De Wereld Gezondheisorganisatie (WHO) over vaccinaties

De Wereld Gezondheisorganisatie (WHO) over vaccinaties

Er wordt veel gesproken over vaccinaties, voor en tegens, complottheorieën, enz,
maar ik denk dat je het best kunt luisteren naar wat de WHO zelf te zeggen heeft over
de veiligheid van vaccinaties.

Het blijkt dat de WHO binnenskamers grote vraagtekens zet bij de veiligheid van vaccinaties

De video hieronder geeft opnames te zien van vergaderingen van de WHO waarin hoge functionarissen (artsen en wetenschappers) ernstige vraagtekens zetten bij de veiligheid van vaccinaties. Ze benoemen gevaren die haaks staan op wat ze in de media naar buiten brengen over vaccinaties. Wat leven we toch in een vreemde wereld!

Samenvatting van de informatie op de video

De video duurt in totaal anderhalf uur en ik kan me voorstellen dat je je daar niet 1-2-3 doorheen worstelt (ook omdat de Amerikaanse host die de opnames van de WHO-vergaderingen becommentarieert wat mij betreft een beetje schreeuwerig overkomt). Kort samengevat (let wel dit is niet wat ik vind maar wat hoge functionarissen van de WHO achter gesloten deuren zelf zeggen):
  • Artsen en wetenschappers van de WHO geven duidelijk zelf aan dat de veiligheid van vaccins op geen enkele manier is gegarandeerd. Dit omdat er geen langetermijnonderzoeken zijn gedaan naar welk vaccin dan ook. Er worden verder ernstige vraagtekens gezet bij de in vaccinaties gebruikte giftige hulpstoffen (bijvoorbeeld aluminium).
  • Ook wordt aangegeven dat het combineren van verschillende vaccins, afkomstig van verschillende producenten, door interferentie, onvoorziene problemen kan geven (en dat dit niet is onderzocht).
  • Tot slot wordt door mensen van de WHO openlijk uitgesproken dat antivaxxers in sommige opzichten gewoon gelijk hebben – en er wordt geadviseerd een voortaan een ander woordgebruik te kiezen om deze mensen te framen (onvoorstelbaar!):
Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
D Vleminckx
Door

D Vleminckx

op 22 Oct 2020

echt een beetje te schreeuwerig, die amerikaan. Waar staat de video vd who? Ik bekijk het liever zelf

S.Z
Door

S.Z

op 31 May 2021

Het is idd jammer dat je de video van WHO geknipt zit en dus sommige dingen kunnen buiten context geplaatst en geïnterpreteerd worden. Het lijkt me wel dat deze mensen juist wel bespreken hoe je vaccines veiliger kan maken en dat juist gebrek aan juiste, volledige informatie zorgt voor veel weerstand. En eerlijk is eerlijk alle medicijnen zijn chemisch, hebben bijwerkingen en eigenlijk niet gezond zijn voor ons al doen ze hun werk. Dus ook vaccines.

Reactie plaatsen