Het eerste medicijnvrije ziekenhuis van Nederland | Wat is het precies?

Het eerste medicijnvrije ziekenhuis van Nederland | Wat is het precies?

Hieronder kun je twee animatie-video’s bekijken die laten zien hoe mijn idee om een medicijnvrij ziekenhuis te creëren zich heeft ontwikkelt. De eerste video is uit 2015, de tweede uit 2020.

Wanneer we minder medicijnen van buitenaf willen hebben, zullen we onze innerlijke geneeskracht moeten aanboren. In ieder mens schuilt een aangeboren kracht tot zelfgenezing. Deze kracht wakker maken en laten groeien is een belangrijke sleutel tot een medicijnvrijere gezondheidszorg.

Klik op de video hieronder en bekijk de animatie over waarom het belangrijk is je aangeboren zelfgenezende vermogen, je zogenaamde innerlijke dokter, te versterken.

Hoopvolle ontwikkelingen de laatste maand

* Ik hoop dat je er begip voor hebt dat ik de meeste gevallen geen
namen van personen of ziekenhuizen kan noemen omdat een en
ander zich in een kwetsbare opstartfase bevindt.

– Ik sprak begin februari met drie borstkankerspecialisten. Ik was onder de indruk van hun holistische visie. Een ervan had zelfs een orthomoleculaire opleiding afgerond.

– Ik ben benaderd door een organisatie die bestaat uit mensen die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven. Zij zetten hun kennis en expertise in om initiatieven te helpen realiseren die regulier en alternatief verbinden.

– Achmea heeft een project ‘Leefstijlfactoren bij chronische ziekten’ en AGIS een innovatiefonds chronische ziekten.

– Meer en meer wordt de macht van de farmaceutische industrie ter discussie gesteld door de reguliere geneeskunde zelf en reguliere instanties beginnen de eis tot dubbleblind onderzoek als enige maatstaf om behandelingen los te laten.

– De burgerbeweging, een nieuwe politieke partij met een sterk economisch programma, is een integratieve gezondheidszorg in haar partijprogramma aan het profileren.

– Een universiteitsziekenhuis is bezig om bij chronische ziekten leefstijlfactoren te integreren en wil in een pilotstudie de effecten van natuurgeneeskundige protocollen onderzoeken.

– Het ziekenhuis in Bernhoven heeft een visie om zich in Nederland te onderscheiden op het vlak van integratieve geneeskunde en brengt dat in de praktijk.

– Een groep huisartsen heeft als doelstelling om van hun stad een ‘Blue zone’ te maken (blue zones zijn gebieden op aarde waar mensen bovengemiddeld oud worden en weinig welvaartsziekten kennen).

– Ik heb een zeer interessante man ontmoet die contacten heeft met grote reguliere organisaties (KWF, ziekenhuizen en zorgverzekeraars) om een leefstijlcentrum bij kanker op te richten.

– Inmiddels spreek ik steeds meer artsen die al integratief werken en waar heel goed mee te praten valt.

Kortom ik ben zeker niet de enige die in deze richting werkt. Er zijn meeerdere goede natuurartsen en kleine ‘alternatieve’ centra die de deur naar regulier hebben openstaan en wanneer we onze ‘alternatieve’ ideeen goed weten te verpakken staat regulier zeker open om daarin mee te bewegen.

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Pieter Prior
Door

Pieter Prior

op 09 Jan 2017

Hartverwarmende uitleg met bovenstaande video. Hartelijk dank !

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 09 Jan 2017

Dank Pieter. Door de Facebook-actie kwamen er zoveel mensen op mijn site die mij nog niet goed kenden, dat het hard nodig was wat meer toelichting te geven. Binnenkort meer.

Amelie van Dun - Aerts
Door

Amelie van Dun - Aerts

op 09 Jan 2017

Schitterend idee Henk om een medicijn loos ziekenhuis in Nederland te willen verwezenlijken voor kankerpatiënten

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 10 Jan 2017

Dank Amelie, het is het idee van velen

Claasje Kos
Door

Claasje Kos

op 10 Jan 2017

Wat een fantastisch initiatief! Eindelijk, vanuit de geneeskunde zelf, een daadwerkelijke actie om alternatieve en reguliere geneeskunde samen te voegen. De tijd is rijp, Het kan!!!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 10 Jan 2017

Ja de tijd is met ons

Wilma
Door

Wilma

op 11 Jan 2017

Graag sluit ik me aan Henk , dank voor de info . Ik geloof heilig in jou plannen en ondersteun je van harte.O.a. chi neng en de MIR methode hebben mijn leven verrijkt . Oude wonden geheeld en ruimte gemaakt voor een geheel nieuw leven . Mijn leven .Alle goeds

Wiepie
Door

Wiepie

op 11 Jan 2017

Dag henk!wederom een goede video!in de drie jaar dat ik je "ken" heb ik al heel wat mooie video s mogen bekijken.ik schryf je nu omdat je eerst lang bezig was om geld in te zamelen voor een ziekenhuis waar alternatieve en reguliere geneeskunde met elkaar zouden kunnen samenwerken in een ziekenhuis.nu ben je met de zhineng qigong meester Xie Chuan aan het samenwerken!samen workshops geven !fantastisch,geweldig om dat te kunnen doen !maar nu begrijp ik dat ik alleen maar mee kan doen als ik of 500 euro heb voor de workshop of 170 euro voor een online programma. Is het een idee om een deel van het geld wat je met de crowd funding hebt ontvangen te gebruiken voor online programma s, en of workshops?zodat iedereen mee kan doen die het nodig heeft?Omdat er waarschijnlijk zoals ik uit jou eerste video opmaak over dit onderwerp voorlopig niet gebouwd hoeft te worden op een plek in Nederland en dat misschien ook niet de bedoeling is!De tyd is ryp inderdaad om informatie en kennis te delen !dank voor je inzet op alle fronten.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 11 Jan 2017

Ja Wiepi, in 2017 gaan we investeren in een gratis programma. Je kunt overigens voor €20 ook een boek over Zhineng kopen en beginnen.

ans aarts
Door

ans aarts

op 11 Jan 2017

wil mijn bijdrage leveren aan dit zo nodig nieuwe aanpakWil mijn bijdrage leveren aan dit bijzondere nieuwe en zo gewenste initiatief. Henk , sterkte en geweldig wat je doet.

Joke Staring Mellendijk
Door

Joke Staring Mellendijk

op 11 Jan 2017

Ik word hier zo blij van, wat een enthousiasme, een fantastisch initiatief!!!

piet stuitje
Door

piet stuitje

op 11 Jan 2017

Een mooi initiatief om een holistische benadering van kanker vorm te geven in een centrum, waarin men aandacht heeft voor alle aspecten van kanker. Het lijkt mij onjuist om te spreken van 'medicijn loos'. Want bijvoorbeeld 'personalized medicines' kunnen zeer wel nodig zijn. Ook denk ik aan het gebruik van cannabis en zelfs aan stoffen als DMT e.a Verder een prachtig en lofwaardig initiatief.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 13 Jan 2017

Ja zeker Piet, in samenwerking met regulier (daar worden wanneer de patiënt dat wil medicatie voorgeschreven). Aan onze kant worden ook middelen ingezet zoals je schrijft: ik noem dat 'geneesmiddelen'.

Ankie kolhoff
Door

Ankie kolhoff

op 23 Jan 2017

Mee eens....ook met de Dmt en bv Ayahuasca!

Eva
Door

Eva

op 11 Jan 2017

Super en ik hoop van harte dat jouw droom zal uitkomen! Veel suc6!

Milena
Door

Milena

op 12 Jan 2017

Dat lijkt me een geweldige idee. Ik ben zeker dat reguliere en alternatieve heel goed samen en in balans met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ik wens je heel veel succes.

Marijke
Door

Marijke

op 13 Jan 2017

Hoera, eindelijk iemand die regulier en alternatief samen wil brengen!!! Geweldig. SUCCES !!!

Marjolijne van Buren-Molenaar
Door

Marjolijne van Buren-Molenaar

op 14 Jan 2017

Wauw Henk, geweldig hoe je je droom steeds meer handen en voeten geeft, complimenten! Lieve groet, Marjolijne

Sandra
Door

Sandra

op 21 Jan 2017

Niet alleen met Qineng hoor... ook "GuoLin Qigong" -www.guolin.nl- heeft geweldige resultaten. :) Zo zie je dat er meerdere mogelijkheden zijn :) ... Op naar een prachtig huis waar we samen met de reguliere zorg DE BESTE zorg geven aan zieke mensen. Frans zullen we het een hospital noemen i.p.v. ziekenhuis :) :)

Ankie
Door

Ankie

op 23 Jan 2017

Goed plan....help en denk graag mee...werk ruim 10 jaar in de particuliere thuiszorg...met TLC behandeling ( tender love and care ) ..zou het overigens geen Ziekenhuis noemen maar Helinghuis.:) .♡

Cynthia van Schendel
Door

Cynthia van Schendel

op 27 Jan 2017

beste Henk, Wat leuk dat je met zo veel passie over jouw droom praat. Jouw droom is ook mijn droom.Ik ben gespecialiseerd in oncologie. Ik heb onlangs het boek Terug naar Beter geschreven voor kankerpatienten die zelf wat willen doen om bij te dragen aan hun gezondheid. Het staat de reguliere geneeskunde niet in de weg. Ik zou heel graag met je willen samenwerken. Ik ben verpleegkundige, huid-oedeemtherapeut, orthomoleculair therapeut, yoga en mindfulnessdocent, en houdt me bezig met het verhogen van het zelfgenezend vermogen. Veel succes en enthousiasme toegewenst!

Katarzyna Klosowska
Door

Katarzyna Klosowska

op 19 Nov 2018

Super initiatief om de medicijnenvrij ziekenhuis op te richten. Ik zou het zelf geen ziekenhuis maar genezingshuis of kuuroord noemen, omdat mensen gaan daar op een natuurlijke manier genezen door balans terug te vinden in hun lichaam. Ik gebruik zelf dagelijks Laminine capsules met FGF groeifactor en raad het iedereen aan, die chemotherapie krijgt. Geweldige resultaten. De kapotte cellen worden meteen hersteld en patiënten hebben geen last van bijwerkingen en voelen zich super goed. Mijn moeder is beste voorbeeld. Kijk op mijn website onder de Science voor videos en documentatie. Misschien ook iets voor u? http://all4well.mylifepharm.com

Reactie plaatsen