Mijn toekomstvoorspelling voor 2019

Dit jaar geen traditionele Nieuwjaarswens maar een toekomstvoorspelling voor het jaar 2019. Er gebeurt momenteel veel in de wereld en ook persoonlijk gaan velen van ons door een intensieve, soms zelfs heel moeilijke tijd. Laat wanneer je onderstaande video bekijkt alle aspecten op je inwerken. Wanneer je ontspant en meebeweegt hoop ik van harte dat dit filmpje je in 2019 gaat helpen op je mooiste en moeilijkste momenten.

Ik stel het op prijs wanneer je onderaan deze pagina jouw persoonlijke
reactie op dit filmpje achterlaat 🙂

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Jan De wachter
Door

Jan De wachter

op 26 Dec 2018

Beste Henk Fransen, Ik hou van de Beethovenkracht.Dankzij Uw boek 'Handboek Kanker' leef ik met een grote discipline en een geloof in zelfversterkend vermogen(zelfgenezend?)U zet het werk verder van wijlen Dr David Schreiber, dewelke ik ook in bezit heb. Deze lijken me voldoende om verder te gaan... Als U weet dat ik als kunstenaar mij ook kan uiten is er bijna geen betere weg mogelijk.( suggestie; lees,' Beethoven is dood' van Eric Emmanuel Schmidt ) Dank.

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Dank Jan, fijn om je geloof en vertrouwen te voelen in je woorden.

Bettie Hubbeling
Door

Bettie Hubbeling

op 26 Dec 2018

Dankjewel, lieve Frans, voor de hartsverbinding die je altijd weet te maken naar mensen en mij daardoor op het pad gezet hebt van moed en zelfgenezing. Nu drie jaar nadat jij mij als heel mens zag en mij moed gaf verder te gaan na darmkanker diagnose ben ik weer gezond en leef ! Dank voor dit filmpje dat mij tot tranen toe roerde. Ik blijf je fan en wens je alle liefde en goeds toe in dit komend jaar.

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Dank Bettie voor je hartelijke woorden en wat fijn te horen dat het je goed gaat!

Renée Veelers
Door

Renée Veelers

op 26 Dec 2018

Hartelijk dank voor deze prachtige verbeelding van ons leven/onze levens . Ik heb het met een grote glimlach en met veel herkenning bekeken. Ook hartelijk dank voor je prachtige werk dat je met ons deelt ..... Ik wens jou en je dierbaren een gezond en liefdevol 2019 en een heilzame start in Fryslan voor jouw centrum van zelfgenezing. Moge vele mensen zichZelf daar weer her-vinden en helen. Graag tot in 2019 . Warme en liefdevolle groet Renée

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Dank je wel Renee!

Nika Leunens
Door

Nika Leunens

op 26 Dec 2018

Beste Henk Fransen, dat jijzelf en het hele team van je nieuwe centrum 'New Eden' heel veel Flow en voorspoed moge kennen

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Thanks Nika!

Ineke
Door

Ineke

op 26 Dec 2018

Wat een ontroerend en verrijkend filmpje. Ik heb er van genoten.Dank je wel.Ik wens je ook een inspirerend 2019 Ineke

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Jij ook de beste wensen Ineke

Gemma Brans
Door

Gemma Brans

op 26 Dec 2018

Dag Henk, dank je voor dit prachtige filmpje als Nieuwjaarswens. Ik heb je al die jaren gevolgd en wil dit graag blijven doen. Ik wens jou heel veel succes en inspiratie in je nieuwe centrum.

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Dank voor je loyale woorden Gemma!

John Terwal
Door

John Terwal

op 26 Dec 2018

Beste Henk Fransen. Ik ken u niet en u kent mij niet maar wie weet... Ik ben acupuncturist en werk o.a. met (ex) kankerpatiënten en wat ik tot nu toe beluisterd en gelezen heb van u ben ik wel geïnspireerd geraakt. In de komende week zal ik u een mail sturen wat mij drijft maar ook wat de obstakels zijn die ik in mijn wens om een netwerk op te bouwen op het gebied van kanker behandelingen tegenkom. Ik wens u voor nu alle goeds en een blijvende inspiratie.

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

Bedankt voor het werk dat je doet John

Wim Verhoef
Door

Wim Verhoef

op 26 Dec 2018

Beste Henk, Dank voor het delen van dit filmpje. Ik denk dat veel mensen hun eigen invulling hieraan zullen geven. Dat zal prachtig zijn. Henk ik hoop voor jou als pionier (vanzelfsprekend met vele volgers) je bezieling om samenwerking tussen regulier en complementair steeds dichterbij zal komen. De huidige tegenwerking vanuit de jouw bekende bronnen zal vanuit de kosmos andere wendingen gaan ontvangen. Deze krachten zullen de machten van bijvoorbeeld de farmaceutische- , voeding- en oorlogsmiddelen- industrie, verzekeringen, bank en overheid doen afnemen. De macht van geld gaat de kracht van het goddelijke uiteindelijk verliezen. Hierdoor ontstaat een sneeuwbal effect waar velen onder ons een bijdrage aan zal leveren. De lichtengelen zullen hun taak steeds intensiever gaan uitvoeren. Veel succes gouden kartrekker!

Henk
Door

Henk

op 26 Dec 2018

:-)Dank voor je hoopvolle woorden Wim.

Wim Verhoef
Door

Wim Verhoef

op 27 Dec 2018

Misschien weet je mijn levens-instelling nog Henk? Dankbaarheid - Acceptatie - Vertrouwen

J.M.Henselmans
Door

J.M.Henselmans

op 26 Dec 2018

Ik zie twee belangrijke aspecten, namelijk doorgaan en vertrouwen hebben. Ik wens je een gezegend nieuw jaar.

Henk
Door

Henk

op 27 Dec 2018

Hmmm.. doorgaan in vertrouwen, mooi!

elsbeth
Door

elsbeth

op 27 Dec 2018

doorgaan met een hoop energie... ze fietsen wat af in dit filmpje. Mooi hoe de liefde verbeeld is... zonder liefde geen hoop zonder hoop geen toekomst. Ik heb hoop en werk aan de liefde. En als het eind komt... ben ik er toch vol inspiratie naartoe gefietst.

Henk
Door

Henk

op 27 Dec 2018

:-)

duco
Door

duco

op 27 Dec 2018

Beethoven leeft nog steeds, zijn geest is overal op de wereld maar zijn lichaam draagt die geest niet meer daarom hoort |Beethoven herbegraven te worden zie; duco-crop.kunstinzicht.nl

Brigit
Door

Brigit

op 27 Dec 2018

Het muziekstuk met beeld gaf me een glimlach op mijn gezicht. En een besef dat het leven met verschillende noten en tonen komt en weer gaat. Als je zelf de dirigent wordt kun je het sturen naar de weg je zelf wilt gaan. Dit heb jij zelf ook laten zien met het centrum wat er nu toch is gekomen. Super blij met het besef dat het leven zich zo vormt. Bedankt en succes met het centrum die ik zeker ga bezoeken.

Henk
Door

Henk

op 27 Dec 2018

Dank Brigit, voor je mooie woorden

Lina
Door

Lina

op 27 Dec 2018

Fantastisch leuk filmpje. Zo is het leven. Ik wens je veel zegen op je verdere weg!

Henk
Door

Henk

op 27 Dec 2018

Dank Lina!

Van Laer Emelda
Door

Van Laer Emelda

op 27 Dec 2018

Beste Henk , blij te zien hoe wij door 2019 kunnen glijden zelfs door de acrobatie heen . Heel gelukkig te weten dat er zijwegen zijn die toch weer samen vloeien . Hun Yuan Ling Tong en fijn eindejaar . Hartelijke groetjes Emelda

Henk
Door

Henk

op 27 Dec 2018

Jij ook de beste wensen Emelda

Laurence Angevare
Door

Laurence Angevare

op 27 Dec 2018

Prachtig filmpje van onze dagelijkse ups en downs, wens jou ook veel liefdevols toe en een gezond 2019, veel geluk met jouw mooie centrum, het is er toch gekomen, dankzij jouw geloof erin! `hartelijke groeten van Theo en Laurence Angevare.

Henk
Door

Henk

op 27 Dec 2018

Hey Theo en Laurence, wat goed van jullie horen. Ik wens jullie ook het beste!

Annie
Door

Annie

op 27 Dec 2018

Laat je steeds weer raken door de Liefde... Een zonnestraal, De maan en sterren. De wisselende seizoenen. Ook als je je verdrietig voelt of iemand mist. Blijf altijd kijken naar wat de liefde je brengt. Laat je steeds weer raken, door de Liefde.... Kijk naar alles wat er was. En naar alles wat er nu is. Voel de Liefde om je heen. Een zachte streling. Een tedere winterbries. Een warme knuffel. Laat je steeds weer raken, door de Liefde. Luister.... Liefde kun je horen. In mooie woorden. In muziek. In vogelgezang. Laat je steeds weer raken, door de Liefde... Liefde kun je zien... Een twinkeling. Een regenboog. Een lieve lach. Liefde verbindt jou. Met de wereld om je heen. Met de mensen, dieren, de natuur. Met jezelf... Laat je altijd opnieuw verwonderen, door de Liefde... Voel het met heel je hart. Liefde gaat dwars door alles heen. Kent geen grenzen. Liefde is tijdloos en oordeelt niet. Omring je met eindeloze zachtheid. Hou van het leven zoals het is en laat je raken door de Liefde⭐️♥️ AnnieDit is het gedicht datik voor iedereen wens Ik zit in de rouwperiode envoelhet inderdaad met vallen en opstaan en weer verder gaan. Ik geniet van deliefdevolle aandacht Henk die jij aan demensheid geeft.

Nelly Schut-Bal
Door

Nelly Schut-Bal

op 28 Dec 2018

Wat geweldig!!! Ontroerend, geaard en hemels tegelijk.Ik kom graag meedoen in 2019 en wens jullie heel veel zegen, geluk, succes en hulp van alle engelen!

Lia van Egmond
Door

Lia van Egmond

op 28 Dec 2018

Heel bijzonder filmpje, dankjewel Henk! En veel succes met New Eden, dat het mag leiden tot mooie resultaten voor ieder, en verder, en verder en verder groeien tot jouw ultieme doel: een geneeskunde voor iedereen!

christa stuiver
Door

christa stuiver

op 30 Dec 2018

Dag Henk, wat een vurrukkulluk filmpje, zo zie ik 2019 met vertrouwen tegemoet. Wat een mooi centrum, het is je toch maar gelukt, proficiat, alle goeds, harte groet, christa

Inge
Door

Inge

op 31 Dec 2018

Ik heb geen woorden om uit te drukken wat dit filmpje met me doet. Dankjewel Henk, Ludwig, en de maker(s) van het filmpje!

Simone Gottschalk menist
Door

Simone Gottschalk menist

op 17 Jan 2019

Het muziek stuk van het leven mooi soms moeilijk. En mooi en gezond 2019, je bent het voorbeeld voor velen.

frans ozek
Door

frans ozek

op 19 Feb 2019

een indrukwekkende film,.Zo zou je zeggen meer af dan op maar je moet het zelf maken al dan niet met steun van iemand die je nader staat.De muziek past er helemaal bij,ga door zo lang mogelijk in het leven.Een positieve instelling tot het leven is bevorderend voor herstel.Succes verder.

Nanda
Door

Nanda

op 22 Apr 2021

Het blijft mooi om naar tekijken en luisteren . Iederekeer weer.

Reactie plaatsen