arrow_drop_up arrow_drop_down

Hét supplement om je afweer te ondersteunen

En in deze COVID-tijd is het waarschijnlijk belangrijker dan ooit om dat te doen.
Zonlicht in onze voeding versterkt ons innerlijk licht en gids
Ben je al klant? Dan kun je hier direct naar bestellen gaan

Wetenschappers wisten al lang dat colostrum, de eerste moedermelk, stoffen bevat die immuniteit van de ene persoon op de andere kan overdragen (transfereren). Omdat men lange tijd niet precies wist om welke stoffen het ging, sprak men in algemene zin van transferfactoren

Intelligente boodschappers

Transferfactoren brengen boodschappen over tussen cellen en ze bezitten de unieke eigenschap om het immuunsysteem te leren hoe het moet functioneren. Zo activeren ze het wanneer het een infectie of verkeerde celdeling moet bestrijden en remmen ze het wanneer het gekalmeerd moet worden, zoals bij een allergie of een auto-immuunziekte. Transferfactoren zijn dus intelligente boodschappers.

Transfer Factor

Lange tijd wisten wetenschappers niet om welke stoffen het precies ging. De afgelopen decennia echter hebben nieuwe technologieën het mogelijk gemaakt om niet alleen vast te stellen uit welke stoffen transferfactoren precies bestaan, maar ook om deze stoffen te isoleren, te versterken en samen te brengen in een vorm die de mens goed kan opnemen. Dat heeft geleid tot het supplement Transfer Factor

Nog twee belangrijke ontdekkingen

Wetenschappers ontdekten dat alle zoogdieren net als de mens hun immuniteit op het kroost overdragen via de moedermelk en dat deze transferfactoren tussen mens en dier heel goed uitwisselbaar zijn. Ook vogels bleken transferfactoren te maken en deze via het eigeel aan hun kroost mee te geven.

Daarnaast ontdekte men dat de transferfactoren van ‘wilde’ dieren krachtiger werken dan die van de mens omdat dieren in de natuur aan veel meer belastingen en gevaren blootstaan en daardoor sterkere transferfactoren maken dan de mens waarvan het immuunsysteem door welvaart vaak is verzwakt.

Deze twee ontdekkingen maakten het mogelijk Transfer Factor op grotere schaal te verkrijgen en om de transferfactoren zelfs krachtiger te maken.

4Life Research

4Life Research is een Amerikaans bedrijf dat intuïtief heeft aangevoeld hoe belangrijk Transfer Factor zou worden voor de huidige mens. Zij hebben zich 20 jaar geleden ten doel gesteld Transfer Factor toegankelijk te maken voor iedereen die zijn immuunsysteem wil ondersteunen om gezond te blijven. Zij hebben daartoe een range aan producten ontwikkeld die allemaal de Transfer Factor als intelligente boodschapper bevatten. 

Op de allereerste plaats heb je de pure Transfer Factor die het lichamelijke afweersysteem ondersteunt. Daarnaast zijn er meerdere producten ontwikkeld die door toevoeging van vitaminen, mineralen en vaak oosterse kruiden specifieke orgaansystemen helpen versterken zoals het hart en vaatstelsel, het zenuwstelsel, de hersenen, het hormonaal stelsel, de alvleesklier, de darmen en nog anderen. 

Is er bewijs voor de werking van de 4Life supplementen?

Ja, door onafhankelijke studies is dit onderbouwd. Zowel in de 1999 JANA studie door de University of California-Irvine en in studies uitgevoerd door de Russische Academie voor Medische Wetenschap is aangetoond dat 4Life’s Transfer Factor de immuunactiviteit met 283% versterkt en dat de 4Life Transfer Factor Plus deze zelfs met 437% laat toenemen. De percentages slaan op een vergelijking met andere natuurlijke immuunversterkers zoals Aloë Vera, Noni, Echinacea, Shitake, Mitake e.a.

Een goede metafoor: de dirigent

Transferfactoren spelen een rol in de coördinatie en ondersteuning van de talloze processen die bij een goede afweer betrokken zijn. Je kunt de rol van Transfer Factor in die zin vergelijken met die van een dirigent bij een orkest. Zonder dirigent kan een orkest nooit meer worden dan een groep zo goed mogelijk, maar afzonderlijk spelende muzikanten. Door de dirigent ontstaat er samenhang en synergie en ontstaat er uit de som der delen een fantastisch mooie symfonie. En goede gezondheid kun je vergelijken met zo’n prachtige symfonie.

Voor wie is Transfer Factor geschikt?

Voor iedereen die preventief wil werken aan een optimaal afweersysteem.

Voor iedereen die een zwakke plek in het lichaam sterker wil maken.

Voor iedereen die zijn of haar hormonale balans willen ondersteunen.

Ook zieke mensen gebruiken Transfer Factor om herstel te ondersteunen.

De visie van Henk Fransen

Wanneer je op deze site bestelt gaat de ‘winst’ op de 4Life supplementen rechtstreeks naar de stichting Diamond Foundation. Dit is een ANBI-stichting speciaal in het leven geroepen om de visie van Henk Fransen te ondersteunen. www.stichtingdiamondfoundation.nl

Interesse?

In eerste instantie raad ik je één van deze drie producten aan:

Transfer Factor om je immuunsysteem te versterken.

Bellevie om de vrouwelijke hormonale balans te ondersteunen.

MalePro om de man en zijn prostaat te ondersteunen.

Transfer Factor

Hulp nodig bij het kiezen?
Mail ons gerust: office@henkfransen.nl

TRANSFER FACTOR PRODUCTEN BESTELLEN


De pure Transfer Factor

- Bestel vanuit Nederland

- Bestel vanuit België

 

Transfer Factor Plus

Met een keur aan ondersteunende vitaminen, mineralen en kruiden.

- Bestel vanuit Nederland

- Bestel vanuit België

 

BelleVie

Extra ondersteuning voor de vrouw.

- Bestel vanuit Nederland

- Bestel vanuit België

 

MalePro

Extra ondersteuning voor de man.

- Bestel vanuit Nederland

- Bestel vanuit België


Wil je meerdere van bovenstaande producten of andere 4Life supplementen bestellen doe dat dan hier:

- Bestel vanuit Nederland

- Bestel vanuit België

Topsporters die Transfer Factor gebruiken

Transfer Factor heeft zich in korte tijd over de hele wereld verspreid en wordt gebruikt in tientallen landen en in alle lagen van de bevolking. Ook is er een groep gevestigde topatleten, waaronder wereldkampioenen en Olympische medaille winnaars die ambassadeur van 4Life producten zijn. Een aantal van hen zie je op de foto's hierboven.

Topsporters die 4Life supplementen gebruiken

De meest gestelde vragen over Transfer Factor

Wat zijn transferfactoren?

Transferfactoren zijn stofjes in moedermelk (zoogdieren) en eigeel (vogels) die de immuniteit van de moeder overbrengen (transfereren) op het kroost. Omdat lange tijd niet bekend was om welke stofjes het precies ging werden deze door wetenschappers aangeduid als 'transferfactoren'.

Hoe werken transferfactoren?

Transferfactoren brengen boodschappen over tussen cellen en ze bezitten de unieke eigenschap om het immuunsysteem ook te leren hoe het moet functioneren. Zo activeren ze het wanneer het een infectie of verkeerde celdeling moet bestrijden en remmen ze het wanneer het gekalmeerd moet worden, zoals bij een allergie of een auto-immuunziekte. Transferfactoren zijn dus intelligente boodschappers.

Waarom worden de transferfactoren van dieren gebruikt?

'Wilde' dieren (zoogdieren en vogels) zijn blootgesteld aan een breder scala aan bedreigingen door ziektekiemen, bacteriën en virussen dan de mens. Daardoor ontwikkelen ze ook krachtigere transferfactoren dan de mens die door welvaart vaak verzwakt is.

Welke bron gebruikt 4Life voor zijn supplementen?

4Life werkt op basis van gepatenteerde technologieën om transferfactoren te winnen uit rundercolostrum en kippeneieren. Het houden van de dieren staat onder streng toezicht en voldoet aan de hoogste gangbare kwaliteitseisen.

Is er wetenschappelijk bewijs voor de werking van transferfactoren?

In de meer dan 60 jaar die zijn verstreken sinds Dr. Lawrence transferfactoren ontdekte is er ongeveer $40 miljoen uitgegeven aan wetenschappelijk onderzoek en zijn er duizenden wetenschappelijke documenten gepubliceerd die de effectiviteit van transferfactoren onderschrijven. Onafhankelijke onderzoeken hebben eveneens aangetoond dat de Transfer Factor producten van 4Life de effectiviteit van het immuunsysteem kunnen verbeteren.

Is er ook bewijs voor de werking van de 4Life supplementen?

Ja. Zowel in de 1999 JANA studie door de University of California-Irvine en in studies uitgevoerd door de Russische Academie voor Medische Wetenschap is aangetoond dat 4Life’s Transfer Factor de immuunactiviteit met 283% versterkt en dat de 4Life Transfer Factor Plus deze zelfs met 437% laat toenemen. De percentages slaan op een vergelijking met andere bekende natuurlijke immuunversterkers zoals Aloë Vera, Noni, Echinacea, Shitake, Mitake en nog andere.

Wie is gebaat bij de 4Life supplementen?

Iedereen die een extra oppepper voor zijn immuunsysteem kan gebruiken, een overactief immuunsysteem wil kalmeren of simpelweg zijn dagelijkse gezondheid op peil wil houden, heeft baat bij de inname van 4Life Transfer Factor producten.

Kunnen mensen met een allergie of lactose-intolerantie 4Life supplementen gebruiken?

Ja. Transfer factors zijn non-allergeen. Het door 4Life toegepast extractieproces vermijdt of verwijdert veel voorkomende allergenen in kippenei- en colostrumbronnen. Eventueel resterende lactose uit de in colostrum gewonnen transfer factors, ligt ver beneden de hoeveelheden die gewoonlijk een reactie veroorzaken. (Bij wijze van voorzorg dienen mensen die specifiek allergisch zijn voor eigeel hun huisarts te raadplegen alvorens 4Life producten met transfer Factor E-XF of Targeted Transfer factor te nemen.)

Hoe vaak neem je 4Life supplementen?

Het lichaam maakt elke dag nieuwe immuuncellen aan, die informatie nodig hebben. Om aan deze behoefte te voldoen, is het raadzaam 4life supplementen dagelijks te nemen, om daarmee het immuunsysteem de doorlopende ondersteuning te geven die het nodig heeft om nieuwe bedreigingen effectief aan te gaan.

Wie is Henk Fransen?

Ik ben in 1985 afgestudeerd als arts en gefascineerd door het zelfgenezend vermogen van mensen. Na mijn afstuderen werkte ik in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta, in ziekenhuizen in Afrika en had ik 30 jaar praktijk in Nederland. In 2016 heb ik mij bewust uit het artsenregister uitgeschreven en sindsdien licht ik mensen voor  via mijn blogs, YouTube kanaal en online-programma's. 

Alles wat ik de afgelopen 30 jaar van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest is waardevol voor iedereen!

null

Wat ik bijzonder vind aan Henk Fransen zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de mensen waarmee hij werkt echt heeft begrepen hoe de diepere emotionele geschiedenis een invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Geweldloze (Verbindende) Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in een begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl