Page content

Mijn toekomstvoorspelling voor 2019

Mijn toekomstvoorspelling voor 2019

Dit jaar geen traditionele Nieuwjaarswens maar een toekomstvoorspelling voor het jaar 2019. Er gebeurt momenteel veel in de wereld en ook persoonlijk gaan velen van ons door een intensieve, soms zelfs heel moeilijke tijd. Laat wanneer je onderstaande video bekijkt alle aspecten op je inwerken. Wanneer je ontspant en meebeweegt hoop ik van harte dat dit filmpje je in 2019 gaat helpen op je mooiste en moeilijkste momenten.

Ik stel het op prijs wanneer je onderaan deze pagina jouw persoonlijke
reactie op dit filmpje achterlaat 🙂

Verder hoop ik je in 2019 te mogen verwelkomen op mijn prachtig mooie nieuwe centrum voor zelfgenezing: New Eden. Je hebt de volgende 3 mogelijkheden:

  1. GEZOND
    Eind februari geef ik een preventieve detoxweek op New Eden voor mensen die hun gezondheid een flinke boost willen geven. Hier lees je er meer over…
  2. ZIEK
    Begin juni geef ik een intensieve detoxretreat van 3 weken voor zieke mensen. De voorbereiding hiervoor begint al in januari. Er zijn nog enkele plekken vrij. Hier lees je er meer over…
  3. ZINGEVING
    Uiteindelijk gaat het erom dat we ons potentieel ontwikkelen en ons zinvol en vreugdevol uitdrukken op aarde. Daartoe worden op New Eden door toptrainers meerdere themaweken aangeboden. Lees meer…

Het centrum voor zelfgenezing

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

37 reacties op “Mijn toekomstvoorspelling voor 2019


Door Jan De wachter op 26 december 2018

Beste Henk Fransen, Ik hou van de Beethovenkracht.Dankzij Uw boek ‘Handboek Kanker’ leef ik met een grote discipline en een geloof in zelfversterkend vermogen(zelfgenezend?)U zet het werk verder van wijlen Dr David Schreiber, dewelke ik ook in bezit heb. Deze lijken me voldoende om verder te gaan… Als U weet dat ik als kunstenaar mij ook kan uiten is er bijna geen betere weg mogelijk.( suggestie; lees,’ Beethoven is dood’ van Eric Emmanuel Schmidt ) Dank.


Door Henk op 26 december 2018

Dank Jan, fijn om je geloof en vertrouwen te voelen in je woorden.


Door Bettie Hubbeling op 26 december 2018

Dankjewel, lieve Frans, voor de hartsverbinding die je altijd weet te maken naar mensen en mij daardoor op het pad gezet hebt van moed en zelfgenezing. Nu drie jaar nadat jij mij als heel mens zag en mij moed gaf verder te gaan na darmkanker diagnose ben ik weer gezond en leef ! Dank voor dit filmpje dat mij tot tranen toe roerde. Ik blijf je fan en wens je alle liefde en goeds toe in dit komend jaar.


Door Henk op 26 december 2018

Dank Bettie voor je hartelijke woorden en wat fijn te horen dat het je goed gaat!


Door Renée Veelers op 26 december 2018

Hartelijk dank voor deze prachtige verbeelding van ons leven/onze levens . Ik heb het met een grote glimlach en met veel herkenning bekeken. Ook hartelijk dank voor je prachtige werk dat je met ons deelt ….. Ik wens jou en je dierbaren een gezond en liefdevol 2019 en een heilzame start in Fryslan voor jouw centrum van zelfgenezing. Moge vele mensen zichZelf daar weer her-vinden en helen. Graag tot in 2019 . Warme en liefdevolle groet Renée


Door Henk op 26 december 2018

Dank je wel Renee!


Door Nika Leunens op 26 december 2018

Beste Henk Fransen, dat jijzelf en het hele team van je nieuwe centrum ‘New Eden’ heel veel Flow en voorspoed moge kennen


Door Henk op 26 december 2018

Thanks Nika!


Door Ineke op 26 december 2018

Wat een ontroerend en verrijkend filmpje.
Ik heb er van genoten.Dank je wel.Ik wens je ook een inspirerend 2019 Ineke


Door Henk op 26 december 2018

Jij ook de beste wensen Ineke


Door Gemma Brans op 26 december 2018

Dag Henk, dank je voor dit prachtige filmpje als Nieuwjaarswens. Ik heb je al die jaren gevolgd en wil dit graag blijven doen. Ik wens jou heel veel succes en inspiratie in je nieuwe centrum.


Door Henk op 26 december 2018

Dank voor je loyale woorden Gemma!


Door John Terwal op 26 december 2018

Beste Henk Fransen. Ik ken u niet en u kent mij niet maar wie weet… Ik ben acupuncturist en werk o.a. met (ex) kankerpatiënten en wat ik tot nu toe beluisterd en gelezen heb van u ben ik wel geïnspireerd geraakt. In de komende week zal ik u een mail sturen wat mij drijft maar ook wat de obstakels zijn die ik in mijn wens om een netwerk op te bouwen op het gebied van kanker behandelingen tegenkom. Ik wens u voor nu alle goeds en een blijvende inspiratie.


Door Henk op 26 december 2018

Bedankt voor het werk dat je doet John


Door Wim Verhoef op 26 december 2018

Beste Henk,
Dank voor het delen van dit filmpje. Ik denk dat veel mensen hun eigen invulling hieraan zullen geven. Dat zal prachtig zijn. Henk ik hoop voor jou als pionier (vanzelfsprekend met vele volgers) je bezieling om samenwerking tussen regulier en complementair steeds dichterbij zal komen. De huidige tegenwerking vanuit de jouw bekende bronnen zal vanuit de kosmos andere wendingen gaan ontvangen. Deze krachten zullen de machten van bijvoorbeeld de farmaceutische- , voeding- en oorlogsmiddelen- industrie, verzekeringen, bank en overheid doen afnemen. De macht van geld gaat de kracht van het goddelijke uiteindelijk verliezen.
Hierdoor ontstaat een sneeuwbal effect waar velen onder ons een bijdrage aan zal leveren. De lichtengelen zullen hun taak steeds intensiever gaan uitvoeren.
Veel succes gouden kartrekker!


Door Henk op 26 december 2018

🙂

Dank voor je hoopvolle woorden Wim.


Door Wim Verhoef op 27 december 2018

Misschien weet je mijn levens-instelling nog Henk?
Dankbaarheid – Acceptatie – Vertrouwen


Door J.M.Henselmans op 26 december 2018

Ik zie twee belangrijke aspecten, namelijk doorgaan en vertrouwen hebben.
Ik wens je een gezegend nieuw jaar.


Door Henk op 27 december 2018

Hmmm.. doorgaan in vertrouwen, mooi!


Door elsbeth op 27 december 2018

doorgaan met een hoop energie… ze fietsen wat af in dit filmpje. Mooi hoe de liefde verbeeld is… zonder liefde geen hoop zonder hoop geen toekomst. Ik heb hoop en werk aan de liefde. En als het eind komt… ben ik er toch vol inspiratie naartoe gefietst.


Door Henk op 27 december 2018

🙂


Door duco op 27 december 2018

Beethoven leeft nog steeds, zijn geest is overal op de wereld maar zijn lichaam draagt die geest niet meer daarom hoort |Beethoven herbegraven te worden zie; duco-crop.kunstinzicht.nl


Door Brigit op 27 december 2018

Het muziekstuk met beeld gaf me een glimlach op mijn gezicht. En een besef dat het leven met verschillende noten en tonen komt en weer gaat. Als je zelf de dirigent wordt kun je het sturen naar de weg je zelf wilt gaan. Dit heb jij zelf ook laten zien met het centrum wat er nu toch is gekomen. Super blij met het besef dat het leven zich zo vormt. Bedankt en succes met het centrum die ik zeker ga bezoeken.


Door Henk op 27 december 2018

Dank Brigit, voor je mooie woorden


Door Lina op 27 december 2018

Fantastisch leuk filmpje. Zo is het leven. Ik wens je veel zegen op je verdere weg!


Door Henk op 27 december 2018

Dank Lina!


Door Van Laer Emelda op 27 december 2018

Beste Henk , blij te zien hoe wij door 2019 kunnen glijden zelfs door de acrobatie heen .
Heel gelukkig te weten dat er zijwegen zijn die toch weer samen vloeien .
Hun Yuan Ling Tong en fijn eindejaar .
Hartelijke groetjes Emelda


Door Henk op 27 december 2018

Jij ook de beste wensen Emelda


Door Laurence Angevare op 27 december 2018

Prachtig filmpje van onze dagelijkse ups en downs, wens jou ook veel liefdevols toe en een gezond 2019, veel geluk met jouw mooie centrum, het is er toch gekomen, dankzij jouw geloof erin!
`hartelijke groeten van Theo en Laurence Angevare.


Door Henk op 27 december 2018

Hey Theo en Laurence, wat goed van jullie horen. Ik wens jullie ook het beste!


Door Annie op 27 december 2018

Laat je steeds weer raken
door de Liefde…
Een zonnestraal,
De maan en sterren.
De wisselende seizoenen.
Ook als je je verdrietig voelt
of iemand mist.
Blijf altijd kijken naar wat
de liefde je brengt.
Laat je steeds weer raken,
door de Liefde….
Kijk naar alles wat er was.
En naar alles wat er nu is.
Voel de Liefde om je heen.
Een zachte streling.
Een tedere winterbries.
Een warme knuffel.
Laat je steeds weer raken,
door de Liefde.
Luister….
Liefde kun je horen.
In mooie woorden.
In muziek.
In vogelgezang.
Laat je steeds weer raken,
door de Liefde…
Liefde kun je zien…
Een twinkeling.
Een regenboog.
Een lieve lach.
Liefde verbindt jou.
Met de wereld om je heen.
Met de mensen, dieren, de natuur.
Met jezelf…
Laat je altijd opnieuw verwonderen,
door de Liefde…
Voel het met heel je hart.
Liefde gaat dwars door alles heen.
Kent geen grenzen.
Liefde is tijdloos en oordeelt niet.
Omring je met
eindeloze zachtheid.
Hou van het leven zoals het is
en laat je raken door de Liefde

⭐️♥️ Annie

Dit is het gedicht datik voor iedereen wens
Ik zit in de rouwperiode envoelhet inderdaad met vallen en opstaan en weer verder gaan. Ik geniet van deliefdevolle aandacht Henk die jij aan demensheid geeft.


Door Nelly Schut-Bal op 28 december 2018

Wat geweldig!!! Ontroerend, geaard en hemels tegelijk.Ik kom graag meedoen in 2019 en wens jullie heel veel zegen, geluk, succes en hulp van alle engelen!


Door Lia van Egmond op 28 december 2018

Heel bijzonder filmpje, dankjewel Henk!
En veel succes met New Eden, dat het mag leiden tot mooie resultaten voor ieder, en verder, en verder en verder groeien tot jouw ultieme doel: een geneeskunde voor iedereen!


Door christa stuiver op 30 december 2018

Dag Henk, wat een vurrukkulluk filmpje, zo zie ik 2019 met vertrouwen tegemoet. Wat een mooi centrum, het is je toch maar gelukt, proficiat, alle goeds, harte groet, christa


Door Inge op 31 december 2018

Ik heb geen woorden om uit te drukken wat dit filmpje met me doet.
Dankjewel Henk, Ludwig, en de maker(s) van het filmpje!


Door Simone Gottschalk menist op 17 januari 2019

Het muziek stuk van het leven mooi soms moeilijk.
En mooi en gezond 2019, je bent het voorbeeld voor velen.


Door frans ozek op 19 februari 2019

een indrukwekkende film,.Zo zou je zeggen meer af dan op maar je moet het zelf maken al dan niet met steun van iemand die je nader staat.De muziek past er helemaal bij,ga door zo lang mogelijk in het leven.Een positieve instelling tot het leven is bevorderend voor herstel.Succes verder.

Plaats een reactie


*