Online lezing over verslavingen

Voor iedereen die (meer) grip wil krijgen op
een verslaving of ongewenste afhankelijkheid.

Wat is een verslaving of ongewenste afhankelijkheid?

Bij verslavingen kun je denken aan een ongewenste afhankelijkheid van alcohol, koffie, suiker, drugs, sigaretten, snoep of snacks. Maar ook als je op een ongezonde manier vastzit in een relatie met een partner, ouder of kind is er feitelijk sprake van verslaving. En hetzelfde geldt wanneer emoties als boosheid, verdriet of schuldgevoel een patroon vormen. In alle gevallen gaat het om een ‘teveel’ of ‘te weinig’ en om een gevoel van onmacht ten opzichte van de ervaring.

Vicieuze cirkel

Meestal blijft een verslaving bestaan doordat mensen ertegen vechten (= er energie aan geven) of erin berusten (= de verslaving als machtiger ervaren).

Er is echter een andere weg, een weg die voorbij gaat aan macht en onmacht. Over die andere weg gaat deze online-lezing.

Mijn verslavingen

Ik ben verslaafd geweest aan drugs en alcohol. Ik heb anorexia én boulimia gehad. Ook was ik jarenlang onder psychiatrische behandeling voor dwangneurosen. Ik heb ertegen gevochten, gevochten, gevochten; niks hielp. Totdat ik de andere weg ontdekte. Het is geen quick-fix, maar een natuurlijke weg die goed werkt. Ik deel graag mijn ervaringen met je.

Praktische informatie

  • Direct na betaling heb je toegang tot de online lezing 'Verslavingen' (79 minuten).
    • Je behoudt onbeperkt toegang tot de informatie.
    • Prijs: € 10,-.


    Direct na betaling

    • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je de informatie om in te loggen in mijn speciale leeromgeving en de online lezing 'Verslavingen' te bekijken. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.


Belangrijk: check of je je bevestigingsmail hebt ontvangen

Mocht je de bevestigingsmail met de informatie om in te loggen in de leeromgeving niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, stuur mij dan even een mailtje op: office@henkfransen.nl.


5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen