Gek advies: laat je ziekte/probleem met rust...

Gek advies: laat je ziekte/probleem met rust...

De meeste problemen/ziekten blijven veel langer bestaan dan nodig is omdat we er te krampachtig op focussen. Op deze video reik ik je de mogelijkheid aan je te ontspannen en je trillingsfrequentie te verhogen om flow en genezing meer kans te geven.


Hoe kijk jij hier naar? Laat een reactie achter onder aan deze pagina.


Over de schrijver
Henk vdf Fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Claartje Bos
Door

Claartje Bos

op 30 Jan 2023

dank je hartelijk, Henk dat je me hier aan her-innert!

Corry M
Door

Corry M

op 02 Feb 2023

Dank je wel voor je uitleg. Ik stuur het andere mensen om uit te leggen hoe ik met kanker om ga/wil gaan. Ik kijk het zelf regelmatig terug omdat het vertrouwen schept.

Muriel
Door

Muriel

op 05 Feb 2023

Dankjewel Henk, mooi hoe je het uitlegt. Waardevol om hier weer aan herinnerd te worden.

Tonnie
Door

Tonnie

op 02 May 2023

Dankjewel Henk voor je rustgevende, liefdevolle woorden die rechtstreeks tot het hart spreken.

Gemmy
Door

Gemmy

op 18 Sep 2023

Henk, dit is zó 'waar'! Ik heb het mogen ervaren na twee prachtige bevallingen en het voelen van een eenzaam veld, mijn zoektocht in de reguliere geneeskunde. Vanuit mijn intuïtie koos ik een eigen pad. Zó dankbaar voor mijn voelbare andere eigen keuze.

Reactie plaatsen