door Ankie op 23 januari 2017

Goed plan….help en denk graag mee…werk ruim 10 jaar in de particuliere thuiszorg…met TLC behandeling ( tender love and care ) ..zou het overigens geen Ziekenhuis noemen maar Helinghuis.:)
.♡


Door Cynthia van Schendel op 27 januari 2017

beste Henk, Wat leuk dat je met zo veel passie over jouw droom praat. Jouw droom is ook mijn droom.Ik ben gespecialiseerd in oncologie. Ik heb onlangs het boek Terug naar Beter geschreven voor kankerpatienten die zelf wat willen doen om bij te dragen aan hun gezondheid. Het staat de reguliere geneeskunde niet in de weg. Ik zou heel graag met je willen samenwerken. Ik ben verpleegkundige, huid-oedeemtherapeut, orthomoleculair therapeut, yoga en mindfulnessdocent, en houdt me bezig met het verhogen van het zelfgenezend vermogen. Veel succes en enthousiasme toegewenst!


Door Katarzyna Klosowska op 19 november 2018

Super initiatief om de medicijnenvrij ziekenhuis op te richten. Ik zou het zelf geen ziekenhuis maar genezingshuis of kuuroord noemen, omdat mensen gaan daar op een natuurlijke manier genezen door balans terug te vinden in hun lichaam. Ik gebruik zelf dagelijks Laminine capsules met FGF groeifactor en raad het iedereen aan, die chemotherapie krijgt. Geweldige resultaten. De kapotte cellen worden meteen hersteld en patiënten hebben geen last van bijwerkingen en voelen zich super goed. Mijn moeder is beste voorbeeld. Kijk op mijn website onder de Science voor videos en documentatie. Misschien ook iets voor u? http://all4well.mylifepharm.com

Plaats een reactie


*