Wat als ik al andere supplementen gebruik?
15 augustus 2020 

Wat als ik al andere supplementen gebruik?

Vitaily

Sinds ik op mijn site het handige alles-in-één-supplement Vitaily aanbied, vragen mensen mij vaak:

‘Ik zou het dolgraag uitproberen, maar ik gebruik al andere supplementen.
Die kan ik toch niet zomaar weggooien?’

Ik antwoord dan meestal: 'Waarschijnlijk ook goed nagedacht over je eigen supplementen. Misschien heb je ze zelfs wel voorgeschreven gekregen van een arts of natuurgeneeskundige die getest heeft welke aanvullingen van voedingsstoffen jij precies nodig hebt. Dan zou ik het gebruik van die supplementen zeker niet zomaar stoppen. Wat een goede strategie kan zijn, is de supplementen die je gebruikt af te wisselen met Vitaily. Je neemt dan de ene dag je ‘oude’ supplementen in en de volgende dag neem je Vitaily. Op die manier hoef je niks weg te gooien, krijg je juist meer variatie binnen en doe je ook langer met elk van je supplementen.’

Het uitproberen waard

Wanneer je dat afwisselen van supplementen een goed plan vindt kun je hier alles lezen over Vitaily en de stoffen die er in zitten. Met mijn speciale kortingscode genezendvermogen krijg je bovendien € 7,50 korting op je eerste bestelling, ongeacht de hoeveelheid die je kiest.


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen