arrow_drop_up arrow_drop_down
Urenlang in hoge licht- en liefdestrillingen zijn

Urenlang in hoge licht- en liefdestrillingen zijn

Andere mensen kunnen je van alles aanraden, of erger nog proberen je te dwingen, maar in jou is de volledige kennis en informatie beschikbaar omtrent je levenspad en de blauwdruk ervan.

In die zin is het goed naar binnen te keren en die wijsheid in jezelf aan te boren en er gebruik van te maken. Het is misschien ook wel het beste dat mijn programma Verhoog je trilling je te bieden heeft: de connectie met je eigenwijsheid maken.

Je innerlijke leiding

Alles wat jou lichter maakt, verhoogt je licht- en liefdestrillingen en brengt je dichterbij de enorme wijsheid die in je aanwezig is. Tevens opent het de deur naar je hogere zelf, je geleide gidsen en je beschermengelen. Zij kunnen je veilig leiden op je levenspad en vanuit deze wijsheid kun jij de komende tijd ook veel voor je naasten en mensen die eventueel bang zijn betekenen.

Tip: urenlang in hoge licht- en liefdestrillingen zijn

Alles dat jou een goed gevoel geeft versterkt je licht. Dus alles waar jij warm voor loopt, enthousiast over bent, in vervoering door raakt, alle mensen, muziek, boeken, films, bezigheden die liefde in je opwekken, je zachter, vrediger of moediger maken, versterken je innerlijk licht. Leer hier meer en meer je aandacht op te richten en er ook daadwerkelijk tijd voor vrij te maken in je agenda. Doe dat nu: pak het meest inspirerende boek dat je in je leven gelezen hebt er nog eens bij en herlees het. Het zal je de komende weken tientallen uren in een hogere trilling brengen en nieuwe gebeurtenissen in je leven brengen.

Hoe je je innerlijke leiding versterkt

In het online-programma Verhoog je trilling dat 1 januari van start gaat leer je niet alleen je trilling (enorm) te verhogen en verbinding te maken met je hogere zelf (je innerlijk licht), maar ook om dit in je dagelijks leven te verankeren en elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen. Ik denk dat dit niet alleen heel fijn is voor jezelf, maar dat het ook een enorme bijdrage levert aan het in goede banen leiden van de angst die momenteel lijkt te regeren in de samenleving.

Ik heb de laatste tientallen jaren in mijn werk vaak gezien hoe een kleine shift in iemands bewustzijn ongeneeslijke toestanden op wonderbaarlijke manier genezen en daarom weet ik dat wanneer meer mensen deze kleine shift maken de schijnbaar ongeneeslijke toestanden in onze samenleving ook op verrassende wijze kunnen veranderen. Doe je ook mee?

Het nieuwe programma bevat werkelijk het beste dat ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld (en de corona-maatregelen kunnen de uitvoering ervan lekker niet tegenhouden :-)).

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen