Schaduwwerk

Dit is een tijd van heling

Het is goed om te weten dat in deze tijd de duisternis niet alleen in de buitenwereld aan het licht komt, maar ook in ieder van ons, vanbinnen dus. De harde randjes van ons ego, onze overlevingspatronen en de pijnpatronen van onze voorouders komen in ons bewustzijn, zodat ze kunnen worden geheeld.

Schaduwwerk

Met behulp van schaduwwerk kun je deze innerlijke heling op een zachte manier ondersteunen en loslaten wat jou niet langer dient. Schaduwwerk bestaat uit enkele eenvoudige technieken, met als uitgangspunt: jouw bereidheid om jezelf liefdevol te onderzoeken. Het proces wordt enorm vergemakkelijkt door het samen te doen met gelijkgestemden. Dat laatste kan door mee te doen met drie online bijeenkomsten "Schaduwboksen" die ik november-december geef.

Wat er nodig is om mee te kunnen doen:

Jouw bereidheid om samen met anderen te oefenen, jezelf te laten zien in je donkere stukjes en je bereidheid om zacht en open te zijn naar jezelf en anderen, zijn belangrijke voorwaarden.

Daarnaast heb je een computer, laptop of tablet nodig met een goed werkende camera en microfoon. Tijdens de bijeenkomsten oefenen we namelijk met elkaar in de zogenaamde breakout rooms en daarvoor is het belangrijk dat je zichtbaar en verstaanbaar bent.

Drie online bijeenkomsten "Schaduwboksen"
Donatie van € 17,-

Praktische informatie

  • Voorwaarde: bereidheid om jezelf te laten zien in je donkere stukjes.
  • Drie dinsdagavonden: 21 en 28 november en 12 december 2023 van 19.45 tot 21.15 uur.
  • Elke bijeenkomst bestaat uit theorie, inspiraties, vraag & antwoord en oefenen in kleine groepjes in de breakout rooms.
  • Log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle drie de Zoom-bijeenkomsten. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
  • Opnames van de bijeenkomsten (theorie, inspiraties en antwoorden op vragen, maar niet de oefen- of demonstratiesessies) vind je de dag ná een bijeenkomst in de leeromgeving. Waar deze opnames precies staan, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.


LET OP: Check direct na betaling of je de bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, laat mij dat dan direct weten door een mail te sturen naar: office@henkfransen.nl.


7.400+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

35+

Jaren trainingservaring

1.900+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan hendrik herman zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop hendrik herman zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

hendrik herman heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey hendrik herman, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer