De Bengston-methode

Dr. Bill Bengston

15-17 maart 2019 halen we de Amerikaan Bill Bengston naar Nederland voor een lezing en workshop over zijn methode van energetische genezing. Bengston is een pure wetenschapper en bereikt met zijn methode spectaculaire resultaten bij muizen met kanker. Wanneer deze resultaten zouden bestaan met betrekking tot het toedienen van een medicijn zou het direct wereldnieuws zijn. Nu worden de resultaten van zijn onderzoek echter buiten het nieuws gehouden. Toen ik voor het eerst zijn lezing over energetische genezing hoorde was ik gegrepen en ik ben blij Bengston aan mijn netwerk te kunnen voorstellen.

Voor wie is het?

Deze lezing en workshop is voor iedereen die voor zichzelf of een ander geïnteresseerd is in energetische heling. Je kunt meedoen als patiënt, therapeut of arts, maar ook gewoon omdat je je helende capaciteiten wilt versterken naar je kinderen of huisdieren toe. De geboden methode in combinatie met de kracht van groepsenergie kan bovendien oude pijnpatronen verzachten, conflicten in relaties helen, financiële situaties doen doorstromen, kortom, een positieve invloed uitoefenen op vrijwel elk aspect van je leven.

Lezing van Bengston voor wetenschappers

 

Lees meer over de eerstvolgende live-workshop met Bengston…

 

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen