Themabijeenkomst
Omgaan met andersdenkenden

Hoe kun je je trilling hoog houden in contact met andersdenkenden?

Je leert

In deze tijd nemen tegenstellingen toe en mensen verliezen soms onnodig veel energie in contact met andersdenkenden. Dat is jammer, want we staan samen voor de uitdagingen in deze tijd en we zullen deze uitdagingen ook samen moeten overwinnen.

Tijdens deze bijeenkomst leer je een aantal krachtige principes waarmee je niet alleen je relaties met andersdenkenden naar een hoger plan kunt tillen, maar élke relatie en élk aspect van je leven. 


Na de bijeenkomst

Ik geef je tijdens de bijeenkomst ook een eenvoudig format mee. Met dit format, waarmee je, wanneer je dat wilt, jezelf met een of meer medecursisten na de bijeenkomst kunt blijven bekrachtigen en op koets houden.


De kracht van samen

In mijn live-bijeenkomsten word je deel van een grote groep gelijkgestemden. Daardoor word je deel van een krachtig energie- en lichtveld vol wijsheid en informatie. Dit veld zal tijdens de bijeenkomst je groeiproces versterken.


Na de bijeenkomst

Na de bijeenkomst kun je in mijn speciale en besloten leeromgeving met een of meer medecursisten een groepje vormen om ook het leereffect na de cursus te verduurzamen. Het is een speciale format die in mijn VJT-cursussen voor veel medecursisten een krachtige steun is.

Ervaringen deelnemers

Voor de bijeenkomst

Ik schreef mij in voor de themabijeenkomst omdat ik energie verloor in contacten. Ik heb nu heel eenvoudige tools om mijzelf daarin niet langer te verliezen.
Deelnemer
Tijdens de bijeenkomst
Ik was vooral geraakt om mijzelf tijdens de bijeenkomst in te leven in mijn andersdenkende gesprekspartner. Dat wat in mijn leven een pijnpunt was, werd hierdoor een verbindend punt.We moesten bovendien erg lachen.
Deelnemer
Na de bijeenkomst

De format om achteraf met elkaar uit te wisselen heeft me verrast. Het houdt me niet alleen op koers in lastige situaties, het geeft me energie en het verbetert de kwaliteit van mijn hele dag.

Deelnemer

Wat krijg je wanneer je meedoet?

Je ontvangt een link voor 1 live bijeenkomst via Zoom

Tijdens deze bijeenkomst leer je een aantal krachtige principes waarmee je niet alleen je relaties met andersdenkenden naar een hoger plan kunt tillen, maar élke relatie en élk aspect van je leven. 

Je ontvangt na de live bijeenkomst per mail een handout waarin de informatie uit de bijeenkomst voor je is samengevat. 


Je hebt onbeperkt toegang tot mijn speciale leeromgeving

In deze leeromgeving vind je het programma 'Omgaan met andersdenkenden'. Ook heb je er toegang tot meerdere van mijn gratis video's/audio's over het zelfgenezend vermogen.

In een besloten uitwisselgedeelte van de leeromgeving kun je, wanneer je dat wilt, na de bijeenkomst met medecursisten van gedachten wisselen of middels een eenvoudig en beproefd format elkaar na de bijeenkomst blijven bekrachtigen.

Voordat je besluit mee te doen...

Wanneer je meedoet is het belangrijk dat je onderstaande 3 zinnen met JA kunt antwoorden:

- Ik heb een computer met een goedwerkende camera, microfoon en internetverbinding.

- Ik heb het programma Zoom op mijn computer geïnstalleerd.

- Ik zorg ervoor dat ik tijdens de online bijeenkomst alleen in de kamer ben of dat ik een koptelefoon gebruik zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren.

Noot:

Wanneer je de VJT-Basiscursus hebt gevolgd, ben je welkom tijdens deze themabijeenkomst, maar het is niet nodig. In de basiscursus heb je immers al alle tools geleerd om je relaties met andersdenkenden naar een hoger plan te tillen.

         Eenmalig voor € 10,-

Omgaan met andersdenkenden

DATUM:

18 december 2021.


LESTIJDEN

10.30 - 12.30 uur (met een maximale uitloop van een half uur).


WAT KRIJG JE?

- Een link voor de online bijeenkomst via Zoom.

- Een samenvatting van de informatie per mail.

- Onbeperkt toegang tot het programma in de leeromgeving.

- Een eenvoudige format waarmee je, wanneer je dat wilt, jezelf samen met enkele medecursisten kunt blijven bekrachtigen.


VÓÓRDAT JE JE INSCHRIJFT:

- Check of je de datum van de online bijeenkomst kunt en noteer deze datum in je agenda.

- Reserveer 10.30 - 12.30 uur ruim in je agenda zodat je in alle rust aan de bijeenkomst mee kunt doen.

- Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen onderaan deze pagina.


BIJ INSCHRIJVING GA JE AKKOORD MET:

Bij inschrijving ga je akkoord met de technische voorwaarden zoals hierboven aangegeven en zorg je ervoor dat je tijdens de online bijeenkomst alleen in de kamer bent of dat je een koptelefoon gebruikt zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren.


WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

- Direct na betaling ontvang je een nota en een bevestigingsmail met uitleg hoe je kunt inloggen in de leeromgeving (check je spambox in het geval dat je die email niet direct ontvangt).

- Een dag voor de online bijeenkomst ontvang je per mail een persoonlijke link (die je niet met anderen kunt delen) om in te loggen voor de bijeenkomst.

 

Na de cursus behoud je onbeperkt toegang tot de leeromgeving en het programma dat je hebt gevolgd.


4.200+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen

Antwoorden op de meestgestelde vragen

Wat zijn de technische voorwaarden om mee te doen?

Je hebt het programma Zoom op je computer geïnstalleerd. Verder heeft je computer een goedwerkende camera en microfoon en beschik je over een goede wifi-verbinding. Wanneer je nooit eerder aan een Zoom-bijeenkomst hebt meegedaan, doe dit dan een keer voordat je je inschrijft. Op die manier weet je zeker dat de cursus een succes voor je wordt.

Kan ik meedoen wanneer ik geen ervaring met Zoom heb?

Ja, dat kan, maar alleen wanneer je computer aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je een klein beetje handig bent met computers. Als je dat niet bent, is het belangrijk dat je iemand anders vraagt om te controleren of de camera en microfoon op je computer goed werken en je wifi-verbinding voldoende sterk is. Vraag deze persoon dit te testen voordat je je inschrijft en vraag hem of haar ook om het eerste kwartier van de eerste bijeenkomst aanwezig te zijn om je te helpen waar dat nodig mocht zijn.

Kan ik meedoen op een tablet of mobiele telefoon? 

Het kan, maar je wordt op een tablet of mobiele telefoon doorgaans beperkt in je bedieningsmogelijkheden. Daarom heeft een computer echt de voorkeur.

Wat zijn de privacy-richtlijnen voor deelname?

Wanneer je meedoet verbind je je aan een geheimhoudingsplicht: dat wil zeggen alles wat wordt gedeeld tijdens de bijeenkomsten en eventueel in de breakout rooms, blijft daar en wordt niet met anderen gedeeld.

Ook zorg je dat je alleen bent in de ruimte waar je de online bijeenkomst volgt of dat je een koptelefoon gebruikt zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren. 

Moet ik meedoen met de oefeningen?

Nee. Het is geen voorwaarde voor deelname dat je bereid bent in de breakout rooms met andere cursisten ervaringen uit te wisselen en/of nieuwe vaardigheden te oefenen.Het kan wel heel leuk en leerzaam zijn om te doen.

Wat zijn breakout rooms?

Het kan zijn dat ik deelnemers tijdens de bijeenkomst uitnodig om in kleinere groepjes met elkaar van gedachten te wisselen en/of te oefenen. Dit worden de breakout rooms genoemd. 

Wat gebeurt er tijdens een online themabijeenkomst?

De bijeenkomsten starten doorgaans met een ontspanningsoefening en een geleide meditatie. Vervolgens geef ik theorie, inspiraties en vaak demonstraties. Ik beantwoord verder vragen van deelnemers en soms nodig ik deelnemers uit om in de breakout rooms met andere deelnemers van gedachten te wisselen of te oefenen. Bijeenkomsten worden doorgaans afgerond met groepshealingen. Om privacy-redenen worden er geen opnamen gemaakt van de online bijeenkomst. Je kunt deze dus niet terugzien.