Ik heb mijn leven te danken aan de reguliere geneeskunde

Ik heb mijn leven te danken aan de reguliere geneeskunde

Mijn voorgaande nieuwsbrief en Facebookberichten hebben veel reuring gegeven. Ze zijn meer dan 350 keer gedeeld en honderden mensen hebben erop gereageerd.

Het feit dat ik in een aantal van mijn blogs, nieuwsbrieven en Facebookberichten tekortkomingen van de reguliere geneeskunde heb benoemd wil niet zeggen dat ik deze geneeskunde niet ook enorm waardeer. De reguliere geneeskunde kan mensen bij zware infecties, ernstige ongelukken en andere complicaties met kunst en vliegwerk in leven houden. Ik zelf heb daar meerdere keren mijn leven aan te danken, dus hoe zou ik daar tegen kunnen zijn? Ik heb echter het idee dat de geneeskunde effectiever zou kunnen zijn.

Met name de achter de geneeskunde schuilgaande economische belangen, onder andere die van de farmaceutische industrie, zijn lang niet altijd in het belang van de individuele patient. Ze remmen bovendien goedkope innovaties in de geneeskunde. Bekijk in dat kader ook de onderstaande video.

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Carla Westmaad
Door

Carla Westmaad

op 14 Jun 2019

Ik heb darmkanker gehad! Ik liep al jaren bij de huisarts met bloed verlies! Toen het in 2013 zo erg werd, zelf stappen ondernomen. In januari 2014 30 cm darm verwijderd! ( waar later bleek dat er nog een tumor bleek te zitten die naar de buikholte groeide ) saved by the Bell zoals de oncoloog zei.. als je 3 mnd later gekomen was had je geen 65 geworden, wat ik nu wel ben! Schone operatie zonder medicijnen en of chemo! GELUKKIG !

Carla Westmaas
Door

Carla Westmaas

op 14 Jun 2019

Ik heb darmkanker gehad! Ik liep al jaren bij de huisarts met bloed verlies! Toen het in 2013 zo erg werd, zelf stappen ondernomen. In januari 2014 30 cm darm verwijderd! ( waar later bleek dat er nog een tumor bleek te zitten die naar de buikholte groeide ) saved by the Bell zoals de oncoloog zei.. als je 3 mnd later gekomen was had je geen 65 geworden, wat ik nu wel ben! Schone operatie zonder medicijnen en of chemo! GELUKKIG !

Michael de Roo
Door

Michael de Roo

op 14 Jun 2019

2 x het zelfde bericht met een iets afwijkende naam..?

Klaske
Door

Klaske

op 14 Jun 2019

ook ik heb mijn leven mede te danken aan de reguliere geneeskunde, ben in W.Afrika o.a. behandeld voor bilharzia en riketsia, heb daar echter ook een medicijn vergiftiging doorgemaakt en werd hierdoor erg bang voor regulier medicijn gebruik, vervolgens kwamen, God zei dank, tot op heden complementaire behandelaars me tegemoet ~ heel veel dank, voor al jullie kennis, ervaring, wijsheid en inzet ! ! !

Angel
Door

Angel

op 14 Jun 2019

De economische belangen van de farmaceutische industrie houdt artsen in een wurggreep. Maar wie is de farmaceutische industrie? En dragen wij niet allemaal en dus ook de artsen verantwoordelijkheid? Wat voor macht heeft Big Farma werkelijk als artsen massaal besluiten niet meer te werken in een systeem dat ten koste gaat van het welzijn van de patiënten Wat als we allemaal deze manier van “gezondheidszorg” niet meer pikken? Wat het ziekenhuis mij persoonlijk te bieden heeft chemo, bestraling wil ik niet en wat mij wel helpt behandelingen met hoge dosis Vit. C, B 17 en Hyperthermie (en andere behandelingen) kan ik niet krijgen en moet ik zelf bekostigen. Dat ik geen keus heb in dit conventionele systeem is diep treurig in een zogenaamd vrij land.

Sylvia
Door

Sylvia

op 14 Jun 2019

helemaal mee eens!

Reactie plaatsen