COVID-19

De beste informatie die ik tot nu toe over COVID-19 (het coronavirus) ben tegengekomen, kun je bekijken in het filmpje hieronder. Dr. Zach Bush presenteert hierin naar mijn mening een degelijke mix van medische kennis, wetenschappelijke data en een no-nonsense kijk op de wereld van nu.

Bush is internist, endocrinoloog en wetenschappelijk onderzoeker.
Je moet er even wat tijd voor uittrekken, maar echt: dan heb je ook wat.

(De video is Nederlands ondertiteld).

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).
Deel deze pagina gerust met je vrienden/netwerk.

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Rosi Van Der Ploeg
Door

Rosi Van Der Ploeg

op 15 Jun 2020

Zonden ze dit maar op tv uit.

L.E.M.
Door

L.E.M.

op 16 Jun 2020

PRACHTIG !

Frans Theelen
Door

Frans Theelen

op 15 Jun 2020

Eindelijk n ECHTE Waarheid☀️Vol Liefde Respect en Schoonheid

marike
Door

marike

op 15 Jun 2020

Dank voor het delen..!

Sabine Roelofsen
Door

Sabine Roelofsen

op 15 Jun 2020

Duidelijk....de circle of life! De overheden en elite willen helaas macht. Gaat ze niet lukken, dat is ook een natuurwet....

ruud
Door

ruud

op 15 Jun 2020

Super dat je dit doorstuurt - deze video zoveel mogelijk delen en verspreiden !

Riëtte
Door

Riëtte

op 15 Jun 2020

Thank you this is so clear, I love your message.

Karel Maliepaard
Door

Karel Maliepaard

op 15 Jun 2020

Kan deze link door iemand naar alle kamerleden en RIVM deskundigen verzonden worden? Heel mooi om deze duidelijke holistische verklaring voor het fenomeen COVID te horen en zien. Bedankt voor de link Henk.

Marc en Annemarie
Door

Marc en Annemarie

op 16 Jun 2020

Wat een fantastisch verhelderend interview, en wat een geweldige boodschap/oproep tot slot! Dankjewel Henk voor het delen!

Jose
Door

Jose

op 16 Jun 2020

Dank Henk voor het delen van deze prachtige in woord en beeld gebrachte informatie. Weer verbonden met het grote geheel. Jose.

Francis Tomson
Door

Francis Tomson

op 16 Jun 2020

Inderdaad deze link kan naar iedereen gezonden worden. De Nederlands media geeft een kans laten liggen om na te gaan: "wat is de diepere betekenis van covid-19?" in plaats van herhalen van de standpunten van RVIM-deskundigen, kamerleden enz. Luisteren naar je gevoel en intuitie. Hartelijk bedankt Henk voor deze link.

AM
Door

AM

op 16 Jun 2020

wow super informatief! bedankt!

Sandra
Door

Sandra

op 16 Jun 2020

Heel ontroerend, ben er stil van........

Clara
Door

Clara

op 16 Jun 2020

Bedankt voor het delen!

Caroline Haenen
Door

Caroline Haenen

op 17 Jun 2020

Diep onder de indruk en helemaal mee eens. Een call van de aarde om alles te veranderen en ons te richten op share and care, op liefde en verbinding en op een wereld die zich richt , ook preventief, op een gezonde mindset, een vrije, gezonde, vitale en blije levensstijl.... enz. Graag werk ik mee.... Ben een website aan het maken voor mijn therapeutische werk als enneagram therapeute.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 21 Jun 2020

Wat mooi en kernachtig verwoord Caroline!: 'en ons te richten op share and care, op liefde en verbinding en op een wereld die zich richt , ook preventief, op een gezonde mindset, een vrije, gezonde, vitale en blije levensstijl.... enz.'

Nicole Rosez
Door

Nicole Rosez

op 17 Jun 2020

Hoe prachtig is dit. Kon deze film toch maar iedere dokter bereiken en alle universiteiten en alle regeringen. Ontroerend mooie visie op het leven.

Mineke Minderhoud
Door

Mineke Minderhoud

op 18 Jun 2020

Dankjewel voor het delen van deze prachtige video. Amazing!

somers
Door

somers

op 21 Jun 2020

Super deze video! Echt super! Waarom worden we dagelijks nog blootgesteld aan media (de nieuwszenders en kranten) die alles zo fout voorstellen, terwijl onze kleinste teen al aanvoelt dat het zo 'kinderachtig en simpel' niet kan zijn. Met andere woorden 1) waarom maken ze ons zo bang, behandelen ze ons als kleuters en 2) wiens belangen dienen de overheid en de media zonder het zelf te weten?

Lucia Van Mook
Door

Lucia Van Mook

op 25 Jun 2020

Dankje Henk dit moet naar de hele politiek dat ze eindelijk gaan inzien hoe het zich ontwikkelt. De hele overheid en media. Kun je er niet voor zorgen dat ze het uitzenden op tv. Misschien contact opnemen met Antoinette Hertsenberg programma dokters van morgen. Een idee?

Sjaan Sneek-Conijn:
Door

Sjaan Sneek-Conijn:

op 27 Jun 2020

Dankjewel voor het delen Henk! Hopelijk wordt deze video ook door onze beleidsmakers bekeken, want deze zo holistische kijk op onze aarde en haar bewoners kan tegenwicht bieden aan de starre beperkte visie van RIVM en WHO.

Yvonne Wilderink-Pape
Door

Yvonne Wilderink-Pape

op 29 Jun 2020

Waaauw fantastisch hoe deze man zijn verhaal vertelt, ik ben sprakeloos en ontroerd hierdoor ik ga het zeker nog een keer naar luisteren en kijken

Corine Kabel
Door

Corine Kabel

op 13 Jul 2020

Thank you so much for all your effort , all the talking which was needed to explain what is going on, I really believe you because from the very beginning I felt all this......but we need people as you for explaining this! So I will share your knowledge!

Judith
Door

Judith

op 22 Nov 2020

Wat ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik dit filmpje heb mogen zien. Wat een verhaal, precies ook zoals ik het vanaf het begin al voelde. Prachtig zijn de laatste woorden. Tranen over mijn wangen en een tinteling in mijn lijf. Dankjewel Henk dat je dit deelt

Hermie Jansen
Door

Hermie Jansen

op 15 May 2021

Beste Henk, Een poos geleden heb jij een stuk geschreven over vaccinaties tegen corona met aan de kop "Niet zomaar een prikje" Ik heb jouw artikel met veel interesse gelezen en wilde het opslaan om te bewaren. Helaas heb ik dit niet meteen gedaan. Later zag ik dat het weg gecensureerd was. Kan ik op de een of andere manier nog aan dit artikel komen? Met vriendelijke groeten, Hermie Jansen

Reactie plaatsen