Hier vind je de opnamen van
de lezing 'Autonoom worden'

Autonoom worden? Maar dat ben ik toch al?!

Afgelopen december schreef ik een blog ‘Autonoom worden? Maar dat ben ik toch al?!’ en deelde ik tijdens een online bijeenkomst wat ik had ontdekt over de snel groeiende autonomiebeweging. Ik stond toen helemaal aan het begin van mijn ontdekkingsreis. Inmiddels heb ik de dingen meer op een rijtje en heb ik ook mijn eerste stappen gezet.

Mijn conclusie

Op 16 april 2023 deelde ik mijn inzichten en ervaringen met een kleine 300 mensen die meer wilde leren over dit onderwerp. De opnamen van deze online bijeenkomst zijn hieronder verkrijgbaar.

Mijn voorlopige conclusie is: 'Het is niet makkelijk, maar wel broodnodig. Om te slagen heb je lef nodig en moet je een goede bodem leggen. Ga niet hals over kop aan de slag.’

Jeannette vdf Lohuis van Autonoom Totaal

Ik gaf deze bijeenkomst samen met Jeannette vdf Lohuis. Ik vertelde over mijn eerste stappen op het pad van autonomie (de afgelopen maanden). Zij liet zien wat ze de afgelopen tien jaar heeft bereikt. Samen hebben we zoveel mogelijk vragen van deelnemers beantwoord. De opname die we van de lezing hebben gemaakt , kun je hieronder aanschaffen. Jij krijgt daarmee een overzicht van je mogelijkheden en een beproefd concept om je eerste stappen op het pad van autonomie te zetten (wanneer je dat zou wensen).

Zit kanker tussen je oren? Deel 2

Voor slechts € 10,- ontvang je:

  • De opnamen van de lezing 'Autonoom worden'
  • Duur: 96 minuten.
  • Inclusief een samenvatting en links naar zeer goede informatie en gratis documenten betreffende het onderwerp.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail lees je hoe je de opnamen, de samenvatting en de links kunt vinden in mijn leeromgeving. Let op: je ontvangt de bevestiging op het e-mailadres dat je bij betaling invult.


Check of je je bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, stuur mij dan een mail op: office@henkfransen.nl.


5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen