Drie online bijeenkomsten Psychosomatiek & Zelfgenezing

Op 19, 26 maart en 2 april geef ik drie online bijeenkomsten Psychosomatiek & Zelfgenezing. We zullen tijdens deze bijeenkomsten stilstaan bij de geestelijke betekenis van organen/ziekten en bij verschillende manieren waarop je je zelfgenezende vermogens op 5 niveaus kunt versterken. De opnamen van de bijeenkomsten kun je achteraf terugkijken.Elke bijeenkomst duurt anderhalf uur en heeft de volgende structuur:

 • Meditaties om het lichaam te zegenen, te helen en te bekrachtigen
 • Inspiratie(s) van mij
 • Vraag & antwoord
 • Heling in kleine groepjes
 • De betekenis van organen en ziekten
 • Vraag & antwoord
 • Afsluitende healing in de grote groep

Noot: de opnamen bevatten de meditaties, inspiraties en sommige van mijn antwoorden op vragen. Deelnemers zijn nooit hoor- of zichtbaar op opnamen.


Doelgroep

Deze bijeenkomsten zijn waardevol voor iedereen die zelf lichamelijke klachten heeft of die mensen met klachten begeleidt.Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig met een goed werkende camera en microfoon. Tijdens de bijeenkomsten wisselen we namelijk zo nu en dan met elkaar uit (in de grote groep of in de kleine breakout rooms). Daarvoor is het belangrijk dat je zichtbaar en verstaanbaar kunt zijn. Uitwisselingen zijn bekrachtigend. Er worden geen ziekteverhalen uitgewisseld of privé omstandigheden gedeeld.


Drie online bijeenkomsten via Zoom
Psychosomatiek & Zelfgenezing
Donatie € 22,-

Praktische informatie

 • Voorwaarde: een goed werkende camera en microfoon op je computer/laptop en de bereidheid om zo nu en dan met andere deelnemers uit te wisselen. Eventuele uitwisselingen zijn bekrachtigend en er worden in principe geen ziekteverhalen uitgewisseld of privé omstandigheden gedeeld.
 • Drie dinsdagavonden: 19, 26 maart en 2 april 2024 van 19.30 tot 21.00 uur (met een uitloop van maximaal 15 minuten).
 • Log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai.


Direct na betaling:

 • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle drie de online bijeenkomsten. In een tweede mail ontvang je je rekening. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
 • Opnames van de bijeenkomst vind je de dag ná een bijeenkomst in de leeromgeving. Waar deze opnames precies staan, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.
 • Noot: De opnamen bevatten enkel mijn inspiraties en antwoorden op vragen. Deelnemers zijn nooit hoor- of zichtbaar op opnamen.


LET OP: Check direct na betaling of je de bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, laat mij dat dan direct weten door een mail te sturen naar: office@henkfransen.nl.


7.400+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

35+

Jaren trainingservaring

1.900+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop henk zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen