DNA is je kostbaarste bezit

Het mysterie van het leven komt élke cel van je lichaam binnen via het DNA

Het mysterie van het leven, de bron van al het leven of hoe je het ook maar wilt noemen, komt via de kern van elke cel je lichaam binnen en drukt zich daar via je DNA uit in de triljoenen wonderen die élke seconde in je lichaam plaatsvinden!

Je DNA is de deur naar het mysterie van de schepping, het is jouw verbinding met de bron van al het leven.

Sommige mensen denken dat je aan dat DNA mag sleutelen en dat je anderen (zelfs kinderen!) mag 'dwingen' daarin mee te gaan. Ik zeg: 'Laat niemand ook maar in de buurt van je DNA komen. Het zal probleem op probleem veroorzaken en dingen op den duur erger en erger maken.'

Ik voorspelde...

Nog geen twee maanden geleden, toen het kabinet vrolijk allerlei versoepelingen aankondigde, gaf ik in mijn nieuwsbrief aan dat we een grote(re) besmettingsgolf konden verwachten en dat er een nieuwe lockdown zou komen, omdat vaccinaties mensen op den duur zwakker maken, in plaats van sterker. Ik schreef ook dat we sinds de invoering van de griepprik de ergste griepseizoenen ooit hebben gehad en dat ik geen enkele reden heb om aan te nemen dat dat, ondanks alle beloftes, voor de nieuwe 'behandeling' anders zal zijn.

Ik kreeg daarop veel boze mailtjes: 'Hoe ik zoiets durfde te beweren en dat ik energie gaf aan negativiteit'.

Ik antwoordde deze mensen: 'Wanneer ik een bui zie hangen, dan neem ik een jas mee en vertel ik over die bui aan mijn vrienden, zodat ze niet nat hoeven te worden. Daarmee maak ik de regen niet erger. En daarom herhaal ik hier: denk voor jezelf goed na en volg je diepste wijsheid. Misschien is het een goed plan niemand in de buurt van je DNA te laten komen (of in ieder geval niet nog een keer). Je DNA is je meest kostbare bezit (veel en veel kostbaarder dan een bezoekje aan de bioscoop of een restaurant). DNA is je verbinding met het licht, je natuurlijke immuniteit, de liefde en nog zo veel meer.

De wereld vormt zich door wat we doen. Volg je eigen wijsheid. Beweeg niet mee met wat niet kloppend voor je voelt. Ook niet een beetje! Geef in het klein uitdrukking aan je diepste integriteit. Op die manier geven we de nieuwe wereld vorm. We zijn dat verplicht aan onszelf én aan onze kinderen.


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Aline
Door

Aline

op 13 Nov 2021

Ik word altijd blij als ik u lees. Want alles wordt dan weer glashelder. De eenvoud van uw woorden geeft me hoop. Ik schrijf u dit om de rimpeling in het water te vergroten. De liefde en dankbaarheid in mijn hart tellen mee om ons allemaal moed te geven.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 14 Nov 2021

Dank Aline, dat is fijn voor mij om te lezen. Wanneer we enkele mensen kunnen aanraken en sterken, is dat heel mooi!

somers
Door

somers

op 15 Nov 2021

Beste Henk, In de veesector waar elke koe een fortuin waard is, weet men al langer dat vaccinaties de koeiensoort op den duur verzwakken. Maar men deed er vooral aan preventieve, en nu verliet men al even dit pad. meer inzetten op immuniteit hoor ik bij de bioboeren. Nu bij een pandemie, zullen ze toch injecteren hoor. Ze hebben er ook al enige ervaring met coronavirussen, en ik dacht dat hun aanpak aanvankelijk zelfs dezelfde was als voor de mensen van nu. Maar die RNA-based vaccins, beschadigen die werkelijk het DNA.? Veel dokters en experten zeggen van niet. Maar in de sociale media worden wel dwingende boodschappen verspreid. Weet u als dokter het uit de eerste hand, dat dit werkelijk zo is?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 15 Nov 2021

Beste Anne-Marijn, ik ben geen arts meer. Wat ik vind, deel ik eerlijk in mijn blogs en trainingen. Daarna is het aan mensen zelf om te bepalen wat hun innerlijk weten hen verteld en hoe ze willen handelen. Ik verwacht dat veel mensen over enkele jaren (of eerder) enorm spijt zullen hebben dat ze zo makkelijk met het nieuws zijn meegegaan, terwijl ze diep vanbinnen best aanvoelden dat het niet klopte. Sommige schade is in mijn ogen achteraf niet zomaar te herstellen...

Anita Wilbrink
Door

Anita Wilbrink

op 02 Dec 2021

Tip voor iedereen die het wel heeft gedaan. Kijk met liefde naar de beslissing die je toen nam. Toen keek je er anders naar als nu. Nu is nu, accepteer dat en stuur steeds alle licht, liefde naar jezelf toe. Je bent al die licht en liefde waard. Focus je daar op. Ook voor jou komt alles goed. Je bent omringd in licht en liefde.Denk alsof je in een donkere kamer bent, er steken steeds meer mensen hun lichtje aan voor jou. Je bent als een druppel zoet water in de oceaan. Het komt vanzelf goed en je wordt weer als de zee.

Reactie plaatsen