Page content

Laatste eerbetoon Anneke

Laatste eerbetoon Anneke

Beste bezoeker,

Anneke Smit-Boerma kreeg in maart 2011 de diagnose longkanker met uitzaaiingen in haar hele lichaam. Haar artsen vertelden dat zijn nog 2-3 maanden te leven had. Met alternatieve behandelingen wist zij nog meer dan 5 jaar te overleven. Op 11 april 2016 is zij uit het leven gegleden.

Interview met Anneke

Kort voor haar dood heb ik haar in een theater in Nederland geïnterviewd. Aan het eind van dit gesprek kreeg ze een minutenlange staande ovatie van het publiek (de video’s zijn samen al meer dan 10.000 keer bekeken). Ik weet dat mensen die haar website bezoeken ook onder de indruk zijn van haar instelling en de informatie die zij deelt.

Daarom wil ik je vragen onderaan deze pagina een reactie voor Anneke achter te laten (ook voor haar man die kampt met het verlies). Het zal haar goed doen ‘aan gene zijde’.

Met vriendelijke groeten,
Henk Fransen

PS. Anneke heeft mij gevraagd haar website www.kankerhoeverder.nl na haar dood te onderhouden zodat alle informatie die zij verzameld heeft niet verloren gaat.

Interview met Anneke Smit-Boerma deel 1 – Rosmalen 2015

Interview met Anneke Smit-Boerma deel 2 – Rosmalen 2015

Neem een kijkje op haar website www.kankerhoeverder.nl en laat onderaan deze pagina
een berichtje voor haar achter

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

78 reacties op “Laatste eerbetoon Anneke


Door Nell van Hartevelt op 1 mei 2016

Lieve Anneke, ook ik was een van die mensen in Rosmalen, die onder de indruk was van je interview met Henk, en ben er van overtuigd dat je een groot voorbeeld was en bent voor velen!


Door Henk Fransen op 1 mei 2016

Ik maak een diepe buiging voor jou Anneke. Ik heb heel veel van je geleerd en zal het doorgeven aan anderen in mijn leven. Kus op je mooie, mooie ziel. Henk Fransen


Door Ria Broeders op 1 mei 2016

Je was een “lichtend” voorbeeld over hoe we met kanker zouden kunnen omgaan. Dank daarvoor.


Door selma rutte op 1 mei 2016

Dank je voor alles wat je met ons hebt willen delen. Rust zacht, Anneke.
Je bent een voorbeeld om te volgen!


Door Marja van der Knaap op 1 mei 2016

Ik was diep onder de indruk van jouw verhaal! vol respect heb ik de interviews bekeken en veel geleerd! dank hiervoor! Rust zacht!


Door Henny vd Zanden op 1 mei 2016

Rust zacht lieve Anneke. Je was een uniek persoon, strijdvaardig, gelovig en nederig. Het is prachtig om te zien wat je bereikt heb met je verhalen en website met de weinige energie die je soms had. Je bent een voorbeeld voor anderen! Het is mooi dat jouw werk bewaard blijft en wordt voortgezet.. Een eerbetoon aan jou. Petje af voor jou Anneke en bedankt voor jouw inzet.


Door Henk Fransen op 1 mei 2016

Ik heb kippenvel wanneer ik jullie reacties lees. Bedankt! Henk Fransen


Door Jolanda op 1 mei 2016

Toen ze eind maart schreef dat het niet zo goed ging baarde me dat een beetje zorgen maar nooit verwacht dat ze een kleine 14 dagen later deze aardkloot al verlaten had. Wat een strijdster. Ik herkende veel van mezelf in haar toen ik haar blogs ging lezen. Ik zal voor je blijven strijden Anneke. Sisters in Combat en ondanks alle ellende ontzettend van je genoten. Wat fijn Henk dat je haar website blijft onderhouden.


Door Annette Prinsen op 1 mei 2016

Wat heb ik genoten van het gesprek dat je had met Henk en wat ben je een voorbeeld van iemand die haar eigen weg volgt en daarin ook zo ontzettend authentiek zichzelf is. Bedankt voor het delen, en veel goeds voor jou.


Door Gemma op 1 mei 2016

Wat een prachtmens, met een prachtig proces!


Door Ineke op 1 mei 2016

Wat een kanjer van een vrouw!!


Door Andre van der Niet op 1 mei 2016

Lieve Anneke, in Rosmalen hing de zaal aan je lippen. Een staande ovatie, grote dankbaarheid en diepe bewondering. Voor jouw aanpak, jouw nuchtere beoordelingsvermogen, zo puur, zo praktisch, zo lief en zo gewoon dat het heel bijzonder werd. Je hebt met mij vele anderen geïnspireerd. Rust zacht. Anderen zullen jouw mooie werk voortzetten.


Door Jos op 1 mei 2016

Wat een krachtig Mens een “voorbeeld” om even bij stil te staan!


Door marianne op 1 mei 2016

Je was een voorbeeld voor veel mensen.Dank voor alles.Je moed en zelfvertrouwen en je eigen weg gaan zullen nu nog steeds veel mensen helpen die ziek zijn.Je bent nu stralend gelukkig,zonder zorgen.


Door marise op 1 mei 2016

Dank je , Anneke, je hebt me in Rosmalen diep geraakt. De kracht van eenvoud en vertrouwen die jij uitstraalt in jouw wezen blijven voor altijd bij me en hebben mij geinspireerd. Een diepe buiging voor een prachtige vrouw en hen die haar nu moeten missen wens ik kracht toe uit de herinneringen en het weten dat zij in vele harten verder leeft<3


Door Josee op 1 mei 2016

Dank je wel Anneke, ik wens je een mooi leven aan de andere zijde. Sterkte aan de familie.


Door Yoli Gossink op 1 mei 2016

Dank je wel mooie vrouw, voor het prachtige voorbeeld dat jij voor leefde, door al wat is met humor te omarmen. In verbondenheid en liefde


Door Margriet Groenevelt op 1 mei 2016

Dank voor het Delen Anneke. Je ziel reist verder, je informatie blijft!


Door Karoline Schermer op 1 mei 2016

Dank voor alle informatie en je video-interviews. Rust in vrede, je hebt je dapper gehouden.


Door Janneke Brederveld op 1 mei 2016

Dag Anneke,
Ik wil je heel erg bedanken voor je website. Die is en blijft voor mij een bron van moed en inspiratie. Je bent een bijzondere weg gegaan en betekent daarin veel voor mij, en voor vele anderen.


Door Raha op 1 mei 2016

Dag lieve Anneke, wat was je bijzonder mens met je humor, kracht, liefde, wijsheid en doorzettingsvermogen. Ik mocht je ont-moeten in Rosmalen helemaal van dichterbij in de zaal. kippenvel van je krachtige moedige worden. Respect en staande ovatie had je zeker verdiend en NU NOG. Wat je voor ons en al je lotgenoten heb kunnen achterlaten, is enorme rijkdom. Waar je ook bent blijf ik van je houden en denken aan je als mooi, puur, zuiver en krachtige vrouw. Je was en je bent heel bijzonder!! Mijn dank aan je ook aan Henk dat dit allemaal had mogelijk gemaakt om jou van dichterbij meemaken en voelen hoe mooi jij bent. Henk, dank je wel dat je haar website levendig wil houden, ik stuur kracht en licht en energie naar haar nabestaanden, jullie mogen heel trots op haar zijn. Zij zou op een of andere manier bij en naast jullie zijn!


Door Henk Fransen op 1 mei 2016

Wat een liefde in je woorden Raha


Door Margo de Zeeuw op 1 mei 2016

BEDANKT ANNEKE, voor het delen van je “eigen-wijsheid” !!!


Door Hans Rietveld op 1 mei 2016

Dag Anneke,
Integer, bezielend en inspirerend is wat ik heb gevoeld bij alles wat je hebt aangereikt.
Dank hiervoor.


Door Roos op 1 mei 2016

Moe gestreden ……

Maar wat een vechtlust had je..
Ik herkende veel in je strijd naar genezing. Nooit opgeven tot het niet meer ging.
Dank voor alles.
Familie en vrienden allen gecondoleerd met het verlies van Anneke, veel kracht en sterkte.


Door Frits op 1 mei 2016

Bedankt Anneke, rust zacht!


Door Frits op 1 mei 2016

HARTelijk dank Anneke en Henk.
Beiden heel veel HARTcoherent succes in jullie wereld.


Door Hester Bouma op 1 mei 2016

Dank je Anneke voor je moed, je humor en je veerkracht!
Ik wens je nu samen met je familie en vrienden, alle vrede en rust toe.
Dank je voor het delen samen met Henk.


Door Anja op 1 mei 2016

Met bewondering, kippevel en ontroering heb ik naar je video gekeken. Wat een kracht is hieruit te halen. Ik geniet ervan dat er mensen zoals jullie zijn. Hier gaat het om. Wat laat je een kostbaar goed achter lieve Anneke.


Door Carla Spee op 1 mei 2016

Chapeau Anneke, respect. Wat heb ik veel kracht gehaald uit je wijze woorden vol humor en uit je website en nog steeds. Ik geef jouw kracht graag door aan mensen om me heen.
Bedankt.Door Maria.elisabeth.kaufmann@hotmail.com op 1 mei 2016

Respect voor jou Anneke,dat je dit allemaal met ons deelt. Het geeft mij weer moed om op mijn pad verder te gaan in vertrouwen. Dank je wel!


Door Wilma Nijboer op 1 mei 2016

Je nalatenschap is net als jij groots. Dankjewel!


Door Rosalieke Hammecher op 1 mei 2016

Dank je Anneke voor het delen van je zoek-en-vind-tocht en je passie waarmee je anderen inspireert. Ik heb je webinars en video’s enorm gewaardeerd en gedeeld met anderen.
Dank dat jij de wereld met jouw, toch vaak zware, zoektocht heb verrijkt.

Dat je met je nuchterheid ook mensen weet te raken, die anders angstvallig uit het ‘alternatieve’ circuit wegblijven.

Dank je


Door Frits op 1 mei 2016

Het is natuurlijk fantastisch dat zo’n “sterke” vrouw uiteindelijk toch ipv 2-3 maanden er 4 jaar van weet te maken. En zich daarbij niks aantrekt van de reguliere “geneeskunde”
Triest is het daarom des te meer als het resultaat toch hetzelfde is. Het doodgaan.
Mijn vraag is hierbij; is er onderzocht wat de oorzaak van haar longkanker was? Hoe heeft ze die gekregen?


Door Henk Fransen op 1 mei 2016

Nee dat is verder niet onderzocht Frits. Al vrij snel wilde Anneke zich verder ook niet meer laten onderzoeken.


Door Paul op 1 mei 2016

Lieve Anneke,
je was en bent nog steeds een inspiratie bron voor velen. Maar ook specifiek voor mij. Na de eerste mails ontmoette ik je op een conferentie bij Henk. Voor mij was er direct een spirituele klik. We gingen samen in de trein naar huis. Ik heb je daarna een aantal keren thuis bezocht en we zijn samen een paar keer naar Veldhoven geweest.
Je hart stond wijd open voor anderen ook op zoek naar genezing. Mij leerde je te accepteren wat er op je pad komt en ook op de omstandigheden in te spelen. We konden samen delen dat het ‘leven’ hier niet ophoudt.
Nu ben je weer thuisgekomen, in het huis van Onze Vader. Ik hoop dat je vanaf die plek enige troost kunt brengen in het hart van je man en dochter. Je zal er ook zeker verder ontdekken van wat het aardse hier je heeft gebracht, als weer een volgende stap in je spirituele ontwikkeling.
Anneke, bedankt! Ik mis je.
Paul


Door Joke op 1 mei 2016

respect


Door Chantal van Weezel op 1 mei 2016

Rust zacht… Ik had en heb heel veel respect en bewondering voor uw bescheidenheid en innerlijke kracht!


Door heleen heins op 1 mei 2016

Mooie Anneke, goeie reis gewenst ! Vooral was ik geraakt door jou verhaal in het interview over die 2 maanden koorts, die je gehad hebt. De manier waarop je dat bracht was hilarisch op een goede manier. Maar het klopte ook – kanker is een kouwe ziekte leerde ik op de voetreflexopleiding, waar ik ook Henk Fransen ontmoette. Nooit de koorts met medicijnen temperen, als je lichaam juist jou op die manier wil reinigen.
Je werd bekend door die video – heb je emoties overgenomen van al die mensen die van jou wat leerden, dat vraag ik me af. Werd je dat teveel? Of was het gewoon jouw tijd nu en wilden ze daarboven waar dat dan ook maar mag zijn nu ook van jou genieten !


Door Louise op 1 mei 2016

Anneke, Dank u wel voor uw inspirerende woorden, uw moed en daadkracht.. Een mooie reis toegewenst! Met heel veel bewondering zal ik aan u terugdenken..


Door Simone op 1 mei 2016

Lieve Anneke. Door jouw website kreeg ik weer hoop. Hoop op genezing. Dit bracht mij bij Henk en Wilco. Nu bijna een jaar later, ben ik grotendeels schoon. Ik ben je innig dankbaar voor jouw prachtige boodschap. Rust in vrede lieve Anneke.


Door Gerda Van Ceulebroeck op 1 mei 2016

Beste Anneke, jij laat ons een stukje van de ‘hemel’ zien …
Wat mooi, echt, eenvoudig, wijs en ‘hemels’ … DANK U ! Het ga je goed …


Door Stien Sterk op 1 mei 2016

Wat een schrik! De diagnose kanker is in december bij mij gesteld, ik heb de video met mevrouw Anneke Smit-Boerma en Henk enkele weken geleden gezien. Daaruit bleek in het geheel niet dat mevrouw Smit-Boerma snel zou sterven. Integendeel, ze leek te bruisen van energie. Wat een geweldige dame!! En wat ongelooflijk jammer dat zijn er niet meer is!!!


Door martien stoop op 1 mei 2016

Namaste Anneke ‘aan gene zijde’.

Mijn identieke tweelingbroer overleed op 3 augustus 2003 en hij is altijd bij me. Zielsverbindingen zijn mijn daarom vertrouwd en ook het idee dat niets over niemand buiten het ‘grote geheel’ kan zijn. Alles is met alles verbonden. Daarom verbind ik me ook graag met je en is mijn aanhef ook: ‘Namaste Anneke ‘aan gene zijde’.

Anneke ik heb je het interview een aantal keren beluisterd. Vooral ook om mijn eigen zielenkracht nog meer operationeel te maken en bewust te worden.
Anneke je hebt een wonderlijke ontdekking gedaan op zielsniveau en hoe we van onze nood een deugd kunnen maken.
Ik denk graag aan je en verbindt me met je. Het zal ons beiden goed doen.
Ik ben je erg dankbaar voor jouw voorbeeldgedrag.

Lieve groet
Martien Stoop


Door Peter Vereecke op 1 mei 2016

Ik kan me voorstellen dat de man die zijn leven heeft mogen delen met deze pracht van een vrouw nu schier ontroostbaar is. Ik wens hem veel sterkte en ik hoop dat Anneke hem op een of andere manier een seintje zal willen geven dat het goed met haar gaat. En daar twijfel ik na de ontroerende ervaring van haar getuigenis niet aan.


Door Henk Fransen op 1 mei 2016

Dank Peter


Door Jann.Devries op 1 mei 2016

Anneke,bijzondere vrouw..Zo lief,behulpzaam,bemoedigend,mededogend.eigenlijk geen woorden voor
En dan je website ! Wat een rijkdom laat je achter.
Voor ons die naar genezing zochten in een doolhof
Jij rubriceerde het allemaal voor ons.
Ik ben je heel erg dankbaar, dat je er voor mij was.
En dat je er voor velen zult zijn in de toekomst.
Wij geven het door aan alle lotgenoten
Geweldig dat Henk Fransen het stokje overneemt
Dankjewel Henk.
Anneke ,je zult er altijd zijn voor mij.

Ik heb veel van je geleerd,


Door Danielle Tcaciuc op 1 mei 2016

Lieve Anneke,
Dankbaar voor het “toeval” dat we naast je kwamen te zitten in de pauze te Rosmalen. Je kracht je spontaniteit ,je wijze raad geven we nog steeds door….


Door Mirza op 1 mei 2016

Dag Anneke, je laat bij mij een diepe indruk na. Hoe helder, intens, eenvoudig, nuchter vol humor beschrijf je jouw proces en voor velen een herkenbaar proces. De aanvaarding, de hoop; de worsteling – het overkomen van de angst voor de dood. Dat dit allemaal aspecten zijn van het hele spectrum en dat het er allemaal bij hoort, en dat alles accepteren en vrede hebben wat de uitkomst ook is, geen gevecht, geen strijden, geen stress, hoe het ook gaat. WOW! Je laat heel wat achter aan herkenning, inspiratie en vertrouwen.
Dank je daarvoor! x


Door Karin Eindhoven op 2 mei 2016

Anneke, ik heb genoten van het interview, jouw levenswijsheden,je droge humor en de ondeugende en levenslustige twinkeling in je ogen. Je hebt velen geïnspireerd. Dank je wel.


Door Hans ten kortenaar op 2 mei 2016

Kwetsbaar, krachtig, moedig en eigen-wijs, zo komt Anneke bij mij over. Je bent een prachtig voorbeeld voor velen en zeker voor mij. Bedankt
Van al die lieve aandacht zul je vast blozen Anneke!
Ik wens je man, familie en vrienden kracht toe – want Anneke missen is verdrietig en doet pijn. Hans


Door Noel op 2 mei 2016

Dank je wel Anneke, voor je kracht, wijsheid en humor.
Dank je we Anneke, voor je wijsheid, het delen en je humor


Door Renée Hoogreef op 2 mei 2016

Anneke, je hebt mij blij gemaakt met zo’n fantastisch voorbeeld te zijn om vooral je eigen weg te gaan. Volgens mij gaat het daarom in dit leven. Fijn dat je dit met velen hebt willen delen!


Door Ingrid Snijders op 2 mei 2016

Lieve Anneke, dank voor het uitdragen van je boodschap van Hoop, Geloof en Liefde. Wat luid en duidelijk is overgekomen, het maakte dat ik gepaste nederigheid ervoer. Diep respect voor jou en de weg die je ging/gaat. We delen het verder, je doel is bereikt.
Goede reis Anneke


Door Maria Joosten op 2 mei 2016

Anneke, ik dank je voor wat je bracht door op een open en eerlijke manier ‘onder ogen te zien’. Je herinnerde daarmee aan het ingebouwde volkomen natuurlijke mechanisme in ieder mens; een soort van ingebouwd mechanisme om de eenheid lichaam-bewustzijn-geest te helpen om innerlijke harmonie te herstellen. Dat deed je met veel humor. Willen genezen zo liet je mij beluisteren, is veel méér dan alleen de wens om niet te sterven. Het is toewijding om aan de reis van een volledige transformatie van jezelf te beginnen, zonder compromissen te sluiten of beperkende voorwaarden te stellen. Je bent je weg gegaan en hebt zoveel lichtpuntjes achter je gelaten.. Dank .


Door Francien op 2 mei 2016

Dankjewel voor de ontroerende interviews Anneke, voor zoveel wijsheid, puurheid en humor. Een diepe buiging.


Door Els en Ewout van Burgh op 2 mei 2016

Dank je wel Anneke voor je mooie verhaal en je eigen wijsheid, wij wensen jou een hele mooie reis aan gene zijde.


Door Aafke Bruijn op 2 mei 2016

Wat een bewondering heb ik voor je gesprek met Henk. Zo volkomen JeZelf. Zo puur. Zo wijs. Prachtig! Laat jouw EigenWijsheid en voorbeeld voor velen zijn. Dank je wel Anneke.
Je bent een voorbeeld voor heel veel


Door Lieve Vermaercke op 2 mei 2016

Het ga je goed mooi mens….je zal nooit vergeten worden….bedankt voor alles en tot ooit….


Door Harold op 2 mei 2016

Dag Anneke , jammer dat je er niet meer bent.
Weet zeker dat wat je gedeeld hebt tijdens jou leven dat dit nog velen tot steun zal zijn en vertrouwen geven.
Heb genoten van jou interview met Henk Fransen
Ben er van overtuigd dat je aan Gene zijde voortzet wat je hier op aarde in gang hebt gezet
Dank je wel!!!


Door Liesbeth Beuzekom op 3 mei 2016

Lieve Anneke, wat een enorme bewondering heb ik voor jou! Je hebt zoveel hoop gegeven aan mensen die te horen hebben gekregen dat ze ‘opgegeven’ zijn! Ik heb veel gehad aan je website, maar ook aan hoe jij bent omgegaan met je ziekte. Zo prachtig hoe je die laatste 5 jaar hebt geleefd, volledig in het NU, volledig je ziekte geaccepteerd. En dan nog je “laatste optreden”.. met zoveel humor, met zoveel liefde… heel veel dank daarvoor! Sterkte voor degene die je achter laat!


Door Lucienne op 3 mei 2016

Dank je wel Anneke, je geeft zoveel mensen iets prachtigs mee. Jouw ervaringen en belevenissen, zoveel wijsheid heb je met humor gedeeld. Het eeuwig licht schijnt immer door en jouw kracht en verhaal zal ook nog veel mensen inspireren, met veel respect ben je terug gegaan naar waar je vandaan gekomen bent. Ik wens jouw man, familie en directe vrienden heel veel kracht toe, ook al ben je niet echt ” weg ” zal het gemis groot zijn. Mooie reis!


Door Tineke op 3 mei 2016

Mooi mens, eindelijk rust ik wens je een mooie reis. Veel sterkte voor haar lief ,vrienden en familie.


Door Ans ten Velde op 8 mei 2016

Dank voor je eerlijkheid en zuiverheid Anneke, en de onvoorwaardelijke liefde voor het leven, Je laat aan mij zien hoe sterk jouw geest is en je gezonde gedachtengang. Namastè en een dikke knuffel Ans ten Velde. Dank je wel Henk


Door Marianne op 10 mei 2016

Lieve Anneke,
Ik heb je slechts eenmaal persoonlijk mogen ontmoeten, maar gedurende de korte tijd dat ik met je sprak ,voelde ik dat ik met een bijzondere vrouw in gesprek was. Ik had je zo graag weer terug willen zien in Veldhoven!
Jij zal voor altijd een speciaal plekje in mijn hart behouden.
Dank je wel voor je geweldige inzet.
Dikke kus.
Marianne


Door Petra op 10 mei 2016

Lieve Anneke,
Nadat ik de diagnose “kanker” kreeg ben ik op internet gaan zoeken naar alternatieve manieren en werd er behoorlijk dol van. En toen kwam ik jouw website tegen. Alle informatie bij elkaar! Ik heb er veel aan gehad en had je bij leven willen bedanken. Helaas niet gedaan. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop je met je ziekte bent omgegaan en de laatste jaren geleefd hebt. Ik wens al je nabestaanden veel sterkte. Liefs.


Door Patricia op 11 mei 2016

Anneke, ik zag en hoorde jou ook in Rosmalen en kreeg kippenvel van je verhaal. Een enorme buiging van mij voor je doorzettingsvermogen en je openheid, het vertrouwen wat je hield en je mooie manier om je verhaal aan ons te vertellen. Een verdiend applaus viel je ten deel. Het ga je goed aan de andere kant!
En veel sterkte gewenst voor de mensen die je zullen missen.


Door Annemarie Vis op 12 mei 2016

Wat een schrik, toen ik het hoorde. Ik wilde je nog heel erg bedanken voor de fijne mailwisseling die we hadden afgelopen december en begin 2016. Ik schreef je over mijn vader die half november dezelfde diagnose kreeg als jij destijds. Ik vroeg je het hemd van het lijf over je protocollen, behandelingen, artsen etc. en iedere keer kreeg ik een liefdevolle warme brief terug met veel tips, persoonlijke ervaringen en vooral veel aandacht en warmte. Jouw brieven hebben me enorm geholpen in die fase en in die situatie. Ik heb ze nog voorgelezen aan mijn vader. Helaas ging het bij hem te snel voor wat voor interventie dan ook. Hij stierf al half januari. Maar de support en lieve brieven waaruit veel kracht, hoop en vertrouwen sprak hebben me ontzettend goed gedaan. Dank je Anneke, je bent een prachtziel. Fijn Henk, dat je deze website behoudt en beheert, ik heb er zo veel aan gehad! Heel veel sterkte aan de familie.


Door Christine op 18 mei 2016

Lieve Anneke, ik heb je 20 jaar geleden leren kennen, heb je toen ervaren als een wijze leuke, grappige, inspirerende haar eigen weg zoekende- en gaande vrouw die in die periode veel voor me betekende. Vorig jaar moest ik aan je denken en een paar dagen later zag ik je ineens op de televisie bij de EO, sindsdien hebben af en toe wat heen en weer gemaild en ben ik je blog gaan lezen. Heel fijn was het om in jouw gesprek met Henk Fransen te zien dat je ondanks je ziekte je dwarsheid en humor nog niet kwijt was geraakt. Ik zag weer die hele leuke wijze vrouw en dat deed me goed. Dag Anneke, ik ben blij dat ik je gekend hebt.


Door Rita Klerkx op 23 mei 2016

Lieve Anneke, Ook ik was in Rosmalen bij jouw indrukwekkende verhaal aanwezig. Jouw liefde, wijsheid en humor raakten mij diep. Ik wens jouw man, familie, vrienden veel Kracht en Licht. Dank je wel voor alles wat je deelde, Rita


Door Hanneke van Dalen op 25 november 2016

Lieve Anneke, mooi mens, je bent nog wel bij ons, niet meer in jouw lichaam, zoals je het zelf zo mooi verwoordde in het interview met Henk, je hebt je lichaam teruggegeven aan de schepper. Veel licht en liefde wens ik jou toe vanuit dankbaarheid! Hanneke


Door Marianne Wensveen op 30 december 2016

Lieve eenvoudige, wijze en dappere vrouw. Ik heb grote bewondering voor je gekregen. Je bent voor ons allen een heel mooi voorbeeld, of we nu ziek zijn of niet. Mij heeft geloof ik nog het meest geraakt dat je zo vol overgave kon zijn. Dat je je wijsheid verder mag dragen, waar je ook bent. En lieve achterblijvende mensen hier, koester haar, en wat een geluk dat je een deel van de weg samen hebt mogen afleggen.
Marianne


Door Dankbaar op 2 maart 2017

Ik wil Anneke enorm danken voor het delen van haar kennis via haar website. Nu is kennis alom vertegenwoordigd in onze wereld maar zie het maar helder, gedegen, overzichtelijk EN bij elkaar op 1 website te vinden en te krijgen! Dat lukt niet zomaar 123 simpel. Echter, de door haar gedegen bijeengezochte informatie is helder uiteengezet en veelomvattend. Hiermee bespaart ze mij een boel energie om het zelf uit te zoeken. Dat beschouw ik als een waar groot geschenk. Duizendmaal dank dat Anneke dit gedaan heeft. Maar ook jij bedankt Henk, dat je de website voortzet. Ik hoop dat meer mensen er van mogen profiteren en er het beste mee uit hun leven kunnen halen!


Door Joke op 30 maart 2017

Wat een prachtvrouw. Ik ben blij met deze video’s. Vooral het laatste raakte me diep. Het verenigen van ‘aanvaarden’ (ik kan niet meer alles) en ‘hoop’. En wat ‘ik moet genezen’ stress oplevert. Dank je Anneke. Ik heb geen kanker, maar ben wel een paar jaar ziek geweest. Auto-immuumziekte. Ik voel me nu een stuk beter, maar wil als het ware de tijd inhalen, want ik ben 73. Zoals “ik moet deze zomer naar de bergen”. Dat levert stress op. Ik wil het wel heel graag. Daarom doe ik de Chi-neng on-line cursus. Anneke, ik heb veel geleerd, van hoe je in het leven staat.
Ontzettend bedankt, je bent een pracht-vrouw en een voorbeeld voor mij en velen. Het ga je goed, daar boven. En jij ook bedankt Henk. Alle liefs Joke


Door Conny Harkema de Wit op 14 maart 2018

Dank je wel Anneke, de hemel is een ster rijker!


Door Evelinda Smit op 10 april 2018

Lieve Anneke, het is inmiddels hier op aarde 2018, en jouw verhaal is nog altijd actueel en zeer indrukwekkend. Ik wens jou een warme groet toe en ben jou dankbaar voor alle gegevens. Het heeft mij zeker op goed weg geholpen na de diagnose borstkanker (nov 2017). Mijn dank voor jou.


Door E.L.Vogel op 5 juli 2019

dank je wel Anneke, jouw verhaal heeft mij ontroerd en tot tranen bewogen.
het gaat je goed aan gene zijde.

Plaats een reactie


*