arrow_drop_up arrow_drop_down

Een van mijn grote favorieten:

Dit is onmogelijk:

Een oude ziel in een jong lichaam:

Ik weet niet precies waarom maar deze video raakt me in mijn hart: wat een jeugdig zelfvertrouwen en samenspel. Op deze manier is alles mogelijk.

 

Over de schrijver
Herman de Geus
Door

Herman de Geus

op 27 June 2019

Absoluut mee eens Henk. Zit op het ogenblik in een proces met mijn ex die juist alle kracht uit onze zoon van 14 aan het wegnemen is. Maar ik kan mateloos genieten van kinderen die in hun kracht zijn zoals in deze video's. We zijn met alles en iedereen verbonden en voel de grootsheid daarvan. Succes!

jolanda
Wil Mast
Door

Wil Mast

op 27 June 2019

Super! Hun passie spat er vanaf. Het vuur, hun liefde voor hun gave komt uit het diepst van hun ziel. Het resoneert in mijn longen, mijn hart. Ook jouw reactie ontroert mij. En dan voel ik weer mijn dicht geknepen keel. In de auto kan ik met mijn grijsgedraaide stem meezingen met een CD uit de jaren 50. Ik zal wat meer gaan zingen, meezingen, want er zitten nog oude emoties en vastgeroeste pijn.

Tibo Kemperman
Door

Tibo Kemperman

op 31 March 2020

Terug kijken naar de video's en alweer genieten van zulke optredens die je gewoon happy maken.

Reactie plaatsen