Bondgenoot - Henk Fransen

Saskia Ykema
Door

Saskia Ykema

op 09 Mar 2021

en toch klopt dit... zo heb ik, letterlijk, mijn borstkanker in 2007 genezen: door de genezende frequentie van het GEVOEL van liefde in je hart... de knobbel smolt letterlijk weg..Binnen slechts 6 weken (ik bleef de standaard, zeer giftige behandelingen van de artsen weigeren, maar tot hun eigen verbazing, lieten hun eigen onderzoeken het bewijs dat dit kan, toch écht zien.. Maar als je snapt dat artsen, in hun opleiding, járenlang enkel leren over hoe pharmaceutische medicijnen dé oplossing is voor ongeveer elke kwaal,dan zijn zij "mind-controlled" en GELOVEN zij ook enkel dát. En zó beperkt ontwikkeld is eigenlijk het bewustzijn van de artsen.. Heel gevaarlijk dus!

Ester
Door

Ester

op 20 May 2017

Gelezen en kwaad geworden. Ik snap heus de vergelijking met de maatschappij en ieders liefdevolle rol daarin, maar ik vind de vergelijking met de immuuncel en kanker heel onzorgvuldig. Het lijkt nu net of je spontaan van kanker kunt genezen als je maar genoeg liefhebt. Bah!

Els Kruit
Door

Els Kruit

op 18 Oct 2013

Geweldig boek, van de woorden "sinds die tijd kroon ik iedere cel die ik tegenkom en met elke cel die ik kroon recht de mens zijn rug en straalt hij als een ster in de kosmos" moest ik janken. Bondgenoot spreekt me heel erg aan, ik weet pas sinds september dat ik borstkanker heb en heb bij mijn eerste gesprek in het ziekenhuis aangegeven dat chemotherapie voor mij onbespreekbaar is omdat iets wat je immuunsysteem afbreekt nooit goed voor je kan zijn en dat alle vezels in mijn lichaam zich daar tegen verzetten. Mijn immuunsysteem dat ben ik. Dat was een heel gevecht want je omgeving vind eigenlijk dat je dit niet kan maken.Ik heb besloten om niets te laten doen. Ik voel me prima,ik heb het gevoel dan ik alles aankan. Ik zoek vaak de stilte, dat deed ik voorheen ook al, het is belangrijk dat je dicht bij je ziel blijf. Ik weet dat ik niet alleen sta, daar haal ik ook mijn kracht vandaan. Ik ben niet bang voor de dood maar kies voor een leven wat bij mij past en ben benieuwd wat deze fase in mijn leven voor mij in petto heeft. Beste Henk bedankt voor je boeken.

Reactie plaatsen